Şimdi Ara

Maske takmamaktan ceza yedim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
3
Favori
20.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
176 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hiçbir işe yatamayan cabutlara yonlendiriyorlar insani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BayBaba kullanıcısına yanıt
    + Ben yaptım 3 paket 100 lü satın aldım.Bulamayan eşime dostuma da verdim kendimde kullanılması gerektiği gibi kullandım.İşin sonunda bitmesine yakın tekrar sipariş verdim ve o gün satışı yasaklandı böylece siparişlerim iptal edildi.(Artan fiyatları konusuna girmiyorum bile mart ayında 100 lü olarak 53.90 a almıştım) O gün bugündür de maske sıkıntısı yaşıyorum bulunmuyor satın alınmıyor .Geçen gün tesadüfen başka bir şey ararken karşıma çıktı açık açık 150-200 liraya 50 adet satıyorlardı almadım.Peki devlet ne yapıyor bu noktada derseniz PTT,ye E-devlette 8 birey için ayrı ayrı başvurdum daha ne mesaj var ne de maske.En son eczaneye kimlikle gidin alın olayı çıktı bugün 4 eczane gezdim elimizde yok ki verelim dediler.
  • yav arkadaslar herkesın en kotu donu vardır 2 donu ust ust ekoyun maske yapın takın. Donsuz kalacagımız gunlerde yakın zaten sımdılık donla idare edelım maske yoksa
  • haha devlet yolunu hertürlü buluyor, önce maske satışını yasaklar, sonra sınırlı sayıda piyasaya ver, hatta arada çevre ülkelere gönderip hava at, vatandaş maske bulamayıp ceza yesin, hazineye para girsin.

Not düşeyim, ceza yediğinde akpliyim lafı pek geçerli olmayacak
  • Marketlerin çoğu resmi olarak satamıyor ama ellerinde olanları cüzi miktarlarda insanlara hediyeymiş gibi veriyor yani devletin bu noktada eksiği olmayacak mıydı? Bana maskelerim geldi diye demiyorum bunu gelmeseydi de gidip bulabilirdim diye düşünüyorum.Cezanın savunalacak bir yanı yok itiraz etme hakkınız varsa geri kalmayın ama her noktada hükümete sallayan yorumları görmek sıkıcı.Bu dönemde her şeyi çok iyi yapabilecek bir dünya ülkesi yok arkadaşlar devletin size peçete tutar gibi her durumda yardımcı olmasını beklemektense imkanları değerlendirebilirsiniz.Yaklaşık 1 aydır maske bulamadıysan bunda kendi hatanı hafif görmemelisin.
  • 1-Don fiyatları uçar, klasik beyaz slip don olur 200 lira
    2-Devlet don satışını yasaklar
    3-Devlet herkese ücretsiz don göndericez der göndermez
    4-Donsuz gezmek suç olur, sokakta vatandaşın kıçını kontrol ederler

Sonuç yine kıçımız açıkta kalır :)
  • Maskesiz dışarıya çıkmadan 112’yi arayıp bilgilendirdiniz mi? Hatalısınız. Maske bulamamak sizin suçunuz değil ama bilgilendirmemek hatanız olmuş.

• maske için basvuru yapmıştım,sonra bidaha basvuru istendi bidaha yaptım çok uzun süre önce,üst katımdaki komsumuz bugun maskelerini teslim aldı,bize hala gelen mesaj vs yok,unutmadan söyliyim komşum başvuru yapmadı.
  • Yazıklar olsun şu düştüğümüz hale. 5 kuruşluk maske peşine düştük şaka gibi.. Halen kod falan gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem095 -- 22 Nisan 2020; 2:18:27 >
  • Hesap basit. Maske verme ceza kes. Toplanan parayla maske al. Ponzivari biraz.

• Tornado of Souls kullanıcısına yanıt
    İşin en üzücü yanı halkın bu vahim durumdan hala memnun olması. Sonraki seçim yine aynı terane olacak.
  • GoldenParsTR kullanıcısına yanıt
    Edevletten hemde ptt den sipariş geçtim gelmedi ne yapayım demedin mi
    Yazık böylr zamanda insanın ceninden havadan para çıkması

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Maske alamadığınızı söyleyip itiraz edebilirsiniz. Maske talep ettiyseniz ve gelmediyse cezayı düşürebiliyorsunuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Parayla satılsa da kimse bulamayacaktı. Şimdi de bulamıyor ama en azından "Devlet beleş maske veriyor." düşüncesi mevcut insanlarda. Geçen gün markete gittim, 2 kişi 1 maskeyi değişmeli olarak kullanıyorlardı.

Her türlü vatandaş mağdur oldu.
  • Chebu kullanıcısına yanıt
    Her yerdesiniz ya. Bir blok daha...

• Evde 4 kişiyiz hepimize maske geldi hem de başvuru yaptıktan 4 gün sonra. Önceden de aldığımız maskeler vardı iş yerinde de ekstradan maske veriyorlar eczaneden de haftada 1 alıyoruz ki birçok yerde ( metro girişi polis kontrol noktaları vs.) Maske dağıtılıyor. Ve sen kara propaganda yapan bir yalancı olabilirsin çünkü polisimiz ceza yazmak için can atan insanlar değil adama maske mesajım gelmedi diye açıklama yapsaydın ( muhtemelen lanlı lunlu konuştuğun için ceza yemişsindir) sana maske verip yollarlardı. Haberleri izlemeni tavsiye ederim 65 yaş üstü insanlar 20 yaş altı gençler dışarı çıktığı gibi ceza yemediğini görürsün mesela hepsine polis zabıta soruyor neden burasın diye gereksiz bir nedeni yoksa zaten ceza almıyor . Bu konularda çok hassaslar, maskede bulunmayan bir şey değil eminim ki burada salya sümük ağlayan boş kafaların bir çoğunda stok 100lerce maske vardır. Sorumsuzluk diz boyu sonra devlet niye bize bahmiyir...

• Nekadar sövsen az 20 gün oldu daha mesaj gelecek.. Bide ceza yazarlar
  • TeamCikaykur kullanıcısına yanıt
    Her yerde aynı imkanlar yok. Bizim burada ne yazık ki maske dağıtımı da yok hiç bir yerde. Maske için de başvurduk ne gelen var ne giden. İş yerinde de maske tedariği yok. Bu durumda ne halt edersen et artık bir şey olacağı yok. Neyseki elimde bez maske var da onu kullanıyorum içine kağıt havlu koyarak. Ne olursa olsun devlet sınıfta kalmıştır.
  • Geçen gün bende yaşadım aynısını :)

Uşak'ta islice mahallesi diye bilinen mecburiyet sokağına yığılma olmaması adına polisler sırayla alıyor insanları, buraya kadar her şey normal bekledik sıramızı fakat sıra bana gelince maskesiz alamıyoruz dedi, peki memur bey satışı yasakladık, e bedavaları da vermiyorsunuz, ben maskeyi nereden temin edeceğim dediğim zaman aldığım cevap ise

" Beni ilgilendirmez, maskesiz alamıyoruz "

gittim evden kullanılmış bir maske bulup geldim geçtim orayı, kimse de bu sefer maskeyi nereden buldun kardeşim demedi.. ÇÜNKÜ SATIŞI YASAK, BEDAVASI DA YOK. sorması lazımdı birilerinin diye düşünüyorum :)

Polisimize bu tutumu için çok kırıldım, ben emir kuluyum tribine girmektense vatandaşa yardımcı olabilir oraya nöbete maske ile gelebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.