Şimdi Ara

Maske takmamaktan ceza yedim (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
3
Favori
20.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
176 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maskes satışını yasaklayacaklarına fiyatları düzenleselerdi.

Böyle saçmalık olmaz. 10 gğnde 5 adet maske.

Adam hergün işe gidip gelse zaten toplu ulaşımda günde 2 maske gider.

Bunlar tek kullanımlık maske. Yıkayıp yıkayıp takmamızı mı bekliyorlar anlamadım. Kendilerinin makam araçlarında, özel kalemlerinde en kalitekilerinden tek kullanımlık ambalajlarda koli koli vardır ama.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhaba, maskeler nerede acaba .
  • quote:

Orijinalden alıntı: abuabuabu

Bir gün bir Çinli, bir İtalyan, bir İspanyol oturuyorlarmış, hepsinde Türk malı maske varmış, Temel ise hala telefonuna kod bekliyormuş, fıkra bitti.
    Yılmaz özdil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinal maske fikirleri. Ceza almamak için değerlendirilebilir.
    Maske takmamaktan ceza yedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KissesForYou -- 22 Nisan 2020; 20:54:32 >
  • KissesForYou kullanıcısına yanıt
    bak o slip hiç akla gelmemişti

ben şu alttaki resimdeki ikiz takke tekini biliyordum
    Maske takmamaktan ceza yedim

• 3 hafta oldu ne eve maske geldi, ne telefona mseaj
  • Maske gerçekten büyük sorun, işim icabı fazla aldığım 3M ffp1 maskelerim vardı. Tanesini 4.90₺‘dan alıyordum şaka gibi 50₺ + fiyatlara çıktı. Velhasıl kelam, mevcut ffp1 maskelerimi kullanıyorum, çıkardığımda her yerine sprey ile %99.9 izopropil alkol sıkıp temiz kağıt havlu üzerinde kurumaya bırakıyorum, kuruduktan sonra uv fırınım var 5dk da orada bekletiyorum. Kendi şartlarım ile dezenfekte ediyorum, bu şekilde 1 maskeyi 1 hafta kullanmaya çalışıyorum.

• hemen hemen her gün başvuru yapıyorom maske kodu gelsin diye, ne gelen var ne giden, sokaga çıkarken saçma sapan bi maske(siyah kumas parçasından yapılmış) çıkıyoruz sırf ceza yememek için, ülkede bi yer de normal olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torres1903

ben e devletten başvurdum 1 gün sonra kod geldi bana saptırıyorsunuz gibi geldi bende çoğu şeyden memnun değilim ama doğruya doğru yanlışa yanlış derim sistemde sıkıntı olmuş olabilir tekrardan başvurun ptt den değil e devletten başvurun
    Kendime ve eşime başvurdum. Günlerdir sms falan gelmedi

• İşyerleri maske veriyor. İnandırıcı bir konu değil

• Suratima cul caputtan maske yapiyorum vallahi

• Arkadaşlar her şey bir yana da benim mevcut maskelerim bitti . Alamıyorum da. Edevletten başvuru yaptım baya önce ,hâlâ bir gelişme yok.Ciddi ciddi soruyorum ne yapabilirim?

• Siyah maske takmayın

Sağlığınız karizmanınızdan önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiritoLelouch -- 23 Nisan 2020; 1:35:4 >
  • Maske satmak yasak, devlet de vermiyor. Napalım maske mi yaratalım ?
  • Cimer'e mail atın,küfretmeden küfreden şekilde.Parayla alamadığım maskeyi nerden bulup takmamı bekliyorsunuz diye de bir içerik oluşturun

• Bence de cimere yaz, ceza makbuzunu nereye göndereyim, isim ve adres verin de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servisin içindeki diğer kişilerin maskeyi nereden bulduğunu söyleyen yok, konu sahibi belliki o gün maskeyi takmayı unuttu, kuvvettle muhtemel maskesi vardir.dümdüz önünüze bakmayı keserseniz mantıklı düşünebilirsiniz

• Git eczaneye tc ile alabilirsin

• Yapılamayan şeye kendiniz çare bulsaydiniz, tülbenti iki kat yapıp kenarlarına lastik dikiceksiniz olacak bitecek.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.