Şimdi Ara

Maske takmamaktan ceza yedim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
3
Favori
20.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
176 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cormen

Aynı durumdayım. Sprey kolonyalayıp 2 gün kullanıyordum ama bitti.
    Yapcak başka birşey yok hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

eczaneden parasıyla bile alamıyoruz. tutturmuşlar telefona mesaj gelmesi gerekirmiş.gelmiyor mesaj falan da.
    e ticaret sitelerinde de maske satışını engellemişler.

artık tek çare kendi maskemizi gidip terzi de diktirmek. halk maske bulamıyorken iktidar gidiyor bizden kat ve kat zengin ülkelere maske yardımı yapıyor.
    Hocam sıranızı bekleyin İlgiltere almanya sonra düşman oldugumuz ermenistandan sonra KALIRSA sanada 3-5 tane verirler
  • Maske işinin iyice cılkı çıktı. Bedava filan uğraşmayacaklardı, eczaneler de ucuza maske olacaktı. Atıyorum tanesi 1 lira olacaktı. Haftalık 5 tane alabilecektin t.c kimlik numarasıyla. 1 hafta sonra tekrar alabilecektin, şimdi hem maske yok hem de ceza kesiyorsun insanlara...

• quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

Maske işinin iyice cılkı çıktı. Bedava filan uğraşmayacaklardı, eczaneler de ucuza maske olacaktı. Atıyorum tanesi 1 lira olacaktı. Haftalık 5 tane alabilecektin t.c kimlik numarasıyla. 1 hafta sonra tekrar alabilecektin, şimdi hem maske yok hem de ceza kesiyorsun insanlara...
    Aslında bunlar akıllı insanlar 1 liradan maske satmak yerine maske satışını yasaklayip maske gondertmiyorlar , parasını kat kat cezalardan çıkartırlar.

• Bizim markette tanesi 3 liradan satiliyor dandik maskeler, bende 15 liradan yikanan siyah maskelerden aldim 3 adet , pek bir ise yaramiyor ama en azindan ceza yemiyoruz .
  • n11 de vs hala maske satılıyor başka isimlerle, mesela Yüz Bandı olarak aratırsanız karşınıza çıkar. Bende geçen gün başka bir şeyler bakarken denk geldim. Doğru değil ama sizi idare etmesi için yayından kalkmadan bir kaç tane sipariş edebilirsiniz. Ben ilk gün ptt ve edevletten başvuru yapmıştım hala elime ulaşmadı, Allahtan satış yasağından 2-3 gün önce almıştım da bir şekilde idare ediyorum.
  • Motor kaskı altı için olan maskeyi takıp migrosa gittim. İçeri almadılar. Postanede paket gelmiş. Maske diye bir heyecanla koca Muğla iline daha maske dağıtımı başlamamış. Gerçekten ne yapacağımı bilemedim.
  • Maske için SMS gelmesini istiyorsanız eğer, önce e-devlet üzerinden adresinize maske talebinde bulunmanız gerekiyor.
  • Bu gün 3. kere başvuruyorum ne maske geliyor ne sms ne kod geliyor!!!!! eczaneye gidiyorum ne parayla ne de başka türlü veriyor. sistem harika!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soberlight -- 20 Nisan 2020; 17:14:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chebu

Ocak ayından beri yasak sanki. 2 Hafta oldu yasaklanalı o zamana kadar neredeydi acaba?

Alıntıları Göster
    Yazmış olmak için mi yazıyorsun, milleti mi trollüyorsun artık her ne yapıyorsun bilmiyorum ama, Ocak ayında maske aldın diyelim, kaç tane alacaksın? Nisan’ın sonuna gelmişiz, 1 maske kullanım esnasında terleme yaptığı an atılması gerekiyor diye bas bas bağırıyorlar.
    Hadi diyelim maskeyi atmadın, 1 maske en fazla kaç gün kullanılabilir?

Çalıştığım iş yeri bana haftalık 5 tane maske veriyor. 1 tane maske 1 günü zor çıkartıyor, akşam çöp oluyor o maske. Bir şeyleri yazarken biraz düşünüp öyle yaz olur mu?

• Ben herhangi bir basvuru yapmadim ama kod geldi,eczaneye gittim maskeleri de aldim. 5 tane verdiler tekrar alabiliyor muyuz bunlar bitince ne olacak?

• Servise bindiğinizde iş yerinin sorumluluğundasınız. İş yeri size maske verdide sizmi takmadınız. Vermediyse cezayı iş yeri ödemesi gerekir. Tabi patronun insafına kalmış. Çok hır gür edersen işten çıkartır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbalx

Servise bindiğinizde iş yerinin sorumluluğundasınız. İş yeri size maske verdide sizmi takmadınız. Vermediyse cezayı iş yeri ödemesi gerekir. Tabi patronun insafına kalmış. Çok hır gür edersen işten çıkartır.
    En son vereli 2 hafta oluyor, fakat isyeri için ayrı koruyucu verdiler onunda işyerinde giyiyoruz maskeye karismiyorlar artık

• Dışarıda açık alanda yürürken takılmadığı zaman cezası var mı acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redeemertr kullanıcısına yanıt
    Ülke teslim edildi ne yazık ki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar özel timler kurulmus sivil polisler hırsız çakalın peşinde değil daha çok piyasada geziyor ceza yiyen yiyene marketlerde sürekli görüyorum . Bu durum Kötümü değil ama en azından insanlara kullanılması şart kostugunuz şeyi temin edin sonra biz verdik sen kullanmadın al sana ceza demek daha doğru olur . Hem birşey verme ortada olmayan şey sende neden yok diyip cezayı göm ne güzel . Millet üç kuruş kazanacam diye evinde durması gerekirken mecburen ise gidiyor. Önceki gün ekmek fırınına gittim adamın ekmeği veren adamın maskesi leş gibi simsiyah olmuş maskemi maske ama sağlık diye birşey yok ama adamda bulamamış maskeyi ceza yememek için takıyor

• Evde kendi maskenizi kendiniz yapın. Çeşitli türden kumaş, toka ve lastik tarzı gereçlerle cerrahi maske kadar efektif olmasa da kendi maskenizi yapabilirsiniz.

Maske takmamaktan ceza yedim

• Maskesiz gezmek yasak değil. Toplu taşıma ve hususi araçlarda maskesiz binmek seyahat etmek kullanmak yasak. Sokakda maskesiz dolaşana ceza kesildiği yok

• Su tarz bisey alin cezadan iyidir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bu kadar aptal bir uygulama olamaz, sıçtılar sıçmakla kalmayıp sıvadılar allah sizi bildiği gibi yapsın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.