Şimdi Ara

Maslak - Hacıosman Eds

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bu yolda sürekli hız sınırı 70 tabelası var ama herkes 90-100 basıyor bu yolda ceza kesilmiyor mu, kesiliyorsa hangi kamera kesiyor bilgisi olan var mı ?

• Vallahi şehir içinde ( küçük şehir ) kırmızı ışıkta beklerken, mobeseden beni zoomlayıp aracın içinde emniyet kemeri takmıyor diye ceza kesip yollamışlar eve resmimle beraber ( yakışıklı çekmişler ) sağolsun devletim benim canımı benden çok düşünüyor o hız cezasınıda kimseye bırakmazlar .
  • O yolda sabit EDS yok bildiğim kadarıyla, müsait oldukça bastığım yollardan birisi hiç ceza yemedim. Arada gezici radar uygulaması falan yapılıyor olabilir o yüzden EDS tabelası koyuyorlardır veya caydırıcı olsun diye.
  • O yolda yardıra yardıra gittiğim halde ceza gelmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde sabit Eds var ışıklarda fakat ışık için ceza kesiyor.Hız için daha kesmedi.En azından bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için teşekkürler
  • Evet ben de sarıyerde yaşayan birisi olarak yolun müsaitliğine göre 100 civarı seyrediyorum. Radar yok. Hatta hacıosman yokuşunda da radar yok. Tünelden önce yokuş aşağı inerken bir aracı koyup aşağıda da çevirme yapıyorlardı ama tünelden sonra uygulama bitti. Bir tek tünel ve sarıyer-çayırbaşı arası kazıklı yol dediğimiz köprüde hız tüneli uygulaması var. Çayırbaşı - sarıyer arası yine radarsız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 15 Temmuz 2019; 12:40:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AŞTİ-Eryaman Ulaşım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.