Şimdi Ara

Mason locasına katılmak istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bygcik B kullanıcısına yanıt
    Bunları bilseydi saçmalamazdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frenchis

Musevilik hakkında hiçbir şey bilmediğin belli.

-Anne veya baban yahudiyse ve sen yahudi değilsen , SONRADAN YAHUDİ OLABİLME İMKANIN VAR.
    Ebeveynlerinden en az birisinin yahudi olması senin sonradan yahudi olman için yeterli.
    Bu bir istisna. Yani benim annem ve babam yahudi değilse yahudi olamam

Okuduğum bölüm ve üniversitem potansiyelim olduğunun bir göstergesi. Aç 2010 fatih altaylı masonluk yayınını izle

burada bildiklerinizi yazın dedim sen gelip saçmaladın

http://www.uzmantv.com/sonradan-musevi-olunabilir-mi

bir şey bilmeyen sensin güzellik.

• quote:

Bunları bilseydi saçmalamazdı

HÜR VE KABUL EDİLMİŞ MASONLAR TÜRKİYE BÜYÜK LOCASI yada ÖZGÜR MASONLAR BÜYÜK LOCASI üyesi 1 tane 21 yaş altı kişi göster senden özür dileyeyim.
    20.000 üyeden birisi bile 21 yaş altı değil, mason olmak için belirli camiyaların içerisinde olman lazım, davetsiz kabul edilmek çok nadir rastlanır.

HÜR VE KABUL EDİLMİŞ MASONLAR TÜRKİYE BÜYÜK LOCASI üyesi Murat Özgen Ayfer'in "Masonluk Nedir ve Nasıldır?" kitabını okumanı tavsiye ederim.

Öğrenir, okursan böyle boş konuşmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bygcik

quote:

Musevilik hakkında hiçbir şey bilmediğin belli.

-Anne veya baban yahudiyse ve sen yahudi değilsen , SONRADAN YAHUDİ OLABİLME İMKANIN VAR.
    Ebeveynlerinden en az birisinin yahudi olması senin sonradan yahudi olman için yeterli.
    Bu bir istisna. Yani benim annem ve babam yahudi değilse yahudi olamam

Okuduğum bölüm ve üniversitem potansiyelim olduğunun bir göstergesi. Aç 2010 fatih altaylı masonluk yayınını izle

burada bildiklerinizi yazın dedim sen gelip saçmaladın

tamamda adam bunları biliyor ve bunları yazmış demek ki :) daha yazılan şeyi anlamıyorsun ki kardeş ne masonluğu :D bende bildiğim şeyi söyleyeyim o zaman. Sen seçen değil seçilen olman lazım.ÖTESİ YOK.

Hocam Haham Rav Yeuda Adoni'nin kendi ağzından açıkladığı videoyu attım bakalım ne bahane bulacak.

• Katılmayı istemekle olmuyor. Bir üye veya birkaç üye tarafından önerilmekle ve kabul edilmekle oluyor.

İş sahibi veya çalışan, çevresinde iyi bilinen biri değilse kişi, olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • burada detaylar var:www.mason.org.tr
  • ♦6 adet vesikalık resim

♦Nüfus Cüzdanı fotokopisi

♦Nüfus Cüzdanı Sureti

♦İkametgâh senedi

♦Diploma fotokopisi

♦Kan Grubu Kartı fotokopisi

♦Ehliyet fotokopisi (Varsa)

♦Askerlik tecil ya da terhis belgesi fotokopisi

♦SGK hizmet dökümü

♦Savcılıktan sabıka kaydı olup olmadığına dair belgenin aslı, mühürlü ve imzalı

♦Garanti şubesinden okunaklı hesap cüzdan fotokopisi

♦İşe giriş için alınacağı belirtilerek Aile Hekimliği’nden veya Toplum Sağlığı Merkezi’nden alınan sağlık raporu

♦Akciğer Filmi 35X35: Filmin alındığı kurumdaki uzman hekim tarafından imzalanıp, kaşelenmelidir.

♦Varsa daha önceki işyerinden alınan çalışma belgesi aslı

♦Aday Evli ise: Evlilik cüzdanı fotokopisi, eş nüfus cüzdanı fotokopisi ve varsa çocukların nüfus cüzdanları fotokopisi.

♦Soyadı değişikliği var ise; yeni kimlik fotokopisi, yeni kimlik bilgilerine göre SGK’da soyadı değişikliğinin yapılması, banka hesap cüzdanında da yeni soyadı bilgilerinin bulunması gerekmektedir.

• yahudi olunur. illa doğman şart değil
  • Ülke ismini vermeyeceğim, ama bahsi geçen ülkede yakın bir aile dostumuzun kocası masondu:

Adam 60 yaş civarındaydı ve ülkesi için gerekli şartlar:

*Erkek olmak
    *18 yada 25 yaşında olmak, tam hatırlamıyorum
    *İnançlı bir hristiyan olmak
    *İyi bir ekonomiye sahip olmak (stabil duruma sahip olmak denebilir.)

Ayrıca yahudiliğe sonradan geçilebilir, İsrail geri dönüş yasası'da bunu onaylar:

Geri Dönüş Yasası, 5710 - 1950 her Yahudi’nin İsrail Devletine geri dönme hakkını belirler. Kanun Yahudiler ve anayurtları arasındaki bağın bir ifadesidir. İsrail’e dönen Yahudiler uzakta kalmış olan, veya ataları İsrail’den uzakta kalmış olan ve şimdi ülkelerine geri dönen insanlar olarak kabul edilir. Kanunla ilgili olarak, “Bir Yahudi, Yahudi bir anneden doğan veya Yahudiliğe geçen ve başka bir dinin mensubu olmayan bir kişidir.”

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DA2F7F3E9 -- 26 Eylül 2017; 14:30:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Piyasaya hükmeden kişilerden değilsen seni ne yapsınlar. Ha sokakta sıradan biri ha sen. Zaman ayırıp konuşmaya tenezzül bile etmezler

Piyasaya hükmeden biriysem onlar zaten beni bulur . Dediğin bence mantıksız

Bu adamlar gelecek vaat eden gençlere yatırım yapmayı sever

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fakirlik canımıza tak etti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.