Şimdi Ara

Mason locasına katılmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 19 yaşındayım mason locasına katılmak istiyorum. Bizi yaratan bir tanrıya inancım var ateist değilim, kuranı ve incili okudum tercihimi yaptım. ( tevratı da okudum ama bitirmedim ağır bir dili vardı , zaten yahudi olunmaz yahudi doğulur) her neyse Mason locasına katılmak istiyorum bilgili olan varsa yardımcı olabilir mi

edit. İyi bir üniversitede iyi bir bölümde okuyorum başvuru yapsam beni reddedemezler fakat çöp gibi kullanmalarından korkuyorum

edit2. Arkadaşlar hedeflerim yüksek, hedeflerime ulaşmam için ise beni destekleyecek insanlara ihtiyacım olduğunun farkındayım, bildiklerinizi benimle de paylaşın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frenchis -- 19 Eylül 2017; 1:57:22 >

• Benim bildiğim mason Ünal Aysal vardı galiba oda 33. Seviyede olması lazım yalnız ensesi kalın adamlardan oluşmuyor mu bu masonluk?

Bi ara bu masonluk olayını araştırdım işin içinden çıkamadım neyse sana bol şans
  • Hemen gel yarın başla
  • ikametgah belgesi öğrenci belgen nüfus cüzdanı fotokopisi 6 adet vesikalık 3000₺ de kayıt ücreti getir. Yarın kaydını yapalım.
  • Masonlar cennetle müjdeneliyor mu? Tevratta masonluk nasıl geçiyor?
  • Piyasaya hükmeden kişilerden değilsen seni ne yapsınlar. Ha sokakta sıradan biri ha sen. Zaman ayırıp konuşmaya tenezzül bile etmezler
  • Toplanıp kişi başı 10 lira verip, sınırsız bira içip, kalan toplanan paralarla da kendi vicdanlarını rahatlatmak için yardım yapan alt derneklerine girebilirsin çok rahat bir şekilde. Sivrilir ve boş işerler yıllarca uğraşırsan seçilebilirsin. Çıkarken de tehdit edilirsin..

class dismissed
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rotary ve lions klüplerine katılarak başla bir söğlentiye göre bu kuruluşlar mason ama tabi üyelere sorsan bunu kabul etmez.Benim babam masonmu bilmem ama 2 sinede üye bende lisedeyken lions klüp tarafından ingiltereyere gönderildim eğitim amaçlı.Birgün bende mason olurum umarım.
  • yazacağım şeyler banlanmama sebep olabilir oyüzden yazmamaya karar verdim. ama bj k yapmayı yani beşiktaşı iyi öğrenmen gerek dostum.
  • NUSR-ET kullanıcısına yanıt
    Araştıracağım hocam
  • Hocam bizim üniversitede profösör mason loncası üyesiydi.

Odasına gidip benide alın dedim.

S.. Git hazır yehici pez.... senin neyine masonluk dedi kovdu

Bende kendi masonluğumu başlattım 21 yaşında pm ile başvur.

Auvvv
  • up
  • Ula hani mason ula hani ataismzm ula hani islam..

Neyse gel bizim buralara 3 top beyaz kağıtla kapatiriz.
  • En büyük sıkıntın söylemendir Mason olmakla olmamak arasında ufak bir çizgi vardır, mason birine mason musun dediğinizde değilim der çünkü mason olmaya çalışıyorum derler bu en yüksek mertebede dahildir araştırmaya yanlış yerlerden başlamışsın.
  • Millet deliye hasret biz akıllıya.
  • Gel metin2 de mason adlı lonca kurdum başvur alayım
  • Masonların icraatlerini bilmiyorsunuz heralde. Ne bu katılma hevesi?
  • 21 Yaşına girmeden katılamazsın.
    Seni 2 lonca üyesinin davet etmesi gerekiyor, tek başına başvurup giren çok az.
    Okuduğun bölüm kimsenin umrunda değil, nereden geldiğin ve hayatta neler başardığın önemli.

"zaten yahudi olunmaz yahudi doğulur" Sonradan musevi olabilirsin.

Senin gibi birisi giremez, umutlanma bence boşuna.
  • ZeroSystem kullanıcısına yanıt
    Musevilik hakkında hiçbir şey bilmediğin belli.

-Anne veya baban yahudiyse ve sen yahudi değilsen , SONRADAN YAHUDİ OLABİLME İMKANIN VAR.
    Ebeveynlerinden en az birisinin yahudi olması senin sonradan yahudi olman için yeterli.
    Bu bir istisna. Yani benim annem ve babam yahudi değilse yahudi olamam

Okuduğum bölüm ve üniversitem potansiyelim olduğunun bir göstergesi. Aç 2010 fatih altaylı masonluk yayınını izle

burada bildiklerinizi yazın dedim sen gelip saçmaladın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frenchis -- 20 Eylül 2017; 22:20:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frenchis

Musevilik hakkında hiçbir şey bilmediğin belli.

-Anne veya baban yahudiyse ve sen yahudi değilsen , SONRADAN YAHUDİ OLABİLME İMKANIN VAR.
    Ebeveynlerinden en az birisinin yahudi olması senin sonradan yahudi olman için yeterli.
    Bu bir istisna. Yani benim annem ve babam yahudi değilse yahudi olamam

Okuduğum bölüm ve üniversitem potansiyelim olduğunun bir göstergesi. Aç 2010 fatih altaylı masonluk yayınını izle

burada bildiklerinizi yazın dedim sen gelip saçmaladın

tamamda adam bunları biliyor ve bunları yazmış demek ki :) daha yazılan şeyi anlamıyorsun ki kardeş ne masonluğu :D bende bildiğim şeyi söyleyeyim o zaman. Sen seçen değil seçilen olman lazım.ÖTESİ YOK.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.