Şimdi Ara

Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.384
Cevap
53
Favori
60.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bulkathos

Tüm mesajlarda MEUİTM moduyla sıkıntı çıktığı yazılmış ama ben testi hep bu modla oynadım ve 1-2 kere çökme yaşadım onu da BİOENGİNE.ini silerek çözdüm. Hatta grafik moduyla attığım ss'ler hala Steam hesabımda mevcut. Doğukanım gördüğünde baya beğenmiş ve şaşırmıştı bu zırhları çok güzel yapmışlar felan diye. Çok şaşırıyorum nasıl çökme yaşanıyor. Benim grafik moduyla oynadığımda ücretsiz "DLC"ler ve "Türkçe Yama" kurulu değildi. Önce grafik modunu yükledim ve mod exe uzantılı bir haldeydi. Onu yükledikten sonra Türkçe Yama yükledim ve sıkıntısız oyunu bitirdim en az 20 küsür saat. Grafik yamasının adı da şu şekilde: " MEUITM12062014 "
    Modu eski versiyonunda denemişsin. Yeni versiyonda olmuyor run time error veriyor. Olmazsa o sürümle deneyim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunu yeniden yükleyeceğim. MEUITM ile npc'lerin yüzü simsiyah oluyor... Keşke uyumlu olsalardı.
  • Oyunu modsuz yükledim ama şimdi de oyunda satırlar boş gözüküyor ?
  • MEUITM Mod sildim ve temiz kurulum yaptım ve şuan hiç sorun yok.Gayet düzgün çalışıyor mod sorun çıkarıyor şuanlık tek bende sorun çıkmadıysa kimsede çıkmaz :)
  • FileIndex'e eklerken ufak bir hata yapmışım. Onu düzelttim. Yama düzgün çalışıyor şuan. Satırlar gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 17 Temmuz 2018; 8:39:55 >
  • Dün gece ALOT ve MEUITM modlarla birlikte kurulu Mass Effect'te çalışmayan mod, bu defa Origin normal versiyonunda gayet sorunsuz çalıştı. En azından sabah bir kaç dakika bakabildiğim kısımlarda sıkıntı göremedim.

İndirdiğim dosyalarda gece ilk yüklenen dosyalardı. Umarım ileri kısımlarda hata olmaz, olursa da tekrardan yamayı yükleyeceğiz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İdrak İstimlak

Dün gece ALOT ve MEUITM modlarla birlikte kurulu Mass Effect'te çalışmayan mod, bu defa Origin normal versiyonunda gayet sorunsuz çalıştı. En azından sabah bir kaç dakika bakabildiğim kısımlarda sıkıntı göremedim.

İndirdiğim dosyalarda gece ilk yüklenen dosyalardı. Umarım ileri kısımlarda hata olmaz, olursa da tekrardan yamayı yükleyeceğiz artık.
    Uyumsuzluk var aralarında.
  • Ainz ooal gown bende de yazıların gozukmemesi gibi bir hata var. Yardımcı olursan sevinirim. Nasıl yaptığını anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynenfet

Ainz ooal gown bende de yazıların gozukmemesi gibi bir hata var. Yardımcı olursan sevinirim. Nasıl yaptığını anlamadım.
    Her şeyi zaten güzelce anlatmış evilhuman. Ben FileIndex kısmında sorun yaşadım. Onu masaüstüne kopyalayıp eklenmesi gereken metini öyle ekledim.Tekrar eski yerine kopyaladım Index'i. Sonra düzeldi.
  • eyvallah kingdom u yarıda kesip akşam başlayayayım bu oyuna. sonra 2 ile 3 ü de tazelerim.

bu arada sözüm meclisten dışarı daha basit yapımlardan dilencilik yapan arkadaşlar utansın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 17 Temmuz 2018; 9:28:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hands0meJack

eyvallah kingdom u yarıda kesip akşam başlayayayım bu oyuna. sonra 2 ile 3 ü de tazelerim.

bu arada sözüm meclisten dışarı daha basit yapımlardan dilencilik yapan arkadaşlar utansın.
    Kingdom ?

Arkadaş bu arada MEUITM modunun ana sayfasında ''install anything before this mod'' yazıyor. Önce yamayı sonra modu yüklesek çalışır mı acaba ?
  • kingdom come deliverance oyununa daha yeni başlamıştım fırsat bulup
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hands0meJack

kingdom come deliverance oyununa daha yeni başlamıştım fırsat bulup
    Hiç sevmemiştim ya onu. Aşırı kasıntı gelmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-05471E679

Hiç sevmemiştim ya onu. Aşırı kasıntı gelmişti

Alıntıları Göster
    oyun en ilgi duyduğum dönem de geçtiği için katlanırım sanırım. dövüş sistemine henüz tam adapte olamasam da
  • Arkadaşlar çözdüm yazılarının gözükmümesi olayı ilk önce Belgeler/BioWare/Mass Effect/Config BioEngine.ini silin sonra. FileIndexde kopyalayıp eklediğiniz yazı yani şu Packages\GUI\GUI_SF_Fonts_TR.upk boşluklu olmayacak. Boşluksuz olacak örnek.

Şöyle değilde:

Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]

Şöyle olacak:

Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]

Yani olay çok basit dünde bende gözden kaçırdım. Çok küçük boşluk hatasından yazılar gözükmüyor

• Önce yamayı sonra modu yükleyip denemek lazım. Modun ana sayfasında ne yükleyeceksiniz önce onu yükleyin yazıyor.
  • Yamayı indirdim eve gittiğimde oyunu kurup yamayı yükleyecem anlatımlar çok açık ve net yapılmış yüklerken sıkıntı yaşamam sanıyorum.Fakat arkadaşlar şu meiutm olayı çözüme kavuşturan varmı oyun çöküyor v.s diyenler gördüm.Eğer öyleyse sadece me kurup oynayacak başka çare yok meiutm olsaydı iyiydi ama bunada şükür :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: EionN

Yamayı indirdim eve gittiğimde oyunu kurup yamayı yükleyecem anlatımlar çok açık ve net yapılmış yüklerken sıkıntı yaşamam sanıyorum.Fakat arkadaşlar şu meiutm olayı çözüme kavuşturan varmı oyun çöküyor v.s diyenler gördüm.Eğer öyleyse sadece me kurup oynayacak başka çare yok meiutm olsaydı iyiydi ama bunada şükür :D
    Önce yamayı sonra MEUITM yükleyip deneyin. Sorun yaşayan herkes önce MEU sonra yamayı yükledi. O şekilde çalışır mı bilinmez ama modu yapan kişi her zaman en son yükleyin modu diye yazmış mod sayfasına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 17 Temmuz 2018; 10:44:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-05471E679

Önce yamayı sonra MEUITM yükleyip deneyin. Sorun yaşayan herkes önce MEU sonra yamayı yükledi. O şekilde çalışır mı bilinmez ama modu yapan kişi her zaman en son yükleyin modu diye yazmış mod sayfasına.

Alıntıları Göster
    @AinzOoalGown şimdi iyi güzel demişsin de @Evilhuman ve @Fuat.Kamis tam tersini söylüyordu "önce kuracağınız modu (MUTEIM veya ALoT) sonra Türkçe yamayı kurmalısınız" diyorlardı, hem kendileri zaten en başta böyle yapıp denemişlerdi oyun + yama sorunsuz çalışıyor diye belirtiyorlardı. Her neyse @AinzOoalGown senin dediğin şekilde de doğru olabilir en azından modun yapımcısı öyle demiş bir de.

Açıkçası benim gözüm korktu çekiniyorum tekrar baştan oyunu 7-8GB sonradan (dosya doğrulatma sırasında) 5-6GB daha indirip tekrar kurulum aşamaları vs vs zor yani, en iyisi orijinal default haliyle ME.1'e başlayalım yamamızı kuralım devam edelim yolumuza başka çare yok gibi.

ME.1'in ardından hiç bekletmeden -%100 olmadan çıkarılmış eksikli gedikli Türkçe yamalarıyla- ME.2 ve ME.3'e başlamayı planlıyorum haydi hayırlısı. Ayrıca ME.2-3 için baştan söyleyeyim kesinlikle mod kurmayacağım böylesi grafik modlarını sadece ME.1 için düşünüyordum ondan da vazgeçtim, maalesef Türkçe yamayla uyumsuzluk yaratıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 17 Temmuz 2018; 12:49:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ravenholm

@AinzOoalGown şimdi iyi güzel demişsin de @Evilhuman ve @Fuat.Kamis tam tersini söylüyordu "önce kuracağınız modu (MUTEIM veya ALoT) sonra Türkçe yamayı kurmalısınız" diyorlardı, hem kendileri zaten en başta böyle yapıp denemişlerdi oyun + yama sorunsuz çalışıyor diye belirtiyorlardı. Her neyse @AinzOoalGown senin dediğin şekilde de doğru olabilir en azından modun yapımcısı öyle demiş bir de.

Açıkçası benim gözüm korktu çekiniyorum tekrar baştan oyunu 7-8GB sonradan (dosya doğrulatma sırasında) 5-6GB daha indirip tekrar kurulum aşamaları vs vs zor yani, en iyisi orijinal default haliyle ME.1'e başlayalım yamamızı kuralım devam edelim yolumuza başka çare yok gibi.

ME.1'in ardından hiç bekletmeden -%100 olmadan çıkarılmış eksikli gedikli Türkçe yamalarıyla- ME.2 ve ME.3'e başlamayı planlıyorum haydi hayırlısı. Ayrıca ME.2-3 için baştan söyleyeyim kesinlikle mod kurmayacağım böylesi grafik modlarını sadece ME.1 için düşünüyordum ondan da vazgeçtim, maalesef Türkçe yamayla uyumsuzluk yaratıyormuş.

Alıntıları Göster
    Ben o şekilde deneyeceğim. En geç 2-3 saat sonra buraya yazarım sonucu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 17 Temmuz 2018; 10:48:59 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.