Şimdi Ara

Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.384
Cevap
53
Favori
60.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yama dosyası içindeki bilgilerde bu sorunun çözümünü yazdım. Basit bir işlem. Buraya da yazayım.

* Oyunu Steam'den oynacaklar için bir hatırlatma:
    Mass Effect oyununa başladığınızda Steam arayüzü ( shift + tab ) devreden çıkmaktadır. Arayüzü kullanmak istiyorsanız:
    - Önce Steam'i tamamen kapatınız.
    - Steam simgesine sağ tık yapın --> özellikler --> uyumluluk penceresine gelin aşağıda bulunan "Bu programı yönetici olarak çalıştır" kutucuğunu işaretleyin ve ardından Uygula seçeneğine basın.
    - Steam'i yeniden çalıştırıp oyuna girdiğiniz zaman, artık Mass Effect oynarken arayüzün aktif olduğunu görebilirsiniz.
  • Vanellope kullanıcısına yanıt
    Sanırım oyunu silip temizden yüklemek gerekiyor oyununuz orijinal ise dosyaları doğrulayabilirsiniz ama 6 gblık bir indirme yapacaktır.
  • Yamayı yüklemeden önce oyunu yükledikten sonra bir defa çalıştırdım(steam). Herhangi bir mod kullanmadım. Şuan bir sıkıntım yok. Belirtmeden geçemeyeceğim kurulum aşamaları da çok titiz anlatılmış. Önemli yerler kırmızıyla belirtilmiş. Adımlar ayrı klasörlenmiş. Bu bile yama için ne kadar iyi çalışıldığını gösteriyor. Beklediğimize değdi çok şükür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Estelll kullanıcısına yanıt
    Ben de sana teşekkür ederim. Çok yardımın oldu. Senin de eline sağlık.

Şimdilik bazı arkadaşlar oynuyor bazıları da oynayamıyor ben de kendi oyunumu yedekledim her şeyi baştan yapıyorum sıkıntı neymiş öğreneceğim.

Mod konusu benim için önemli değil hiç mod ile oynamadım bu oyunu. Hikayesi harika bana yeter. =)
  • evilhuman kullanıcısına yanıt
    bana teamviewer yardım et adım adım yaptım harfler yok lüften elini ayağını öpeyim
  • Vallahi MEUITM Mod umrumda değil artık oyunu sildim temiz şekilde kurulum yapıyorum.İnanıyorum bu sefer sorun çıkmıyıcak mod sorun çıkarıyor :=)
  • Çok teşekkürler. Elimden geldiği kadar bir şeyler yapmaya çalıştım. Umarım yamadan da aynı şekilde memnun kalırsınız. İyi geceler.

Bu arada oyunu temiz kuracaklar: belgelerim de Bioware dosyası içinden Mass Effect save dosyanızı başka bir konuma alın. Türkçe işlemlerini de baştan yapın. En ufak detaylar bile önemli şu an. =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilhuman -- 17 Temmuz 2018; 2:44:37 >
  • Yazdıktan 1 dakika sonra araştırıp buldum. Yamayı kurarken siz yazmışsınız sağolun :)
    Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]
  • nkvelioglu N kullanıcısına yanıt
    Çökme olmadığı oynadığım süreçte. Tek başına meuitm yeterli gelecektir bayağı kapsamlı bir mod, Diğer modları silip deneyebilirsiniz.
  • Siz de sağ olun. Umarım sorunsuz bir şekilde oynarsınız. Ben de deniyorum sıfırdan acaba sıkıntı benden mi kaynaklı diye... Neyse size iyi eğlenceler. =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: akibeel

yamada tüm emeği geçenlerin elleri dert görmesin çok teşekkürler.

MEUITM modunu nasıl kaldırıyoruz acaba.
    Maalesef oyunu temiz bir şekilde baştan kurmanız gerek, en azından sadece modu silecek bir yol bilmiyorum nette araştırdığım kadarıyla öyle bir şey pek yok çünkü dosyaların üzerine yazmış bulunduk. Dosya bütünlüğü kontrol ettiğimde 5000 dosyanın eksik/değiştirilmiş olduğunu gördüm 6.3 gb lık dosya indirmek istedi zaten oyun indirirken 7.7 gb civarı yanlış hatırlamıyorsam en baştan silip kurmak mantıklı olacaktır. Ayrıca modu tam kaldırmak adına tavsiyem belgelerimdeki mass effect dosyasları(varsa) silmeniz yönünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lugotorix -- 17 Temmuz 2018; 2:57:52 >
  • evilhuman kullanıcısına yanıt
    Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]
    adım adım dediginiz gibi yaptım ama harfler yok hala yani bi yardım etseniz teamviewer olmaz mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Lugotorix

Maalesef oyunu temiz bir şekilde baştan kurmanız gerek, en azından sadece modu silecek bir yol bilmiyorum nette araştırdığım kadarıyla öyle bir şey pek yok çünkü dosyaların üzerine yazmış bulunduk. Dosya bütünlüğü kontrol ettiğimde 5000 dosyanın eksik/değiştirilmiş olduğunu gördüm 6.3 gb lık dosya indirmek istedi zaten oyun indirirken 7.7 gb civarı yanlış hatırlamıyorsam en baştan silip kurmak mantıklı olacaktır. Ayrıca modu tam kaldırmak adına tavsiyem belgelerimdeki mass effect dosyasları(varsa) silmeniz yönünde.

Alıntıları Göster
    eyvallah dostum bende araştırmıştım bulamamıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: evilhuman

Siz de sağ olun. Umarım sorunsuz bir şekilde oynarsınız. Ben de deniyorum sıfırdan acaba sıkıntı benden mi kaynaklı diye... Neyse size iyi eğlenceler. =)
    Yok yok. Dediğiniz gibi steamı bir defa yönetici olarak çalıştırmak yeterli oldu. Artık normalde çekiyor ekran görüntüsü.
    Oyunda gamepad desteği yoktu ds3ü taktım. Onun için de ayrıca gamepad desteği için mod varmış onu kuracağım :)
  • ahmetsafa113 kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu bende yaşıyorum sizin oyununuz modsuz olduğu halde bu sorunla karşılaşıyorsanız şu aşamada yapacak pek bişey yok gibi, zamanla bir çözüm bulunur elbet.
  • ARkadaşlar Oyunu Komple Sildim. Yükledim. MEUITM Sorunsuzce öYükledim. Şuan herşey tamam.
    Geriye Tek şey Yama Kaldi Şimdi Onu kuracagim. Sorun olursa size haber verecegim.
  • ahmetsafa113 kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olurum biraz bekleyin. Mesaj atarım size.
  • Bu arada ayarlardan alt yazıları açmalısınız. Ne olur ne olmaz diye yazmak istedim.
  • Yamayı baştan kurdum temiz oyuna hiçbir sorun yok düzgün çalışıyor.

Sorun yaşayan arkadaşlar: Ayarlardan alt yazıları açmayı kesinlikle unutmayın.

Eğer her şeyi doğru yaptığınızdan eminseniz ve yine olmuyorsa, mecburen temiz kurulum yapmalısınız. Save dosyanız dahi sıfırdan olmalıdır.

Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilhuman -- 17 Temmuz 2018; 3:25:55 >

• Eline sağlık. Şu saatte bir de hala yardımcı olmaya çalışıyorsun. Kurulum bile bu kadar meşakkatliyken çeviri sürecini düşünemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.