Şimdi Ara

Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.384
Cevap
53
Favori
60.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anlaşıldı ben bir kendi oyunumu yedekleyip deniyorum hemen. Umarım sıkıntı bende değildir boş yere zamanınızı çalmak istemiyorum arkadaşlar... Neyse bir de kendim deneyeyim.
  • Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]

adım adım yaptım bende bu oldu bana bi yardım edin lütfen teamviewer veriyim bi el atın yardım edicek varmı
  • evilhuman kullanıcısına yanıt
    Şimdi denedim. Modsuz çalışıyor.
  • Şimdilik hiçbir sıkıntı yok tekrardan çok çok teşekkürler. Emeğinize sağlık.

Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evilhuman kullanıcısına yanıt
    hocam elini ayagını öpem bana teamviewer baglan lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilhuman

Türkçe Karakter adımlarını bir daha uygulayın. Mod var mı sizde?
    Alot var idi silip tekrar deneyeceğim .BiOENGİNE Silmem işe yaramadı
  • Arkadaşlar ben yamayı yükledim sorunsuz girdi ama karakteri halletim onayladım pat bu geldi MEUITM moddamı sorun var acaba bir yardım ederseniz.Eğer modda sorun varsa nasıl silebilirim
    Sorunun fotoğrafı:http://i.hizliresim.com/Y6DyMD.png
  • Lugotorix kullanıcısına yanıt
    Sadece ekstra meuitm yüklü iken oyun oynanmayacak derece çöküyor mu sizde? Bende daha fazla mod yüklüydü de silip sadece meuitm yükleyip deneyeyim diyordum.
  • Vanellope kullanıcısına yanıt
    Bende de meuitm dahil birçok mod yüklü aynı sorunu yaşıyorum. Meuitmle uyumsuz türkçe yama anlaşılan.
  • Ben de yamayı az önce denedim. Ana ekrandaki "Bir tuşa basın"ı görünce ufaktan bir gözlerim doldu. İlk kez bir oyun çevirdim ve uzun bir sürecin ardından sonunda meyvesini aldık. Böyle bir şeye öncülük ettiği için evilhuman'a tekrar çok teşekkür ederim.

Oyunun başındaki yüz ayarını yaptıktan sonra dünyayı görür görmez çökme olayı bende de oldu. Fuat.Kamisin dediği gibi bioengine'i silince düzeldi fakat bu sefer de npclerin yüzleri filan karardı. Muhtemelen Meuitm ile bir uyumsuzluk oldu çünkü bildiğim kadarıyla meuitm ve alot da o ini dosyalarında değişiklikler yapıyor. Modsuz olarak oynayacağız artık bakalım. İleride bir çözüm yolu çıkarsa tekrar modlarız.

Herkese iyi oyunlar dilerim. Tüm ekibimizin eline sağlık. İyi geceler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PnshR88 kullanıcısına yanıt
    Ben de deniyorum tam şimdi sevindim olmasına. Ben de size teşekkür ederim.

@PnshR88 siz de sağ olun hocam sanırım bazı arkadaşlar modlar yüzünden sıkıntı yaşadı.
  • hocam bari sen bana yardımcı ol adım adım yaptım harfler gözükmüyor teamviewer baglanma şansın varmı lütfen
  • ahmetsafa113 kullanıcısına yanıt
    kardeşim biraz sakin ol daha çözüm bulunamadı kimsenin yapabileceği birşey yok mod varsa sil öyle dene
  • furkanmcaglar F kullanıcısına yanıt
    modsuz benimki
  • ben ilk yüklenen dosyaları kullanıyorum olaylar oldu gemiye geri döndük falan sıkıntısız idı yarın devam edeceğim umarım bir sıkıntı çıkmaz.
  • ahmetsafa113 kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı sorun var bakalım çözülür illaki
  • MEUITM modu ile denedim yamayı menüde yazılar geldi Türkçe karakterler de olmuştu ama karakter yaratma ekranından sonra oyuna girerken hata aldım.
    Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]
  • Oguzhan_N7 O kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de çıktı MEUITM Mod silip denemek lazım ama nasıl siliniyor onu bilmiyorum.
  • Ben oyuna direk girince 1920x1080 ve 16:9 ayarlanmıştı bir sorun yok ancak steam arayüzü çalışmıyor ve ekran görüntüsü alınmıyor. Bunun bir çözümü varmı acaba ?
    Böyle bir oyunda ss almazsam içim rahat etmez. Ubisoftun da bazı eski oyunlarında ss alamıyordu çözüm bulamamıştım. Bunda umarım halledilir ss alma olayı
  • Kurulum dosyalarının için de yer alıyor :)

Mass Effect oyununa başladığınızda Steam arayüzü ( shift + tab ) devreden çıkmaktadır. Arayüzü kullanmak istiyorsanız:
    - Önce Steam'i tamamen kapatınız.
    - Steam simgesine sağ tık yapın --> özellikler --> uyumluluk penceresine gelin aşağıda bulunan "Bu programı yönetici olarak çalıştır" kutucuğunu işaretleyin ve ardından Uygula seçeneğine basın.
    - Steam'i yeniden çalıştırıp oyuna girdiğiniz zaman, artık Mass Effect oynarken arayüzün aktif olduğunu görebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.