Şimdi Ara

Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.384
Cevap
53
Favori
60.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buda olmazsan düşe girip 20dk boyunca kafamdan aşşağı soğuk suyla yıkanıcam....Bir insanda hiç mi şans olmaz be :/
  • Bu kez oluyor arkadaşlar kendim de denedim. Az önce bir önceki sorunlu parçayı yeniden dedim yine sorun verdi. Yeni bağlantıyı indirip bir daha kurmanızı öneririm. Bu arada Türkçe için ayarları bir daha yapmanız gerekmiyor eğer öncekinde yaptıysanız.

Yeni indirecek olanlar bütün adımları uygulamalı.
  • evilhuman kullanıcısına yanıt
    peki grafik moduyla denesek sıkıntı çıkarmı acaba
    Efendim sizi gece gece baya bir yorduk vallahi hakkınız ödenmez :/
  • ahmetsafa113 kullanıcısına yanıt
    Tam bir şey söyleyemem birazdan modla deneyen arkadaşlar tecrübelerini aktarırlar ama sıkıntı çıkıyor gibi evet.

@Vanellope olsun lafı bile olmaz. Biraz sıkıntı oldu ama şimdi her şey yolunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilhuman -- 17 Temmuz 2018; 1:40:40 >
  • Nolur nolmaz diye yeni linkten indirme yapıyorum bir yandan. Eski linkteki 2li part ı indiren arkadaşlar acaba 2. partında zip olarak çıkartılmasını mı beklediler o yüzden hatalı ihbarı yaptılarsa sanırım. part2 yazan zip in 1. sinin uzantısı olduğunu fark etmemişte olabilirler. 1. partı cıkartırken o 2 dende aldı alcağını. Neyse işi sağlama alıp yenisinide kuracağım.
  • Arkadaşlar denediniz mi var mı sıkıntı? Fenalık bastı gece gece. :D
  • Türkçe yamada Zerrece Sıkıntı yok . Jillop gibi oldu.

Benim sıkınıtm şu Meiutm Modunu kurmuştum ama yamadan sonra Yüzler Siah ve bozuk gözükmeye başladi Benim degilde npc'lerin Bunun çözümünü bilen varmi
  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    az önce de takır takır dediydin abi bence biraz bekleyelim emin olmak için :D
  • furkanmcaglar F kullanıcısına yanıt
    Yamanın heyecanından olmuştur. =)
  • Adamlar indirmiş bile işte vay arkadaş oturup ağlayayım şu halime 1Mbps ile yıllarca bekleriz artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilhuman

Yamanın heyecanından olmuştur. =)
    Olabilir açıkcası ben de çok heycanlıyım :) Ellerine sağlık Çok Teşekkür ederim
    Bende değişen bişey olmadı, modların sorun yarattığı belli oldu ama hangisi yada ikisi birden mi emin değilim. Tekrar belirteyim bende kurulu olan modları arkadaşlar ona göre dikkat etsin. Modları kaldırıp vanilla haline türkçe yamayı kuracağım şimdi.

MEUITM - ENB and SweetFX for Mass Effect 1
  • Arkadaşlar sıkıntı yok değil mi? Biriniz aydınlatın bir rahat nefes alayım. =)
  • yamada tüm emeği geçenlerin elleri dert görmesin çok teşekkürler.

MEUITM modunu nasıl kaldırıyoruz acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akibeel -- 17 Temmuz 2018; 2:4:36 >
    Bende yazıların görülmemesi gibi bir problem var hiç bir yazı gözükmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanmcaglar

Bende yazıların görülmemesi gibi bir problem var hiç bir yazı gözükmüyor
    Bende de gözükmüyor yazılar.
  • Türkçe Karakter adımlarını bir daha uygulayın. Mod var mı sizde?
  • Arkadaşlar aynı sorun bende de vardı ve çözümü buldum. Daha önceki mesajlarda da bir kişi bahsetmiş. Her şeyi yaptıktan sonra Belgelerim/BioWare/Mass Effect/Config içindeki "BIOEngine" isimli dosyayı silin. Sonra oyunu açın, oluyor. Bence kilit nokta burası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassEffectci -- 17 Temmuz 2018; 2:8:7 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.