Bildirim
Mass Effect™ 2 PC origin ÜCRETSİZ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Eyvallah -
yükledim sağolun. -
Kaptım teşekkürler -
Rica ederim arkadaşlar hayrını görün -
Teşekkürler, zamanında çokça oynadığım sevdiğim bir oyundu. O zamanlar korsan ediniyorduk ne zamandır güzel bir fiyat bekliyordum ama bedava olmuş, banada kütüphaneme eklemek düşer :) -
Ekledim, teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nedir bu kardeş. Nasıl indiriyoruz. Üyelik lazım mı? Biraz açıklayın zahmet olmazsa. -
https://www.origin.com solda Download var indir kayıt ol. Daha sonra oyunu indirebilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: loutrec_
Nedir bu kardeş. Nasıl indiriyoruz. Üyelik lazım mı? Biraz açıklayın zahmet olmazsa.
Edit: Teşekkürler haber verdiğiniz için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berserker_58 -- 6 Ocak 2017; 20:8:36 > -
Steam hesabi gibi hesap açıyorsunuz sonra bu bağlantıya girip sağdan add to game library de sonra origin programını indirdiğinde oyunu indirebilirsin. -
eyvallah kardeşim ekledim kutuphaneye
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X