Arkadaşlar Mass Effect'in fiyatını Aral İthalat 20 TL'ye indirmiş. Arşiv yapanlar veya henüz oynamamış olanlar kaçırmasın. Yakında biter zaten stoklar.
Bimeks,teknosa gibi yerlerde halo com. evo. ve halo 2 gibi oyunları 15 tl den görmüştüm sanırım.Keşke direk yeni çıkan oyunları 15,20 tl yapsalar.Tüm oyunlarımı orj. alırım
quote:
Orijinalden alıntı: Gokyabgu
Arkadaşlar Mass Effect'in fiyatını Aral İthalat 20 TL'ye indirmiş. Arşiv yapanlar veya henüz oynamamış olanlar kaçırmasın. Yakında biter zaten stoklar.
Ben şaka gibi ama o zaman icin bilgisayarım cok kötü oldugundan dolayı cok iyi olan 2 oyunu oynamamıstım hic...Biri Mass Efect diğeri Witcher...Bu fırsatı kacrımamak gerekir benim adıma 2.si de yoldayken...Hem biraz hikayeye hakim olurum 2. oyuna başladığımda
quote:
Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27
quote:
Orijinalden alıntı: Gokyabgu
Ben şaka gibi ama o zaman icin bilgisayarım cok kötü oldugundan dolayı cok iyi olan 2 oyunu oynamamıstım hic...Biri Mass Efect diğeri Witcher...Bu fırsatı kacrımamak gerekir benim adıma 2.si de yoldayken...Hem biraz hikayeye hakim olurum 2. oyuna başladığımda
Bence kaçırma dostum 20 liraya orjinal Mass Effect. Bundan iyisi şamda kayısı.
Süper fiyat gerçekten,20 tl nereye vermiyoruz ki ben oynayıp bitirdim ama arşivime 20 tl vererek kattım çok güzel
Çok güzel oyundu, film gibiydi. Daha oynamamış olan varsa kaçırmasın. (Hem bunda yaptığınız karakteri ME2'de de kullanabileceksiniz.)
<-- Knight Online Sayfası'na çekelim seni o zaman. Çünkü RPG karışık olmazsa düzgün olmaz arkadaşım. O diğerine hack&slash deniliyor bilmem duydun mu ??.
quote:
Orijinalden alıntı: AlperXp
quote:
Orijinalden alıntı: Mehmet.Fatih
Bunun kadar karışık bi Rpg ye 2 tl bile vermem
<-- Knight Online Sayfası'na çekelim seni o zaman. Çünkü RPG karışık olmazsa düzgün olmaz arkadaşım. O diğerine hack&slash deniliyor bilmem duydun mu ??.
Knight Online den falan nefret ederim..Benim için RPG basitten zora doğru ilerlemelidir..Mass efecti aldım.Almamla silmem bir oldu.Oyunun başında bir sürü gösterge..Silahların karışıklığı..İnsan basitten zora gider..Bir anda konuu içine attı adamı..Mesela Risen gibi bir oyunda basitten başalrsın yavaş yavaş atmosfere ayak uydurursun
Arkadaşlar bu oyunu D&R felan 20 den satmıyor...Gecen bir girdim,bulursam alırım diye ama hayalkırıklığı ile ayrıldım...İlla Aral İthalat'ın sitesinden mi sipariş vermek gerekli
quote:
Arkadaşlar bu oyunu D&R felan 20 den satmıyor...Gecen bir girdim,bulursam alırım diye ama hayalkırıklığı ile ayrıldım...İlla Aral İthalat'ın sitesinden mi sipariş vermek gerekli
Allah Allah o zaman benim gittiğim D&R fiyata yansıtmamıs daha...3 gün önce gittiğimde 40 kusur TL'ydi...Yarın işten sonra Kadıköy'de ki D&R'a bakayım birde...Link icin sağol bu arada
Oynamadım ama sanırım deneyebilirim yorumlar güzel
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Legolas777
quote:
Allah Allah o zaman benim gittiğim D&R fiyata yansıtmamıs daha...3 gün önce gittiğimde 40 kusur TL'ydi...Yarın işten sonra Kadıköy'de ki D&R'a bakayım birde...Link icin sağol bu arada
Ben haftasonu Ankamall'daki D&R'a uğradım. Baktım etiketine 20 TL'ye inmiş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme