Şimdi Ara

Mass Effect 20 TL'ye inmiş!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Mass Effect'in fiyatını Aral İthalat 20 TL'ye indirmiş. Arşiv yapanlar veya henüz oynamamış olanlar kaçırmasın. Yakında biter zaten stoklar.

• Bimeks,teknosa gibi yerlerde halo com. evo. ve halo 2 gibi oyunları 15 tl den görmüştüm sanırım.Keşke direk yeni çıkan oyunları 15,20 tl yapsalar.Tüm oyunlarımı orj. alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

Arkadaşlar Mass Effect'in fiyatını Aral İthalat 20 TL'ye indirmiş. Arşiv yapanlar veya henüz oynamamış olanlar kaçırmasın. Yakında biter zaten stoklar.

Ben şaka gibi ama o zaman icin bilgisayarım cok kötü oldugundan dolayı cok iyi olan 2 oyunu oynamamıstım hic...Biri Mass Efect diğeri Witcher...Bu fırsatı kacrımamak gerekir benim adıma 2.si de yoldayken...Hem biraz hikayeye hakim olurum 2. oyuna başladığımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

Arkadaşlar Mass Effect'in fiyatını Aral İthalat 20 TL'ye indirmiş. Arşiv yapanlar veya henüz oynamamış olanlar kaçırmasın. Yakında biter zaten stoklar.

Ben şaka gibi ama o zaman icin bilgisayarım cok kötü oldugundan dolayı cok iyi olan 2 oyunu oynamamıstım hic...Biri Mass Efect diğeri Witcher...Bu fırsatı kacrımamak gerekir benim adıma 2.si de yoldayken...Hem biraz hikayeye hakim olurum 2. oyuna başladığımda

Bence kaçırma dostum 20 liraya orjinal Mass Effect. Bundan iyisi şamda kayısı.

• Süper fiyat gerçekten,20 tl nereye vermiyoruz ki ben oynayıp bitirdim ama arşivime 20 tl vererek kattım çok güzel
  • Çok güzel oyundu, film gibiydi. Daha oynamamış olan varsa kaçırmasın. (Hem bunda yaptığınız karakteri ME2'de de kullanabileceksiniz.)
  • Bunun kadar karışık bi Rpg ye 2 tl bile vermem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet.Fatih

Bunun kadar karışık bi Rpg ye 2 tl bile vermem

<-- Knight Online Sayfası'na çekelim seni o zaman. Çünkü RPG karışık olmazsa düzgün olmaz arkadaşım. O diğerine hack&slash deniliyor bilmem duydun mu ??.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlperXp

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet.Fatih

Bunun kadar karışık bi Rpg ye 2 tl bile vermem

<-- Knight Online Sayfası'na çekelim seni o zaman. Çünkü RPG karışık olmazsa düzgün olmaz arkadaşım. O diğerine hack&slash deniliyor bilmem duydun mu ??.

Knight Online den falan nefret ederim..Benim için RPG basitten zora doğru ilerlemelidir..Mass efecti aldım.Almamla silmem bir oldu.Oyunun başında bir sürü gösterge..Silahların karışıklığı..İnsan basitten zora gider..Bir anda konuu içine attı adamı..Mesela Risen gibi bir oyunda basitten başalrsın yavaş yavaş atmosfere ayak uydurursun

• Arkadaşlar bu oyunu D&R felan 20 den satmıyor...Gecen bir girdim,bulursam alırım diye ama hayalkırıklığı ile ayrıldım...İlla Aral İthalat'ın sitesinden mi sipariş vermek gerekli
  • quote:

Arkadaşlar bu oyunu D&R felan 20 den satmıyor...Gecen bir girdim,bulursam alırım diye ama hayalkırıklığı ile ayrıldım...İlla Aral İthalat'ın sitesinden mi sipariş vermek gerekli

Hayır satılıyor kardeş
    http://www.dr.com.tr/Product.aspx?pid=0000000257861

• quote:

Orijinalden alıntı: Legolas777

quote:

Arkadaşlar bu oyunu D&R felan 20 den satmıyor...Gecen bir girdim,bulursam alırım diye ama hayalkırıklığı ile ayrıldım...İlla Aral İthalat'ın sitesinden mi sipariş vermek gerekli

Hayır satılıyor kardeş

Allah Allah o zaman benim gittiğim D&R fiyata yansıtmamıs daha...3 gün önce gittiğimde 40 kusur TL'ydi...Yarın işten sonra Kadıköy'de ki D&R'a bakayım birde...Link icin sağol bu arada

• Oynamadım ama sanırım deneyebilirim yorumlar güzel
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Legolas777

quote:

Hayır satılıyor kardeş

Allah Allah o zaman benim gittiğim D&R fiyata yansıtmamıs daha...3 gün önce gittiğimde 40 kusur TL'ydi...Yarın işten sonra Kadıköy'de ki D&R'a bakayım birde...Link icin sağol bu arada

Ben haftasonu Ankamall'daki D&R'a uğradım. Baktım etiketine 20 TL'ye inmiş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.