|
Mass Effect 3 (2012) [ANA KONU] (115. sayfa)
-
-
2. Oyunu bitirdim süperdi 3. Oyuna başladım iyi gidiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Serinin en iyi oyunu 3.oyun bana göre. Herkes tarafından eleştiriliyor ama oynaması aşırı zevkli. Ordu kurma, vuruş hissinin önceki oyunlara göre daha iyi olması, hikayesinin daha epik olması gibi sebepler başlıca etkenlerden.quote:
Orijinalden alıntı: NaBuSe
2. Oyunu bitirdim süperdi 3. Oyuna başladım iyi gidiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 1 Temmuz 2019; 22:16:39 > -
Seriye başlamıştım ama yarıda kalmıştı, bitireceğim bu sefer, birde son olarak Andromeda var. -
Efsane seridir. 2. oyun daha çok beğenilse de bana göre "Adam toplayalım gidelim mekanlarını basalım" oyunudur. Güzel midir? Pekala güzeldir. Bir sürü yeni ve sağlam arkadaş tanırız. O arkadaşlar ile amacımıza görkemli bir şekilde ulaşırız. Ancak sadece budur. ME3 ise artık serinin finalidir. Zirvedir. Sonu aslında ilk olarak extended edition şeklinde çıksa hiç eleştirilmeyecekti. Sadece biraz yavan kaldı. Yoksa ME3'teki atmosfer bambaşka. Savaşı iliklerine kadar hissettiriyor. Mültecileri, çaresizliği, baskıyı. Extended edition sonu bana göre hiç de fena değil. Az biraz anlatıp gerisini oyuncunun hayal gücüne bırakmış.
Ha belki ME3'te ME2 gibi efsanevi arkadaşlar tanımadık ama hem buna vakit yoktu hem de artık yeni birileri ile tanışmanın değil, savaşmanın zamanıydı. -
Oyunu 1-2 hafta kadar önce bitirdim. Oyun güzel. Zaten 2. oyunla da çok benzer çoğu konuda 1. oyun biraz daha farklı mesela ama ben hala 2. oyunu daha çok sevdim. Bunun basit sebebi var o da kendi ekibimizi normandy'e toplama olayı. Her karakter için emek sarfediyorduk o da bir bağ kurduruyordu tayfayla. Bir de mirandayı gemide istediğimiz kadar görebiliyorduk :)quote:
Orijinalden alıntı: Guest-05471E679
Serinin en iyi oyunu 3.oyun bana göre. Herkes tarafından eleştiriliyor ama oynaması aşırı zevkli. Ordu kurma, vuruş hissinin önceki oyunlara göre daha iyi olması, hikayesinin daha epik olması gibi sebepler başlıca etkenlerden.
Alıntıları Göster
Ben oyuna 87/100 verdim. By benim için epey yüksek puandır. Öyle oyunlara 100 vermem hatta hiç bir oyunun 100 puan alabileceğine inanmam.
Sonu biraz kötü bitti benim için
Bu seriyi biraz geç de olsa bitirdim. 2. oyundan çook sonra başladım fırsat bu zamanlaraymış. Çok eleştirilen bir başka oyun olan Andromeda'ya başlayacağım fırsat olunca. Onun da ne kadar eleştirilirse eleştirilsin farklı bir galaksi keşfetme hissi filan benim ilgimi çeken konular :) -
2.oyunu bitirdim sırada 3. oyun. Birkaç sorum var:
-
quote:
Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe
2.oyunu bitirdim sırada 3. oyun. Birkaç sorum var:
-
quote:
Orijinalden alıntı: Charles Bartowski
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe
Alıntıları Göster
-
Bu yıl üçlemeye Remaster edition yapılacağının duyurusu gelecek inşallah 2021'de de 1. oyundan başlarız umudum EA'nin fanların çok sevdiği oyunnları yeniden yapma planları var açıklamışlardı çünkü.Mass Effect seriside(1-2-3) çok seviliyor.Hadi inşallah -
Hiç oynamamış olmak isterdim, tekrar oynamak için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SturmpioneeR
Bu yıl üçlemeye Remaster edition yapılacağının duyurusu gelecek inşallah 2021'de de 1. oyundan başlarız umudum EA'nin fanların çok sevdiği oyunnları yeniden yapma planları var açıklamışlardı çünkü.Mass Effect seriside(1-2-3) çok seviliyor.Hadi inşallahBende öyle umuyorum hadi inş :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: AbsntheBende öyle umuyorum hadi inş :)
Alıntıları GösterHocam Kore'de "Mass Effect Legendary Edition" adı altında oyun derecelendirilmiş, büyük ihtimalle oyunu N7 gününde yani kasım 7'sinde duyururlar.Mass effect 1 istedikleri kadar yenilemeyedikleri için oyunu 2021'e ertelemişler.Bakalım bekliyoruz :)
Bioware, Mass Effect Andromeda ve Anthem'de çok fena çuvalladı."Mass Effect Legendary Edition" onlar içinde iyi bir çıkış kapısı olabilir eğer cidden iyi bir iş çıkartabilirlerse.Umarım yeni şeylerde eklenir oyunlara.
https://www.gematsu.com/2020/10/mass-effect-legendary-edition-rated-in-korea
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 19 Ekim 2020; 0:46:12 > -
quote:
Orijinalden alıntı: SturmpioneeRHocam Kore'de "Mass Effect Legendary Edition" adı altında oyun derecelendirilmiş, büyük ihtimalle oyunu N7 gününde yani kasım 7'sinde duyururlar.Mass effect 1 istedikleri kadar yenilemeyedikleri için oyunu 2021'e ertelemişler.Bakalım bekliyoruz :)
Bioware, Mass Effect Andromeda ve Anthem'de çok fena çuvalladı."Mass Effect Legendary Edition" onlar içinde iyi bir çıkış kapısı olabilir eğer cidden iyi bir iş çıkartabilirlerse.Umarım yeni şeylerde eklenir oyunlara.
https://www.gematsu.com/2020/10/mass-effect-legendary-edition-rated-in-korea
Alıntıları GösterBu duydugum en muhteşem haber... Hadi inşALLAH :)
-
Geliyor galiba, bugün 7 kasım. N7 Günü
Büyük duyuruları olacakmış etkinlikte
https://www.gamesradar.com/mass-effect-trilogy-remaster-announcement//
Turian olan Garrus, sol yanindaki asari Liara, Garrus'un hemen altında Quarian var oda Tali Büyük helmette klasik Sherpardın helmeti N7
Kırmızı tarafta ise Reaper var gibi duruyor 2 tane
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 7 Kasım 2020; 0:59:45 > -
3 oyunun remastered versiyonu geliyor
https://www.instagram.com/accounts/login/?next=/p/CHS6FD_HAbP/
-
Mass Effect Legendary Edition Resmi Olarak Duyuruldu
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici BioWare, Mass Effect Legendary Edition'ı resmi olarak duyurdu.
İlkbahar 2021'de PC, PlayStation 4 ve Xbox One için, PlayStation 5 ve Xbox Series'e ileriye dönük uyumluluk ve hedeflenen iyileştirmelerle birlikte çıkacak.
Mass Effect Legendary Edition; Mass Effect, Mass Effect 2 ve Mass Effect 3'ün remastered versiyonlarını içerecek. Her bir oyun iyileştirilmiş dokular, gölgelendirmeler, modeller ve efektler ile birlikte süper keskin çözünürlük, yüksek kare hızları ve görsel geliştirmeler sunacak.
Ek olarak Yeni Mass Effect oyunu geliştirildiği duyuruldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 7 Kasım 2020; 19:32:35 > -
https://www.ea.com/games/mass-effect/mass-effect-legendary-edition?setLocale=en-us
Türkçe açıklaması var, insan bir umut yoksa resmi Türkçe ile mi gelecek diyor
-
ya arkadaslar hala okuyan varsa burayı, sona geldim bütün gezegenleri arastırdım ganimetleri topladım, tüm yan görevleri yaptım. sonda "destroy, control" seçeneklerinden falan bahsediliyor ama ben yapamadım. cocukla konusma bitince elinde silahla yürümeye başlıyorsun ben döndüm cocugun kafasına sıktım :) o zaman döngü devam edecek dedi. ben o yapay zekayı yok etmek istiyordum nerde yanlıs yaptım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X