Şimdi Ara

Mass Effect 3 (2012) [ANA KONU] (93. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.301
Cevap
7
Favori
109.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • seriye yeni başladım, oyunu beğendim oynattırıyo kendini , olayları merak ediyonusunuz falan ama oynanış kendini tekrar etmeye başladı.
    call of duty gibi ilerle öldür tarzında, 1 saatten fazla oynayınca sıkılıyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

seriye yeni başladım, oyunu beğendim oynattırıyo kendini , olayları merak ediyonusunuz falan ama oynanış kendini tekrar etmeye başladı.
    call of duty gibi ilerle öldür tarzında, 1 saatten fazla oynayınca sıkılıyom

Mass Effect 3: http://www.youtube.com/watch?v=1xE4xxffFqQ kendi gameplay'im :)

Mass Effect 3 ile karşılaştırılabilecek bir oyun göremiyorum şu anda. Dead Space 3 çıkacak yakında, Dead Space 2'ye de bayılmıştım, kesin 3. oyun da oldukça bomba olacak, youtube videolarına bakılırsa o da kendini oynatacak oyunlardan. Hele senaryo modunu iki kişi oynayabilme olayı var ki bence süper olmuş.

Dead Space 3: http://www.youtube.com/watch?v=IhLioBaGT94

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therkut -- 9 Eylül 2012; 23:39:30 >
  • Enfes bir video, gözyaşlarınıza hakim olamayabilirsiniz

Remember me...
  • Adam biowareden iyi iş yapmış.
  • Şimdi bulamayacağım ama eğer denk gelirseniz "Forever Alive" şarkısına yapılmış çok güzel bir ME klibi de mevcut internette
  • mass effect 2 yi biraz önce bitirdim
    valla çok sevdim oyunu. oynanış biraz sıktı ama hikayeye hayran kaldım.
    mass efect 3 e başlayacam ama türkçe yama yok. yamasız oynamanın bi anlamıda yok şimdi.
    oyunçevirininde ME 3 ile ilgili görünürde projesi yok şuan napcam şimdi ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteSword

Yeni Mass Effect oyunu geliyor
    http://oyungezer.com.tr/haberler/1-yeni-oyunlar/10631-bioware-yeni-bir-oyun-ve-yeni-mass-effect-ile-geliyor

ve Ray Muzyka stüdyoyu terkediyor. Karpishin zaten gitti, o da gidince yeni oyun çıksa ne yazar, artık eskisi kadar iyi olmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 19 Eylül 2012; 15:46:11 >
  • Bu oyunun bir zamanlar rpg oldugunu hatirlamak....komik ve uzucu. Gunumuz marketinin yan etkileri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben ME 2 deki seçimlerimlerimi 3. oynuna aktarmak istiyorum. ne yapmam gerekli?
  • quote:

ben ME 2 deki seçimlerimlerimi 3. oynuna aktarmak istiyorum. ne yapmam gerekli?

Kariyere başlarken yeni kariyer ve önceki oyundan kariyer yükleme seçeneklerinden önceki oyunu seçip dosyayı göstert ;)
  • Mass Effect 3: Retaliation Multiplayer DLC'i 10 Ekim'de Avrupa'da indirilebilir olacak.

* Retaliation DLC'inde yeni bir düşman birliği karşımıza gelecek. Multiplayer açıklandığından bu yana Bioware forumlarındaki büyük çoğunluğun oyunda olmasını istediği Mass Effect 2'deki Collector'lar yeni düşmanlarımız olacak.

* Turian'lara özel Havoc (Soldier), Ghost (Infiltrator) olmak üzere, seçebileceğimiz 2 yeni sınıf daha eklenecek.

* Yeni özelliklerden bir diğeri ise; bazı haritalarda özel durumlar meydana gelebilecek. Fırtınalar, Asit ve Toxic maddelerin sızıntısı, Kum fırtınası, Collector Drone'ları istilası ve Soğuktan donma gibi çeşitli zor durumlara karşı mücadele etmeye çalışacağız.

* Collector'ların gelişiyle özel Collector Assault Rifle, Sub-Machine Gun ve Sniper Rifle da oyuna eklenecek.

* Yeni bir sistem olan Challenge sistemi ise oyunda geçireceğimiz zamanı oldukça uzatacak. Çeşitli Challenge'ları tamamlayıp kazandığımız puanlar ile yeni ünvanlar ve karakter banner'ları alabileceğiz.

[size=4]Mass Effect 3: Retaliation Multiplayer DLC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DavionVargas -- 4 Ekim 2012; 19:56:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DavionVargas

Mass Effect 3: Retaliation Multiplayer DLC'i 10 Ekim'de Avrupa'da indirilebilir olacak.

* Retaliation DLC'inde yeni bir düşman birliği karşımıza gelecek. Multiplayer açıklandığından bu yana Bioware forumlarındaki büyük çoğunluğun oyunda olmasını istediği Mass Effect 2'deki Collector'lar yeni düşmanlarımız olacak.

* Turian'lara özel Havoc (Soldier), Ghost (Infiltrator) olmak üzere, seçebileceğimiz 2 yeni sınıf daha eklenecek.

* Yeni özelliklerden bir diğeri ise; bazı haritalarda özel durumlar meydana gelebilecek. Fırtınalar, Asit ve Toxic maddelerin sızıntısı, Kum fırtınası, Collector Drone'ları istilası ve Soğuktan donma gibi çeşitli zor durumlara karşı mücadele etmeye çalışacağız.

* Collector'ların gelişiyle özel Collector Assault Rifle, Sub-Machine Gun ve Sniper Rifle da oyuna eklenecek.

* Yeni bir sistem olan Challenge sistemi ise oyunda geçireceğimiz zamanı oldukça uzatacak. Çeşitli Challenge'ları tamamlayıp kazandığımız puanlar ile yeni ünvanlar ve karakter banner'ları alabileceğiz.

[size=4]Mass Effect 3: Retaliation Multiplayer DLC

aslında ayın dokuzunda çıkacak, 10 ekimde avrupada PS3 versiyonu olacak. Traileri beğendim en azından yeni bir canlılık getirecek ME3'e yoksa çok az onyuyorum artık.
  • quote:

mass effect 2 yi biraz önce bitirdim
    valla çok sevdim oyunu. oynanış biraz sıktı ama hikayeye hayran kaldım.
    mass efect 3 e başlayacam ama türkçe yama yok. yamasız oynamanın bi anlamıda yok şimdi.
    oyunçevirininde ME 3 ile ilgili görünürde projesi yok şuan napcam şimdi ben

üzüldüm senin adına kardeş ama yakında çıkar umarım. Son oyun öyle etkiliyor ki (Ana konuyu bilenler için )Mass effect 3'ü bitirdikten sonra hayata bakış açın değişiyor.
  • Aman yeni oyun dragon age 2 misali olmasında :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow44

Aman yeni oyun dragon age 2 misali olmasında :)

Dragon age 3 geliyor :)) onun gibi olur
  • Mass effect 3'e başlıycam sonunda şu ana kadar hangi DLC'leri çıktı oyunun. Leviathan dlc'si tek dlc'mi şimdilik.Ana oyundan sonra hangilerini sırayla yüklemem gerekiyor acaba.Yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 6 Ekim 2012; 14:44:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Formel

Mass effect 3'e başlıycam sonunda şu ana kadar hangi DLC'leri çıktı oyunun. Leviathan dlc'si tek dlc'mi şimdilik.Ana oyundan sonra hangilerini sırayla yüklemem gerekiyor acaba.Yardımcı olursanız sevinirim

From Ashes, Extended Cut ve Leviathan'ı sırasıyla yükleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DavionVargas

quote:

Orijinalden alıntı: Formel

Mass effect 3'e başlıycam sonunda şu ana kadar hangi DLC'leri çıktı oyunun. Leviathan dlc'si tek dlc'mi şimdilik.Ana oyundan sonra hangilerini sırayla yüklemem gerekiyor acaba.Yardımcı olursanız sevinirim

From Ashes, Extended Cut ve Leviathan'ı sırasıyla yükleyebilirsin.

Teşekkürler
  • ara videolarda altyazı çımkıyor altyazı nerden açılıyor bir türlü bulammadım...
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.