Şimdi Ara

Mass Effect 3: Citadel DLC Türkçe Yama Çalışması (Beta versiyonu yayınlandı) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
4.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ellerine saglik :) Bunu Yeni oyuna importlarsak harika olacak.

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Amazon sizi duymuş hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microphone Not Found M kullanıcısına yanıt

Amazon'dan ziyade keşke Steam duyaydı hocam. Origin key verecek maalesef Amazon.Mass Effect 3: Citadel DLC Türkçe Yama Çalışması (Beta versiyonu yayınlandı) 

Steam dediğin aç gözlü bir firma kardeşim adamların aldığı komisyon diğerlerine göre kat be kat fazla indirim yok bir şey yok STEAM gibi aç gözlü platformlara inat AMAZON EPIC gibi oyuncu dostlarının yanındayız

• HamzaSas kullanıcısına yanıt

Komisyon konusunda haklısınız, anlaşmalı Yayıncılar dışında %30 kesiyor. İndirim oranlarını ise Steam değil, Yayıncı Firma belirliyor. Ayrıca Steam'in önerdiği döviz kuru olmasaydı kaç yıl önceden fahiş fiyatlara oyun alıyor olurduk. Yiğidi öldürün fakat hakkını yemeyin.Mass Effect 3: Citadel DLC Türkçe Yama Çalışması (Beta versiyonu yayınlandı) Yine de rekabet iyidir, her zaman oyuncular kazanır. Neyse konuyu daha fazla dağıtmayalım.

Eskiden Steam sepette ek güzel indirimler sunardı artık sunmuyor tamamen paragöz olmuş . Ubisoft bile ekstra yüzde 20 30 gibi indirimler sunuyor birçok oyunu böyle aldım ben . Epic bedava oyunlar ek indirimler veriyor demek istediğim o yoksa sende haklısın

Ben bundan 3 ya da 4 yıl önce Steam'in yaz etkinliği sayesinde Mad Max ve Finding Paradise'ı ücretsiz, Mafia 2'yi de 1₺'ye almıştım. Şimdi bu kadar güzel etkinlikler olmuyor Steam'de.

• Microphone Not Found M kullanıcısına yanıt

Çünkü adamlar tamamen paragöz oldu , nasıl olsa piyasada tekiz duruşuna geçti ama EPIC , Ubisoft , Amazon bu tekel oluşumu param parça edecek daha Steam'ın iyi günleri . Umarım ağır darbeler alır . Neyse konuyu çok baltaladım

Bu dediğin için sağlam bir alt yapı gerekiyor. Daha güzel ücretsiz oyun dağıtıldığında yükü kaldıramayan Epic'in çok yolu var. EA desen zaten oyunlarını Steam'e saldı tekrar. Düşün adamlar kendi Launcher'ına bile güvenmiyor. Ubisoft'un da Tekrar Steam'e dönmesi maksimum 2-3 yıl içerisinde kaçınılmaz.
    Tabi şu konuda haklısın. Amazon ve Steam arasında bu para muhabbetinden dolayı bir anlaşmazlık var diye okumuştum. Bu da yanlış olabilir tabi çünkü kendi dağıttıkları Lost Ark olsun, Yapımcılığını ve yayıncılığını kendi üstlendikleri New World olsun Steam üzerinden de çıkış yaptılar.
    Uzun lafın kısası tüm oyuncuların sürekli kullandığı ve alt yapı bakımından da sağlam olan Steam öyle kolay kolay dibi boylamaz.
    Fanboy falan değilim, tamamen kendi düşüncem.

• Ea play üzerinden oynuyorum unpark dlc dediğim zaman uygulama kapanıyor kurulum güncel mi?

• Yama güncellendi mi?

• Öncelikle yamayı yapan arkadaşa emeklerinden ötürü teşekkür ederim. Yalnız uyguladığı yöntem uzun ve dosya boyutunu şişiriyor. Modun kendi sitelerinde aradığımda, uygulama içinden bize verilen iki dosyayı sfar içine enjekte edebildiğimizi öğrendim. Bu olay başıma gelince(sfarı açıp bize verilen dosyaları değiştirip tekrar paketleriz diye düşündüm ama olmuyormuş modla bile) yerimi çok kapladı ve çok dosya ile şişti hard diskim. Size vereceğim yöntem ile çok daha hızlı yapabilirsiniz. Öncelikle 3. adıma geçelim yamayı kurduysanız.(Yamaların çalışması için oyuna yeniden başlamak gerekiyor oyun ortasında dlc leri Türkçe yapınca oyun bozuldu EA üzerinden oynuyorum ) uygulamadaki Modun Ana sayfasına girelim

Mass Effect 3: Citadel DLC Türkçe Yama Çalışması (Beta versiyonu yayınlandı)

Buradaan SFAR BASİC i seçelim ve kutu gibi yerden sfar dosyasını açalım İlk Dosyamız BIOGAMA/DLC/DLC_EXP_Pack003 BUNU SEÇELİM

dosyayı açınca tüm artılara basıp resimdeki dosyayı bulalım

Ardıdan bu dosyaya sağ tıklayıp replace deyip bize verilen aynı isimdeki dosyayı seçelim

Son olarak bu işarete basarak dosyayı yazalım ardıdan ikinci dosyadaki klasöre göre aynılarını uygulayalım

En sonda bize yedek alınsın mı diye bir uyarı verecek buna evet diyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinssahin54 -- 23 Aralık 2023; 16:28:41 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.