Şimdi Ara

Mass Effect 3 En İyi Sona Nasıl Giderim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mass Effect serisi yüklü bilgisayarımda 1. ve 2. oyunlarını bitirdim ve oyunu çok sevdim. Şuan 3. oyununu oynuyorum fakat en iyi sona gitmek için ems denilen askeri gücü 5000 yapmamız lazımmış bunun içinde multiplayer oynamamız lazımmış bu gerçekten doğru mu? Bilgisayarda yüklü olan mass effect 3'te multiplayer desteği yok çünkü orijinal değil oyun fakat dlcler full. Multiplayer oynamadan En iyi sona gitmek için ne yapabilirim ve Askeri gücü nasıl 5000 yapabilirim ?

• Hiç öyle bir şey duymadım ayrıca ilk oynayista en iyi sonu almak istemen de tuhafmis. Oynarsın seçimlerini yaparsın ona göre bir son alırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • save editorle oluyormuş galiba bi dene

• 5.000 Askeri Toplarsan sonda Dünyaya Baskin Yapan Birlik Gücleri Daha cok hasarla büyük gemi deviriyorlar.. Eksik askerle gidersen O videoda Daha cok darbeleri Sen aliyorsun..

benim bildigim 4 Şecim var.
    1.Kırmızıyi Şecersen Herşeyi Yokeder..
    2.Maviyi Şecersen Bütün Organik sentetikler yok olur... ama bu reenkarnasyon devam eder... Reaper Tehlikesi hep Devam edicek..
    3.Ortadakini Şecersen Sonsuza Dek.. İnsanlar Organik ve Sentetikler Bariş İcinde Yaşayacaklar.. Düşman ASLA olmayacak..
    4.Adini getiremedim.. Cihazin sahibi Ruh görünümlü Cocuk vardi.. Ona Ateş edersen.. İnsanlik sonsuza Dek İşgal altinda Yöneltilecek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 26 Ocak 2020; 13:34:9 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.