Şimdi Ara

Mass Effect Serisi Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, ben Mass Effect 1 savelerimi 2'ye, 2'ninkileri de 3'e aktarmıştım. Mass Effect 3'ü daha bitirmedim (En son Rannoch: Destroy the reaper base bitti); ama yaptığım her görevin sonu kötü bitiyor. Bazı sitelerden oyunun sonunun kötü bittiğini öğrendim(nasıl bittiğini değil). Bu yüzden 3 oyunu da boşuna oynadığımı düşünüyorum; sonuçta oyunda hep müttefiklerimiz ölecekse, 3 oyun boyunca onlarca görev niyeydi? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

• Konu çok bayat ama yinede toparlayayım; 8 toplam 4 ana farklı son var(4. sü dlc) iyi olanları ve tüm seçenekler için 4000 üzerinde EMS rating kazanman lazım. yani yererince müttefik toplayamıyorsan boşuna oynuyorsun demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TORU-NAGA

Konu çok bayat ama yinede toparlayayım; 8 toplam 4 ana farklı son var(4. sü dlc) iyi olanları ve tüm seçenekler için 4000 üzerinde EMS rating kazanman lazım. yani yererince müttefik toplayamıyorsan boşuna oynuyorsun demektir.

Peki nasıl >4000 EMS kazanacağım? Şu an EMS değerim 2960. Üç oyun boyunca bir tek ilk oyundaki maden arama görevlerinin küçük bir kısmını, bir de pinnacle station'ı oynamadan bıraktım. Diğer tüm görevler full tamam. Mass Effect 2'de herkesi kurtardım; ama 3'te Legion ve Prof.Dr.Mordin Solus öldü; Wrex ve Eve yaşıyor, genofajı tedavi ettim. Sizce bir umut var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrakeMcCain
    Üç oyun boyunca bir tek ilk oyundaki maden arama görevlerinin küçük bir kısmını, bir de pinnacle station'ı oynamadan bıraktım. Diğer tüm görevler full tamam. Mass Effect 2'de herkesi kurtardım; ama 3'te Legion ve Prof.Dr.Mordin Solus öldü; Wrex ve Eve yaşıyor, genofajı tedavi ettim. Sizce bir umut var mı?

Öyleyse iyi bir sonu hakketmişsin, modifiye bir coalesced.bin dosyası yükle ve bitir.
  • quote:

quote:

Üç oyun boyunca bir tek ilk oyundaki maden arama görevlerinin küçük bir kısmını, bir de pinnacle station'ı oynamadan bıraktım. Diğer tüm görevler full tamam. Mass Effect 2'de herkesi kurtardım; ama 3'te Legion ve Prof.Dr.Mordin Solus öldü; Wrex ve Eve yaşıyor, genofajı tedavi ettim. Sizce bir umut var mı?

Öyleyse iyi bir sonu hakketmişsin, modifiye bir coalesced.bin dosyası yükle ve bitir.

Çok soru soruyorum; kusura bakmayın ama, modifiye coalesced.bin dosyası nedir , ne içindir?
  • Bu dosyayla ems puanını 4000 üstüne çıkarırsın, single playerda bütün dlc vb. bitirmeden başka türlü olmaz.
  • quote:

Bu dosyayla ems puanını 4000 üstüne çıkarırsın, single playerda bütün dlc vb. bitirmeden başka türlü olmaz.

O dosyadan yüklemedim; ancak tüm dlcler elimde. Modifiyeli dosyayla n7 silahları direkt açılabiliyor; ama ben oynayarak açtım. Mesela Omega dlcde n7 valkyre makinalısı çıkıyor; halen onu kullanıyorum. Leviathan'a banshee'ler olduğu için daha başlamadım; ama Samantha'nın görevinde(kızını kurtarmaya çalışıyor) 3 tane banshee çıkıyor. O görevde collector armor+graal spike thrower 5+ son seviye incendiary ammo ile çok rahat öldürdüm üçünü de.

Normandy'de Liara'nın odasından inferno granede skill'ini satın aldım, bir miktar geliştirdim; ama geth prime gibi büyük düşmanlarda pek bir işe yaramıyor bence.

Ayrıca Liara ile romantik ilişki kurdum(bence bu kız ilk oyunda daha güzeldi, 3.oyunda yaşlandı herhalde. Ama daha malum sahne çıkmadı. O sahneleri hep son bölümden hemen öncesine saklıyorlar. Dragon Age'te de Morrigan'la malum sahne arch demondan hemen önceydi. Arch demon savaşında benim yerime ölsün diye çocuk yapmayı teklif ettiğinden beri Morrigan'ın akli dengesinin bozuk olduğunu düşünüyorum. Sizce bir anne çocuğuna kıyar mı?)

Şu an 58 levelim; max 60 oluyormuş herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MASS EFFECT ANDROMEDA - ANA KONU
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En yüksek puanı alıp en iyi sonu görcem diye niye istemediğin seçimler yapıyorsun ki, kendine göre yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meurglys

En yüksek puanı alıp en iyi sonu görcem diye niye istemediğin seçimler yapıyorsun ki, kendine göre yap.

İsteyip istemediğim seçimlerden ziyade karakterlerin hepsinin yaşamasını istiyorum; çünkü Mass Effect serisi bayağı bir sardı. Oyundaki karakterlere bağlandım. Prof.Dr.Mordin Solus(çok şeker bir adam bana kalırsa, gerçek hayatta öyle bir canlı olsa 10 numara olurdu)'un son oyunda ölmesine üzüldüm; ama wrex ile solus arasında seçim yapmak zorunda bıraktı oyun beni.

Mass Effect serisi o kadar çok sardı ki, inanın The Witcher'ı bile beğenemedim; en fazla 1 saat oynayıp bıraktım, yani artık başka rpgleri bir türlü sevemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Meurglys

En yüksek puanı alıp en iyi sonu görcem diye niye istemediğin seçimler yapıyorsun ki, kendine göre yap.

İsteyip istemediğim seçimlerden ziyade karakterlerin hepsinin yaşamasını istiyorum; çünkü Mass Effect serisi bayağı bir sardı. Oyundaki karakterlere bağlandım. Prof.Dr.Mordin Solus(çok şeker bir adam bana kalırsa, gerçek hayatta öyle bir canlı olsa 10 numara olurdu)'un son oyunda ölmesine üzüldüm; ama wrex ile solus arasında seçim yapmak zorunda bıraktı oyun beni.

Mass Effect serisi o kadar çok sardı ki, inanın The Witcher'ı bile beğenemedim; en fazla 1 saat oynayıp bıraktım, yani artık başka rpgleri bir türlü sevemiyorum.

Hepsi yaşayınca da duygusal bi tarafı kalmıyor bence, ilk oynadığımda Tali'nin öldüğü yerde çok duygulanmıştım cidden. Sonraki oynayışımda %100 yapıp kurtardığımda o sahne çok düz gelmişti mesela.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.