Şimdi Ara

MASTER PVP'CİLER İÇİN EN İYİ MOUSE SONUNDA GELİYOR!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: MoĞoLLar

quote:

Orjinalden alıntı: nightelfgrkm

Benim pc 150 tl etmio 350 mausamı vercem

Onu alcağımıza üstüne biraz daha para ekleyip miss gibi bi ekran kartı alırız ( 256 ram Ati Radeon sahibiyim )

bende 256 ram nvidia sahibiyim, abi 1gb ati raedon olunca çok mu birşey fark edecek Allah aşkına şunu yapmayın hele ki Donanımhaber'de.

• quote:

Orjinalden alıntı: Absürd

quote:

quote:

Onu alcağımıza üstüne biraz daha para ekleyip miss gibi bi ekran kartı alırız ( 256 ram Ati Radeon sahibiyim )

bende 256 ram nvidia sahibiyim, abi 1gb ati raedon olunca çok mu birşey fark edecek Allah aşkına şunu yapmayın hele ki Donanımhaber'de.

PC donanımıyla alakası olmıyan , başka konularla ilgili konuşan üyelerinde olmasından dolayı bu tarz cümleleri duymak kaçınılmaz oluyor

• quote:

Orjinalden alıntı: Cdmpf

quote:

Orjinalden alıntı: Absürd

quote:

quote:

PC donanımıyla alakası olmıyan , başka konularla ilgili konuşan üyelerinde olmasından dolayı bu tarz cümleleri duymak kaçınılmaz oluyor

1GB olunca HD4850'ye dönüşecek sanki :) Olay kişisel değil tabi ama cidden çok sinir zıplatan bir durum, en azından benim açımdan.

• Logitech MX Revulation diorm..
  • Bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu...Fiyatı biraz abartmışlar ya yani türlü türlü addons varken PvP'de kolaylık sağlayan (bkz. proxymo) pek de olmazsa olmaz bir mouse değil açıkçası ama yine de hoş sadece fiyatı çok abartı
  • Bunu Hardcore player ve ya wowizm tarikatına bağlı asırı bağnaz kişiler alır ürünün normal oyuncular için yapıldığını sanmıyom açıkcası bunu alanda ben wow oynuyom demez kimliğinede undead ve ya nelf falan yazdırır.
  • powerlvle, golda, bota, youfreedoma e tabiki oyuna bi dünya para verilioken iyi mouse için para vermekte sorun olmaz bence. zaten bunu alacak adam ya pvp için alıodur ya da tek koluyla pve yapacaktır

güzel kazanan bi adam olsam wow un kendi sitesinde 90-100 euroya sattığı mouse yerine bunu alırdım. x7 kullanıorum, logitechleride arkadaşlarımda gördüm kullandım, bu mouse un daha iyi olduğu ortada.
    uzun vadeli kullanmak adına tüm oyunlar için iyi iş yapacak bi mouse bence. tabi hayatınız boyunca wow diablo vb oyunları oynuyacağınızı varsayarsak
  • quote:

Orjinalden alıntı: yoqum147

powerlvle, golda, bota, youfreedoma e tabiki oyuna bi dünya para verilioken iyi mouse için para vermekte sorun olmaz bence. zaten bunu alacak adam ya pvp için alıodur ya da tek koluyla pve yapacaktır

güzel kazanan bi adam olsam wow un kendi sitesinde 90-100 euroya sattığı mouse yerine bunu alırdım. x7 kullanıorum, logitechleride arkadaşlarımda gördüm kullandım, bu mouse un daha iyi olduğu ortada.
    uzun vadeli kullanmak adına tüm oyunlar için iyi iş yapacak bi mouse bence. tabi hayatınız boyunca wow diablo vb oyunları oynuyacağınızı varsayarsak

www.ncstr.com

MASTER PVP'CİLER İÇİN EN İYİ MOUSE SONUNDA GELİYOR!!!!

• O kadarda gerekli değil bencede. Sonuçta klavyedede bir sürü tuş var. Standard mauseden 2 fazla tuşu olan mauseler oldukça yeterli. CTRL,SHIFT,ALT mod ile ",1,2,3,4,5,6,Q,E,R,T,F,G,<,Z,X,C,V,B,Mause Scroll UP-Down-Middle-4-5. ile combattta kullanabileceğim tüm şeylere rahat ulaşıyorum. Combatta kullanılmayanlarıda F2-F3 ler 6 dan sonraları numlocklar birsürü :D

Arkadaşın dediği gibi;

quote:

Orjinalden alıntı: Private

görende pvp çok dengeli herşey oynayanda bitiyor sanıcak

Olayın bu yönü varki şimdi vereceğim video daha iyi anlatacaktır durumu.

Worlf of Instantcraft
     MASTER PVP'CİLER İÇİN EN İYİ MOUSE SONUNDA GELİYOR!!!!

Özetlemek gerekirse castrandom macrosu ile yapılmış sadece tek tuş ile neler yapılabildiğini anlatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 26 Mart 2009; 20:08:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JakX

350 tl fiyat.. Komik. Bundan biraz daha fazla bir fiyata beyin dalgalarını ve mimikleri okuyan oyun kumandaları satılıyor. 2 tane fazla düğmesi var diye mouse a 350 tl vermek bence çok saçma.

170 tl ye ben satiorum çok aşırı yüksek fiyat verilmiş :) Bir mouse a bu kadar para verilirmi? tabikide verilebilir sonucda herkes çalıştığı para ile belli lükslerle kendini ödüllendirebilir.Bana görede bir telefona 1 milyar yada 700 tl verilmesi cok asırı sacma gelir illa wow tarikatına baglı antisosyal böle hayatta hiç bir şey olamamıs tip olmaya gerek yok :) gayet sivil hayatlarında basarılı kisiler wow oynuyor bu başarıyı oyunlarınada yansıtıyorlar ve oyun aksesuarlarıan parada verebilirler bu kişilerin tamamen zevkiyle alakalı bir durumdur.
  • 2 yıllık konuyu hortlatmışsın yılın hortu bence
  • 2 yıl ne çabuk geçmiş vaybe... İnsan yaşlandıkça senelerde hızlanıyor sanki.
  • hepimiz öleceğiz
  • LOL
  • Azraili gördüm mü Invisibility pot basıcam artık 20saniye de nereye kadar kaçabilirsem yoksa Swiftness mı bassam bilemedim.

Buldum: Bubble sonra HS
  • Arkadaşlar gerekli bütün şaka temelli yorumları yazmışlar zaten, ben hepsine katılarak sadece almak isteyenler için ciddi birşey ekleyemek istiyorum.

Bu mouse gerçekten büyük, eğer mouse tutuş şekliniz mouse kavrayarak tutmak değilse tekrar bir düşünün derim. Tuş sayısına kanıp almaya gerek yok. Ayrıca büyük olmasının yanında kavrama yerleri de mouse u rahat tutup kaldırmaya pek elverişli olmadığından, mouse havaya kaldırmak istediğinizde yanlışlıkla yanlardaki tuşlara basma ihtimaliniz var. Eğer mouseunuzu kaldırıp hareket ettirmeyi seviyorsanız bunu da göz önünde bulundurmanız iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psikozg

• quote:

Orijinalden alıntı: antonidas
    esas oyuncu en yakın bilgisayarcıdan 10 liraya aldığı mouse dur,2 tuş artı browzer yeterli.optik de olmayacak toplu olacak arada anahtarla topun sağ-sol ve yukarı aşağı kısımlarını temizlicen kolonya ile silecen.kızınca sağa sola atıcan masaya vurucan üstüne gazoz dökücen

Toplu mouse mu kaldı hocam? :D Ama 350 TL'de bir mouse için çok abartılı, deymez bence. Kolaylık sağlar ama öyle adamı kill machine yapmaz

EDİT: Oha! Hort olduğunu görmemişim. 2 yıllık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihilous -- 4 Mayıs 2011; 21:11:09 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.