Şimdi Ara

Master X Master - MXM ( NCSOFT)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, twitchde gezinirken denk geldim . Oyun şuan alpha testteymiş dün başlamış ve 28 kasıma kadar devam edecekmiş.

Oyun Moba-Mmo karışımı gibi bişey olmuş anladığım kadarıyla . Solo olarak hikaye üzerinden zindanlar falan tamamlanabiliyor , 3v3, 5v5 pvp modları var normal mobalar gibi .
    Skill ve kontrol sistemi normal mobalar gibi değil. Skill kombinasyonları yapabiliyoruz galiba. Oyun bana çok eğlenceli geldi denemekte yarar var . Boyutuda çok değil 2.8 indirme yapıyor ondan başka indirme yapmayacak heralde bende şimdi indirmeye başladım.

Şimdilik 14 hero var.

Alpha key için şu siteyi kullanabilirsiniz 500 tane kalmış

http://www.ingame.de/artikel/gewinnspiel-master-x-master/

Mailinizi girdikten sonra gelen mailde linke tıklayınca tekrar maille beraber key geliyor.

Site :http://www.playmxm.com/en/

Tanıtım videosu

Küçük bi not : İndirecekler indirmeden önce Avrupayı seçmeyi unutmasınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 23 Kasım 2016; 2:53:25 >

• Oyunu indirdikten sonra 3.2 gb update yapıyor arkadaşlar . Şuan güncelliyorum denedikten sonra mesaj atarım.
  • key aldım, teşekkürler :)
  • Oyun tamam bende girmeyi denedim ama girmedi, sitesinden baktığımda 22-28 kasım arası belirli saat aralıklarında açık oluyormuş serverlar. Avrupa serverları 2pm–10pm UTC arası açık oluyormuş. Yani 17:00 - 01:00 arası olması lazım bizim saatimize göre.

Saat 5 olduğunda tekrar deneyim mesaj atıcam.
  • Oyunu oynadım gayet güzel .

-Mobaya göre kontrollerini zor buldum biraz, yani skilleri kullanırken zorluk çektim nedense.

-Oyunda 2 hero olarak oynayabiliyoruz. Pick ekranında birinci ve ikinci heroyu seçiyoruz, oyun esnasında scroll tuşunu kaydırarak heroyu değiştirebiliyoruz.

-Oyunda olmadığımız sırada mmo larda olduğu gibi belirli bir alan var oralarda dolaşabiliyoruz diğer oyuncularla birlikte.

-Oyunun ana hikayesi üzerindende oynayabiliyoruz, zindanlara girebiliyoruz.

-14 hero var demiştim ama fazlasıda varmış . Dİğer ncsoft oyunlarındaki karakterlerde var . Mesela blade and souldan, wildstardan herolar var.
  • Mükemmel bir oyun yapmışlar ya, çok sevdim ben . Sistemi, oynanışı , çeşitliliği .. bu oyunun önü çok açık.

nick: Alfa
  • quote:

Orijinalden alıntı: byalfa

Mükemmel bir oyun yapmışlar ya, çok sevdim ben . Sistemi, oynanışı , çeşitliliği .. bu oyunun önü çok açık.

nick: Alfa

Aynen Oyun baya güzel. Normal mobalara göre alışması biraz zaman alabilir :D Ben şahsen ilk başlarda hafif bir zorlandım .

Oyunda sıkılsan bile başka şeylerde yapılabiliyor , hikayesi üzerinden ya da dungeona girip sonra tekrar pvp yapılıabiliyor. Çeşitlilik bakımından baya iyi ve daha alfada daha çok gelişir oyun.

Yarın açılınca beraber girelim Saat koymaları hoş olmamış ama ya zaten 5 günlük bir süre var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugün gece girebilirim. Oynarız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Key kalmamış şansızlık :(

Fazladan keyi olan varsa pm atabilir mi?

Nymphetaminê

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazar Eyle -- 25 Kasım 2016; 19:51:22 >
  • fazladan keyi alan varsa talibim
  • Oyun Cbt olarak acildi denemek isteyenler tavsiyede bulunmak isteyenler buyursunlar.https://www.playmxm.com/en

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 8 Nisan 2017; 12:56:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

Oyun Cbt olarak acildi denemek isteyenler tavsiyede bulunmak isteyenler buyursunlar.https://www.playmxm.com/en

nick : Alfa , discord:https://discord.gg/2gUEz
  • Arkadaşlar oyun resmi olarak bugün açıldı. Oyunu dün akşam deneme fırsatı buldum. 37 hero var ve bu heroların içinde ncsoft'un oyunlarındaki karakterler de var. Savaş alanına 2 karakterle girme özelliğini çok beğendim. Birinin canı azaldığında hemen öteki karaktere geçiş yapabiliyorsunuz. Pve,Pvp ve Moba haritası olarak üç çeşidi var. Moba'da farklı olarak titan denilen çok güçlü bir canavara süreli olarak dönüşebiliyorsunuz. Bu özelliği iyi kullanırsanız rakibe önemli ölçüde sıkıntı yaratabiliyorsunuz. Oynanış olarak klavye kontrolleri olsun karakter yönlendirmesi olsun gayet akıcı geldi bana. Revelation online'dan sıkılmaya başlamışken ilaç gibi geldi.
  • Oyun güzel. Pve Pvp olarak ayrılması ama kazanılan şeylerin bir noktada birleştirilmesi güzel bi fikir . Nodedir(Pvpde %50 efekt) weapon upgradeleridir. Oyuna para yatırmaya gerek yok. Günlük Questleri ve sağ üstteki barı doldurursanız her şeyi yaparsınız.
    Alfadan beri hepsine katıldım.
    Eğer discord kuralım türkler toplanalım achievementtir golddur xcoindir kovalayalım diyorsanız ekleyin. Oyun nickim Kazoo
    Discord varsa alıntılayın geleyim

Edit:
    Tavsiyem Lua ve Demonus spamlamanız günlük hatta haftalık görevleri kovalamanız. Her gün girmeyi ihmal etmeyin aralıksız girdiğinizde xcoin veriyor hafta sonları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mianfei -- 22 Haziran 2017; 12:19:27 >
  • Gece tekrardan indirecem bende :D Alphada oynamıştım gerçekten güzeldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.