Şimdi Ara

Master Yi'den Nefret Edenler Buraya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
4.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: nereata

quote:

Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri

Kendi konunuz trollenince laf atın, başkasının konusu trollenince düşünce özgürlüğü diyorsunuz.
    Helal olsun ne diyim size...

Avatarına bakarak insanların seni trollemesinden rahatsız olmaman gerektiğini düşünüyorum

Avatarım rahatsız olduğumu gösterir
  • Birileri feci rahatsız olmuş, mesajları sildirmiş.
  • zevkli bi hero :) 2 pd dizip kule kırıp kacmak cok zevkli :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JacobTs -- 6 Haziran 2012; 11:51:50 >
  • Bükemediğin ele tükürmek diye buna derim. Noob Herosu neymiş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

+ yönleri olduğu kadar - yönleride vardır her heronun.Sadece artılarına bakarak op yada eksilerine bakarak noob herosu demek olmaz.

noob herosu + larına bakarak deniyor zaten
  • bu arada bugün own3d de gördüm 2400 eloluk bir adam vardı bilmemne inc normal gamede master yi oynuyordu.4 executioner's calling bot birde mor kılıç vardıya masteryinin ultisine benzer birşeydi aktifi ondan kasmıştı.gayet de iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan Piriz

quote:

+ yönleri olduğu kadar - yönleride vardır her heronun.Sadece artılarına bakarak op yada eksilerine bakarak noob herosu demek olmaz.

+ ları olan bir heroya noob diyeni ilk kez görüyorum.türünün tek örneğisin sanırım.
  • Noob herosu işte kardeşler. Deli gibi koşma, can basma, q skili, ad arttırma var. İtem almadan saldırı hassarının 110'geçmesi var. Deli gibi win mi aldınız da bu kadar zorunuza gidiyor?
  • ap-yi oyun aldırır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÇS

bide üstüne üstlük 1 saat bekletiyor.

burda ne dediğini anlamadım.

bence ap yi daha zevkli.
  • Master yi bu oyunda ilk mainim olan herodur.Neden noob herosu dediğini anlamadım.Anlaşılan birileri master yi'yi counterlayamıyor^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÇS

Evet arkadaşlar oyun şu anda yükleniyor ve herkes bir master yi'yi bekliyor. zaten nefret ettiğim noob herosu bide üstüne üstlük 1 saat bekletiyor. sizlerde nefret ediyorsunuz umarım. iğrendiğim bir karakter. neyse ben oyunun oynıyım :)

Bakın mastır yı yı neden sevmedınızın nedenı sıze çok acı çektırmesın dedndır güzel bir herodur her herunun zor olması şart deil mastır yı her kısılığın oynıyabilceği güzel hızlı krıtıkte3 on numara oynuyor penta yı bi tek onda aldım (nunu nun ultısını saymazsak)
  • KEDİ ULAŞAMADIĞI CİĞERE MINDAR DERMİŞ
  • Daha noob hero ile noob herosu farkını anlamayanlar yazmış buraya. Neremle gülsem bilemedim.
  • Ocelote master yi oynuyor o noob mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz

Daha noob hero ile noob herosu farkını anlamayanlar yazmış buraya. Neremle gülsem bilemedim.

iki türlü de kötü noob herosu ise ocolote noob (!) , noob hero ise master yi noob (!)
    Edit: Biz insanlar ağzımızla gülüyoruz, sende bir denemelisin bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burkina Faso -- 6 Haziran 2012; 14:19:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 24google

Ocelote master yi oynuyor o noob mu ?

konuya Head Shot olmuş.
    herkesin bir oynayış stili ve buna uygun herosu vardır.
  • şu konuyu kapatın artık arifin mençıstıra attığı gole doğru gidiyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan Piriz

quote:

+ ları olan bir heroya noob diyeni ilk kez görüyorum.türünün tek örneğisin sanırım.

noob herosu ne demek biliyor musun sen?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.