Şimdi Ara

Master Yi'den Nefret Edenler Buraya (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
4.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tâlâ

quote:

Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz

Daha noob hero ile noob herosu farkını anlamayanlar yazmış buraya. Neremle gülsem bilemedim.

iki türlü de kötü noob herosu ise ocolote noob (!) , noob hero ise master yi noob (!)
    Edit: Biz insanlar ağzımızla gülüyoruz, sende bir denemelisin bence

Ocelote'i izlemiyorum; çünkü ingilizcesi başımı ağrıtıyor. Master yi noob herosudur ama her oynayan noob dedim mi ben? Adamları çatır çatır almak herkese zevk verir. Ben insanların mimikleriyle güldüklerini, sesin ağızdan çıktığını sanıyordum ama sen kendini aşmışsın. Bu arada ben karşıdaki insana hak ettiği şekilde gülerim, bu istersem yüzüm olur, istersem popom.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tâlâ

quote:

Daha noob hero ile noob herosu farkını anlamayanlar yazmış buraya. Neremle gülsem bilemedim.

iki türlü de kötü noob herosu ise ocolote noob (!) , noob hero ise master yi noob (!)
    Edit: Biz insanlar ağzımızla gülüyoruz, sende bir denemelisin bence

Ocelote'i izlemiyorum; çünkü ingilizcesi başımı ağrıtıyor. Master yi noob herosudur ama her oynayan noob dedim mi ben? Adamları çatır çatır almak herkese zevk verir. Ben insanların mimikleriyle güldüklerini, sesin ağızdan çıktığını sanıyordum ama sen kendini aşmışsın. Bu arada ben karşıdaki insana hak ettiği şekilde gülerim, bu istersem yüzüm olur, istersem popom.

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: 24google

Ocelote master yi oynuyor o noob mu ?

Ocelote'ye tapmışsınız resmen. Evelynn oynasa Evelynn OP diyeceksiniz.
  • anladığım kadarıyla bu konuya olumsuz yorum yapanlar epey fazla ve hepsi master yi kullanıyor. hatta Kıl isimli arkadaşımız skin bile almış. Yani şöle söliyim efendim. Aynı takımda olmaktan nefret ediyorum. çünkü hem 1 numaralı feederlar oluyolar hemde 1 numaralı ks ciler. umarım anlatabilmişimdir saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JiEndo

quote:

Master yi noob herosuysa o adamda noobtur anlamında dedim.Bundan çıkardığın sonuç bu mu yani ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÇS

anladığım kadarıyla bu konuya olumsuz yorum yapanlar epey fazla ve hepsi master yi kullanıyor. hatta Kıl isimli arkadaşımız skin bile almış. Yani şöle söliyim efendim. Aynı takımda olmaktan nefret ediyorum. çünkü hem 1 numaralı feederlar oluyolar hemde 1 numaralı ks ciler. umarım anlatabilmişimdir saygılar.

uu pro , adam 2 k elo beyler smurf account kullanıyor.
  • Mater yi noob herosu değil fakat düşük levellarda herkesin sabit phentom buildi yüzünden ranked hariç daha görmedim işe yarar yi.
  • Mesajlarımı silmişler.
  • quote:

quote:

quote:

Master yi noob herosuysa o adamda noobtur anlamında dedim.Bundan çıkardığın sonuç bu mu yani ?

Herkes bir Champion'u savunmak için " Ooo Ocelot onu geçen gün Solotop oynadı yardırdı " muhabbetlerine giriyor. Cidden can sıkıcı bir olay. Bize ne Ocelote'nin oynadığı adamdan ? Millet şu herif yüzünden görüşünü bildiremiyor.
    Bak o adam 2 hafta üst üste Sejuani'yle iyi oynasın, piyasa full Sejuani dolar. Öyle bir etki yaptı milletin üzerinde.
    Ayrıca Noob Champ. oynamak için illa Noob mu olmak lazım ? Nasıl bir mantıktır bu ?

• Yeni başladım, bu master yi yi nasıl alabilirim?
  • Dostlar ben oyunda assains master yi gördüm ben hep kayle ile oynuyorum bayagıda profosyonneltim ama kayle nin 2. si çıkmadı ne yapmam lazım da 2. çıksın ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Herkes bir Champion'u savunmak için " Ooo Ocelot onu geçen gün Solotop oynadı yardırdı " muhabbetlerine giriyor. Cidden can sıkıcı bir olay. Bize ne Ocelote'nin oynadığı adamdan ? Millet şu herif yüzünden görüşünü bildiremiyor.
    Bak o adam 2 hafta üst üste Sejuani'yle iyi oynasın, piyasa full Sejuani dolar. Öyle bir etki yaptı milletin üzerinde.
    Ayrıca Noob Champ. oynamak için illa Noob mu olmak lazım ? Nasıl bir mantıktır bu ?

Bir stunla öldürülebilecek bir heroya noob herosu denmesi asıl can sıkıcı şey.Sağ tıklayarak team fight da hiç bir şey yapamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

Dostlar ben oyunda assains master yi gördüm ben hep kayle ile oynuyorum bayagıda profosyonneltim ama kayle nin 2. si çıkmadı ne yapmam lazım da 2. çıksın ?

Onlar skin dostum reel parayla satın alıyorsun onları sağ üst köşede ip ve rp simgeleri var rp ile alabilirsin rp almak için 10 euro gibi seçenekler var kredi kartı banka kartı ile alabilirsin.
  • master yi ve onun gibi SAĞ KLİK champlere LANET
  • many ppl got owned by yi

l2p noobs
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bir stunla öldürülebilecek bir heroya noob herosu denmesi asıl can sıkıcı şey.Sağ tıklayarak team fight da hiç bir şey yapamaz.

Evet sağ tıkla bir şey yapamaz. R - Q basması lazım önce...
    Daha gecen gün adam turist gibi girdi TF'a, Penta aldı çıktı. Tek yapması gereken ulti açıp dalmak... Tryndamere bile daha fazla taktik isteyen bir Champ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: IIIKurtIII

many ppl got owned by yi

l2p noobs

Ooo yea man çok coolsun. Owned yeah. Çılgınsın men.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet sağ tıkla bir şey yapamaz. R - Q basması lazım önce...
    Daha gecen gün adam turist gibi girdi TF'a, Penta aldı çıktı. Tek yapması gereken ulti açıp dalmak... Tryndamere bile daha fazla taktik isteyen bir Champ...

Master Yi'nin counterı stundur.Başka şekilde counterlayamazsın.Stun yediği anda eriyip gider.

• Yi çok kolay bir hero tamamen nooblar için
    Q desen uzakta olunca bile geliyor vuruyor gidiyor
    W desen ap kasınca 5kişi dalsa alamaz
    E desen AD artırıyor
    ulti deseniz kennen gibi hız veriyor slowdanda etkilenmiyor
    7.atağında iki kez vurmasını, assist yapınca tüm skillerin cdnin yarıya inmesini,kill alınca bütün cdlerin sıfırlanmasını saymıyorum bile

• quote:

Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri

Yi çok kolay bir hero tamamen nooblar için
    Q desen uzakta olunca bile geliyor vuruyor gidiyor
    W desen ap kasınca 5kişi dalsa alamaz
    E desen AD artırıyor
    ulti deseniz kennen gibi hız veriyor slowdanda etkilenmiyor
    7.atağında iki kez vurmasını, assist yapınca tüm skillerin cdnin yarıya inmesini,kill alınca bütün cdlerin sıfırlanmasını saymıyorum bile

anivia noob herosu her skill i double damage atıyor ebesinin şeysi kadar duvarı var öyle birşey mi olur yumurtasını saymıyorum bile
    tryn noob herosu ultisini açınca ölmüyor çok op slow u var critic vurdukça skillinden cooldown azalıyor canı azalınca artan criticini saymıyorum bile
    olaf noob herosu 4 saniyede bir 340 true damage atıyor stun slow yemiyor armor magic resisti çok yüksek baltasını yerden alınca cdsi azalıyor pasifinden gelen attack speed i saymıyorum bile.
    ahri noob herosu taunt atınca hiçbirşey yapamıyorsun hemde rangeten taunt atıyor ultisini 3 kere flash olarak kullanabiliyosun pasifinden gelen spell vamp ile yarattığı sustaini saymıyorum bile.
    ryze noob herosu skillerinin cd si çok az ultisi movespeed veriyor çok fazla damage atıyor skill attıkça azalan cd sini saymıyorum bile.
    malphite noob herosu solotop ta tüm ad bazlı heroları alt edebiliyor armor kastıkça attack geliyor q spam ve e spamı durduramıyorsun pasifinden gelen ekstra hp yi saymıyorum bile.
    riven noob herosu q sunu 3 kere atabiliyosun pasifinden gelen ekstra damage çok koyuyor stun var blink var ekstradan ultisi aoe damage atıyor statslarını hesaba katmıyorum bile.
    twitch noob herosu invis olabiliyor ultisi arka arkaya herkese damage atabiliyor slow u çok fazla slow yiyince daha çok damage yiyorsun attack speed geliyor invisinden pasifinden gelen stackleri saymıyorum bile.
    .
    Tüm herolarda bulunur birşeyler kafanızı yormayın artık tüm herolar noob herosu tamam mı yeter artık.

Herşeyin + sı olduğu gibi - side var hiç birşeyi göz önünde bulundurmadan o noob herosu bu noob herosu yeter lan artık şu konular sayesinde kimin oyunla ne kadar ilgilendiği kiminse ne kadar saçma sapan konuştuğu belli oluyor dahada birşey demiyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.