Şimdi Ara

Master Yi'den Nefret Edenler Buraya (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
4.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Free iken oynamıştım fena değil özellik olarak ama ne zaman oyunda karşımda görsem sevmiyorum ne biliyim.
  • Noob herosu mu
    Kardeş bi kere apsini açıklamaya gerek duymuyoum ama alpha strike(q skilli) ile kartushun fizzin galionun ultisine zileanın q suna fake atıyorsun noob herosu mu istiyosun
    TRYNDAMERE başka noob herosu yok
    Ashenin noobluk olayları var ama iyi bir oyuncunun elinde çok iyi takım herosu olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ap yi ile oynayip bir maç skorunu buraya yazarmısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 24google

quote:

Orijinalden alıntı: JiEndo

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ocelote master yi oynuyor o noob mu ?

Ocelote'ye tapmışsınız resmen. Evelynn oynasa Evelynn OP diyeceksiniz.

Master yi noob herosuysa o adamda noobtur anlamında dedim.Bundan çıkardığın sonuç bu mu yani ?

Herkes bir Champion'u savunmak için " Ooo Ocelot onu geçen gün Solotop oynadı yardırdı " muhabbetlerine giriyor. Cidden can sıkıcı bir olay. Bize ne Ocelote'nin oynadığı adamdan ? Millet şu herif yüzünden görüşünü bildiremiyor.
    Bak o adam 2 hafta üst üste Sejuani'yle iyi oynasın, piyasa full Sejuani dolar. Öyle bir etki yaptı milletin üzerinde.
    Ayrıca Noob Champ. oynamak için illa Noob mu olmak lazım ? Nasıl bir mantıktır bu ?

Bir stunla öldürülebilecek bir heroya noob herosu denmesi asıl can sıkıcı şey.Sağ tıklayarak team fight da hiç bir şey yapamaz.

Evet sağ tıkla bir şey yapamaz. R - Q basması lazım önce...
    Daha gecen gün adam turist gibi girdi TF'a, Penta aldı çıktı. Tek yapması gereken ulti açıp dalmak... Tryndamere bile daha fazla taktik isteyen bir Champ...

Master Yi'nin counterı stundur.Başka şekilde counterlayamazsın.Stun yediği anda eriyip gider.

Stun - Snare hariç durdurulamaz, doğrudur. Benim tartıştığım o değil. Noob Champ gibi bir cümle de söylemedim. Ama kimse Yi'nin zor bir Champion olduğunu savunmasın şimdi... Kolaylığı nedeniyle yeni başlayanlar için daha uygun. Daha iyi alternatifleri var, bu sebeple de Ranked'da kullanılmıyor.

Bir de işi kuyruk acısına filan çevirmeyin, Yi'den nefret ediyorum çünkü az CC'li bir takıma çok az kille kök söktürüyor. Basit bir Champion, kolay kill alıyor, kolay KS atıyor. Azcık feedlenen bir Yi hemen bireysel oynamaya başlıyor, sağa sola KS atıp takımının kaybetmesini sağlıyor...
    Düzgün oynayan Yi oyuncusu elbet vardır, ama burada genelleme yaparak konuşmak durumundayım ve genel durum maalesef böyle..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ocelote master yi oynuyor o noob mu ?

Ocelote'ye tapmışsınız resmen. Evelynn oynasa Evelynn OP diyeceksiniz.

Master yi noob herosuysa o adamda noobtur anlamında dedim.Bundan çıkardığın sonuç bu mu yani ?

Herkes bir Champion'u savunmak için " Ooo Ocelot onu geçen gün Solotop oynadı yardırdı " muhabbetlerine giriyor. Cidden can sıkıcı bir olay. Bize ne Ocelote'nin oynadığı adamdan ? Millet şu herif yüzünden görüşünü bildiremiyor.
    Bak o adam 2 hafta üst üste Sejuani'yle iyi oynasın, piyasa full Sejuani dolar. Öyle bir etki yaptı milletin üzerinde.
    Ayrıca Noob Champ. oynamak için illa Noob mu olmak lazım ? Nasıl bir mantıktır bu ?

Bir stunla öldürülebilecek bir heroya noob herosu denmesi asıl can sıkıcı şey.Sağ tıklayarak team fight da hiç bir şey yapamaz.

Evet sağ tıkla bir şey yapamaz. R - Q basması lazım önce...
    Daha gecen gün adam turist gibi girdi TF'a, Penta aldı çıktı. Tek yapması gereken ulti açıp dalmak... Tryndamere bile daha fazla taktik isteyen bir Champ...

Master Yi'nin counterı stundur.Başka şekilde counterlayamazsın.Stun yediği anda eriyip gider.

Stun - Snare hariç durdurulamaz, doğrudur. Benim tartıştığım o değil. Noob Champ gibi bir cümle de söylemedim. Ama kimse Yi'nin zor bir Champion olduğunu savunmasın şimdi... Kolaylığı nedeniyle yeni başlayanlar için daha uygun. Daha iyi alternatifleri var, bu sebeple de Ranked'da kullanılmıyor.

Bir de işi kuyruk acısına filan çevirmeyin, Yi'den nefret ediyorum çünkü az CC'li bir takıma çok az kille kök söktürüyor. Basit bir Champion, kolay kill alıyor, kolay KS atıyor. Azcık feedlenen bir Yi hemen bireysel oynamaya başlıyor, sağa sola KS atıp takımının kaybetmesini sağlıyor...
    Düzgün oynayan Yi oyuncusu elbet vardır, ama burada genelleme yaparak konuşmak durumundayım ve genel durum maalesef böyle..

Ben sana noob herosu dedin demedimki zaten.Neyse master yi high eloda tek yeri solotopdur.Orada offtank kasar daha iyi olur.Master Yi'ye newbie herosu demek daha iyi olur bence.Tryndamare noob herosu diyen arkadaş sen zaten 5 saniye için de penta kill alıyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Master Yi noob herosudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revoltant

Master Yi noob herosudur

Newbie*
  • quote:

quote:

Master Yi noob herosudur

Newbie*

Master Yi newbie herosudur
  • quote:

quote:

quote:

Master Yi noob herosudur

Newbie*

Master Yi newbie herosudur

evet master yi newbie herosudur. 8 yaşında çocuk da oynasa kill/death 2yi geçer. biraz kill alınca hemen op olur ve right clickle adam alıp kendini pro zannedeni de çoktur

• bi bitmediniz
  • dh'nin elo ortalamasının neden 900 olduğunu ortaya koyan güzel bir konu daha.
  • Bırakın gençler, nooblar daha bi 150 win daha alsınlar Master'cıklarıyla.
  • mastır yi<3 aşqım oyunun en güchlü hirosu kısqanıyhlar xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKonyalı42 -- 7 Haziran 2012; 15:36:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thrust44

mastır yi<3 aşqım oyunun en güçhlü hirosu kısqnıyolar xD

O, ç ne arıyo orada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÇS

Evet arkadaşlar oyun şu anda yükleniyor ve herkes bir master yi'yi bekliyor. zaten nefret ettiğim noob herosu bide üstüne üstlük 1 saat bekletiyor. sizlerde nefret ediyorsunuz umarım. iğrendiğim bir karakter. neyse ben oyunun oynıyım :)

biraz lwl atla sonra win oranini yükselt dahada görmezsin oyunda zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz

quote:

O, ç ne arıyo orada?

şimdi olmuş mu
  • Oyunda ölüp ölüpte buraya noob herosu yazmak moda olmuş hocam...Anlamıyorum bu gençleri :)
  • Adam gibi oynamayı bilen birisi Master yi aliyorsa backdoor yapması yeterlidir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz

quote:

O, ç ne arıyo orada?

şimdi olmuş mu

Olmush.
  • nefretten öte oynuyanı lanetliyorum dedik ranked girelim kurtuluruz aklı başında insanlar girer dedik. adam jung gitmeye calişti noctrune varken sonra bot lane geldi benle . allahtan takım sağlamdı oyun sonu4/11 bitirdi. ve türktü rahatça sövdüm oyun içinde yabancı oluca sövmesi zor oluyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.