Şimdi Ara

Master Yi Jungle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler. Bu aralar yi jungle oynamaya başladım. Oyuna başlarken takımıma koridorunu ittirmemesini defalarca söylüyorum. Ama buna rağmen ittiriyorlar ve gank yiyip ölüyorlar. Sonra başlıyolar jung farkı, master yi jung mu olur falan demeye. Ben jungle eşyamı ve guinsooyu bitirince yeterince güçlü oluyorum ama adamlar bunu anlayamıyor. O eşyaları aldığımda da adam gibi kasılmış sadece ben oluyorum. Bu heroyla hem takımı kastırıp hem de kendim kasılmamın bir yolu yok mu? Acaba westte insanlar anlayışlı mıdır ya da jungledaki adama göre oynamayı biliyor mudur ona göre geçecem weste. Bunlar her heroyu oyunun başında khazix , elise falan sanıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reformer. -- 4 Şubat 2016; 2:07:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlla gang atıp kil aldıracaksın diye birşey yoktur 5 dakikada 3 laneye kendini göstersen yeter oyun başlayınca takımına gang gelemeyeceğini söyle

• Master ile gank atmaya uğraşma. En kısa zamanda devoyu tamamla ve tek yakaladıklarını aradan çıkar. Sen gank atsan adam yürüyerek kaçar ve sende zaman kaybedersin.
  • Stack yapmaya bak, mutele alayını
  • İşte adamlara bunu anlatmaya çalışıyorum o lanet koridoru ittirmeden duramıyolar. Zaten bn 2 eşyamı çıkana kadar rakibi kastırmasalar ben o maçı taşırım ama adamlar o zamana kadar rakibi kastırmış oluyor.

• Hocam o Zaman oyun başlangıcında bunu dile getirin sadece lane gidin ittirseler bile sadece gidin yanlarında durun eğer size laf atarsalar ittirmeyin deyin oda olmazsa mute atıp oynunuza bakın veya birkaç arkadaş seçip onlarla girin

• Sen master oynarken karşıda lee,udyr,elise gibi earlyde çok rahat gank atıp kill çıkarabilecek şampiyonlar varsa all chatten "jung farkı .s .s" yazılarına alış. Master oynuyorsan karşıda çok fazla cc olmaması lazım ve ayrıca takımının dediğin gibi sürekli gank beklememesi lazım. Bugün mesela high elo bi maçı izliyordum master jungle yapıyordu adam zıpkın dışında full tank kastı mesela. Takımda çok fazla hasar vardı tank yoktu tank kasıp yine vuruyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    top 10'da master
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dediklerinize aynen katılıyorum hocam. En yakın zamanda euw geçiyorum
  • Master Yi taşıma kapasitesi çok yüksek bir şampiyon Q ve QSS'i iyi kullanmana bakar.Sana şöyle diyeyim,Bilen Master yi,Ryze'ı bile keser.Bir tanesi az kalsın kesiyordu beni Latede E açıp 2 kere vurduğunda squishy şampiyonlar yok oluyor,tankları eritmek zaten ayrı bir keyif Westte insanlar anlayışlıdır ama arada flamerlarda çıkabilir,dikkat et.Flamersan hiç geçme,ban yersin.
  • Master yi ile gank atılmaz diye bir şey yok ki,canı full olan adama gank atıaz ama yarı canlı adama vs gayet rahat gank atılır,master oynarken biraz free kill kovalaman lazım.

• PagRyze kullanıcısına yanıt
    Aynen zaten oynamamın en büyük sebebi o :D Karşıda tank olması farketmiyor ulti açıp adcye atlıyom (tabi devo-guinso-bot çıkınca) 3 saniyede onu kesiyom sonra apcye atlıyom öyle öyle en az triple geliyor zaten 1 tfden :D

• Saldırı hızı orman eşyası + guinsoo al sonra full tank çık takıma ihtiyacın kalmaz.
  • Euw de de cok fark yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haberiniz yok belki ama euw da türk kaynıyor. bi kere adam lane ittirdi öldü, sövdüm adam da bana sövdü, sonra baktım bunlar pre ymiş alayı türk, tabii ki de oyunu kaybettik.

jung oynuyorsan, oyun başlayınca herkesin safe oynamasını istediğini söyleyeceksin, ben şu itemi çıkmadan şu levele gelmeden ne bileyim ultimi açmadan gelmem diyeceksin.

malp oynuyorum diyorum bunu ulti gelince bota incem 2 de 2 aldırcam merak etme sen farmına bak diyorum yok illa ölüp bana sövcek, ben de artık oyun başı uyarı yapıp hepsini mute yapıp işime bakıyorum, benimle uyumlu çalışan team çıktığında kill salıyorum çıkmazsa da killeri toplayıp oyunumu taşımama bakıyorum.
  • jungle item guinso bitti teq zamanı dedim sonra mapa baktım adamlar nexusu kesiyor. 2/10 akali , 1/2343124 zed varmış takımda. takım özürlü ise yi ile taşıyamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prowind

jungle item guinso bitti teq zamanı dedim sonra mapa baktım adamlar nexusu kesiyor. 2/10 akali , 1/2343124 zed varmış takımda. takım özürlü ise yi ile taşıyamazsın

Yi ile kaybettiğim her maçta yaşadığım bu hocam %100 haklısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reformer. -- 4 Şubat 2016; 22:09:29 >

• shatenshi S kullanıcısına yanıt
    Çöp oğlu çöp bir rehber olmuş. Tebrik ederim.

• Niye herkes 2. eşya guinso alıyor? Ben hep youmuu çıkarım. Daha usefull bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Niye herkes 2. eşya guinso alıyor? Ben hep youmuu çıkarım. Daha usefull bence

"Meta"

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.