Şimdi Ara

MasterPage uygulanmamış bir aspx sayfasına sonradan nasıl MasterPage uygulanabilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MasterPage uygulanmamış bir aspx sayfasına sonradan nasıl MasterPage uygulanabilir ?

Yani oluşturduğum bir default.aspx sayfasını masterpage sayfam yapmak istiyorum. Diğer sayfalarında tasarımı bu şekilde olsun istiyorum. Nasıl yapabilirim acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silencergkn -- 29 Haziran 2012; 20:55:04 >

• Menülerden yeni masterpage ekleyip default sayfanı master page taşıyıp, daha sonra da diğer sayfalarda bu masterpagei eklemen lazım
  • Sayfanın içerik kısmını belirlersin. Daha sonra bu içerik dışında kalan, yani menü, logo vs. gibi değişken olmayan kısımları masterPage' e kopyalarsın. Sadece değişken içerik kısımlarını ContentPage'lerde kullanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: compitir

Menülerden yeni masterpage ekleyip default sayfanı master page taşıyıp, daha sonra da diğer sayfalarda bu masterpagei eklemen lazım

İşte o taşıma işlemini nasıl yapıcam. Bu arada default sayfamda jquery ve css ler var. Kodları kopyala yapıştır yöntemiyle masterpage'e taşıyınca hata veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan.

Sayfanın içerik kısmını belirlersin. Daha sonra bu içerik dışında kalan, yani menü, logo vs. gibi değişken olmayan kısımları masterPage' e kopyalarsın. Sadece değişken içerik kısımlarını ContentPage'lerde kullanırsın.

Kodları kopyala yapıştır yöntemiyle masterpage'e taşıyınca hata veriyor. Bu arada default sayfamda jquery ve cssler var hatanın nedeni bunlar olabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: silencergkn

quote:

Sayfanın içerik kısmını belirlersin. Daha sonra bu içerik dışında kalan, yani menü, logo vs. gibi değişken olmayan kısımları masterPage' e kopyalarsın. Sadece değişken içerik kısımlarını ContentPage'lerde kullanırsın.

Kodları kopyala yapıştır yöntemiyle masterpage'e taşıyınca hata veriyor. Bu arada default sayfamda jquery ve cssler var hatanın nedeni bunlar olabilirmi?

Hata mesajı nedir?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: silencergkn

quote:

Hata mesajı nedir?

dostum masterpage den vazgeçtim bunun yerine sayfaya iframe ekledim. diğer sayfaları iframee çağırıyorum. masterpage olayından daha basit geldi bana tekrardan teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.