Şimdi Ara

Masters Of The World (RON3) Geopolitical Simulator 2014 Edition (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
379
Cevap
8
Favori
48.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim soracağın tek soru man power nasıl arttırılır ve Dünya ticaret organizasyonuna nasıl girebilirim? Ne yaptıysam artık? Geri almıyor puştlar.

Senin sorularını gerçekten bilmiyorum. Hiç bir fikrim yok. :/
  • Manpower için sağlık için birşeyler yapmalısın.Doğum şartları hastahaneler v.s ve çocuk teşviki yapabilirsin.
  • Beyler bana etkili bütçe arttırma yolları önere bilirmisiniz bütçeyi nasıl excess e getirebilirim?Türkiye ile nasıl petrol kralı olurum ve opece girerim.Daha önceki oyunlarda 30 a yakın petrol kuyusu açmama ve dünyaya petrol satmama rağmen opec beni kabul etmiyordu.Nasıl girebilirim?
  • FloydOne kullanıcısına yanıt
    Türkiye ile petrol kralı olamazsın. Ancak Suriye Irak gibi ülkeleri alman lazım. Türkiyede petrol çıkmıyor. Ben 10 tane yaptım 13 milyon üretimi var.

Bütçeyi excess e getirme olayını ben daha çözemedim. Daha önce de belirttiğim gibi kimseyle ticaret anlaşmam yok. Vergileri de hiç yükseltmedim. Hatta azalttım. Hemde income tax ı :). Sürekli nerden geldiğini bilmediğim nakit para geliyor. Her 2-3 ayda bir. Cash surplus gibi bişey yazıyodu. Hem de az buz da değil 100 bs 120bs. Hatta en son 158bs gelmişti. Sana geliyor mu böyle birşey?
  • Nükleer atmak ancak nasip oldu; oyunda artık nükleeri engelleyiciler var ve hangi ülkeye nükleer attıysam başarılı olamadım. Böyle dandik askeri birliklere atınca ancak işliyor. 3-5 adam içinde nükleer atılmaz herhalde.
  • Cash surplus banada geliyor ama 5 bs 10 bs falan geliyor seninki biraz uçukmuş :D Türkiyeyi bıraktım suriye aldım demokrasiye çevirmeye çalışıcam Allah yardımcım olsun :D Şuana kadar hep soru sordum arkadaşlar varsa sizin sorularınızıda elimden geldiği kadar ben cevaplıyım :)
    La en son geldi 589bs. Bu ne bu didim.
  • Arkadaşlar bide benim sorulara yardımcı olsanız ? Kolay sorular
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugberkk

Nükleer atmak ancak nasip oldu; oyunda artık nükleeri engelleyiciler var ve hangi ülkeye nükleer attıysam başarılı olamadım. Böyle dandik askeri birliklere atınca ancak işliyor. 3-5 adam içinde nükleer atılmaz herhalde.

Bende hiç denemedim senin nükleerin kalitesine de bağlı olabilir.öyle bir durum var mı?
  • aragornunkılıcı A kullanıcısına yanıt
    Yok kaliteyle alakası yok. Beli başlı ülkelerde vardır savunma sistemi. Mesela İsrail'in demir hubbe si gibi. Ben ermenistana attım Erivan'a. Popülerlik %80 den iki günde %0 a düştü. Sonra da tahttan indirdiler.

Bu arada en uzun kaç yıl durdunuz iktidarda?
  • Anladım.Yıl bakımında hemen devrilmiyorum.Geldiğim gibi petrol kuyuları açmıyorum ve vergileri arttırmıyorum.ticaret çok önemli,karlı anlaşmaları 3-5 kişinin protesto ettiği memur maaşlarına yatırıyorum.çok büyük zam değil,zamcık.
    her şey sizin elinizde.gerçekçi düşünün ve kafanızdakileri zamana yayın.devrilmenin en önemli sebebi her şeyi 1 yıla sıkıştırmaktır.sakin olun ve nefes alın,iyi gelecektir.
    küçük bir kaç tavsiye.
  • aragornunkılıcı A kullanıcısına yanıt
    İlk iş karınızı öldürmektir. yoksa Statements in press ten kurtulamazsınız. Ben 2030 yılına kadar durdum. Yani 17 yıl. Sıkıldığım için çıktım. Aslında çıkmamın sebebi ticaret yapamamam. WTO dan attılar bidaha da almadılar.
  • Ben gizli servisi geliştirdikten sonra israile 1000 ajan yollayıp endüstriyel casusluk yaptırıyorum. 1-2 ay sonra teknoloji çalıyorlar.Mesela 3. nesil tank teknolojini çandım sonra patentini aldım ama öyle duruyo ne yapıcam onlar nasıl 3. nesil tank basıcam yada üreticem böyle birsürü şey çaldım jet-tank askeri olmayan şeylerde tabi ama onları nasıl üreticeğimi yada onlarla ne yapıcağımı bilmiyorum
    İndustry sekmesinden tank and armoured vhicle yazması lazım. Onu subvanze et 100ms hemen üretime başlar.
  • arkadaşlar oyunun ilacını bulamıyorum. yardımcı olabilirmisiniz?teşekkürler
  • trreferee T kullanıcısına yanıt
    Oyunun versiyonu kaç? Ben atarım sana.
  • hakancan45 H kullanıcısına yanıt
    5.21 kardeş. şimdiden tşk
  • trreferee T kullanıcısına yanıt
    Özelden gönderdim.
  • 1-Türkiye ile oynuyorum 3 yıl oldu.Sektorleri subvanse ettim surekli yatırımlar yaptım pop. %100.İhracat-İthalat dengm +300 milyar dolar.İlk yıl büyüme %25 gitti hep acayip bir şekilde.Gdp 2 trilyon dolar oldu.ama2. yıldan sonra hep %-3 filan gidiyor.Arttıramıyorum subvanse filan yaramıyor.Anormallik nerde ?

2-Oyunda üretemediğim maddeleri dısarıdan kendim daha ucuza alıyorum çinden.Mesela ortalama purschase 100 dolarken ben çinden 70 dolara alıyrum kendim sözleşme ile.Ama bu sefer ithalatım daha çok artmış gözüküyor ? Normalde sözleşme ile balık ithal etmesem trade balange -2 milyar dolar.Ama kendim daha ucuza ithal ediyorum ve bu sefer balıktaki trade balance daha da geriye gidiyor.Sizce neden ?

3-Silah üretiyorum ama bir önemi var mı ? Gercekteki gibi silah ihracatı yapamıyorum ?

4-Bir ükeyi nasıl karalayabilirim yada iftira atarak oyuna getirerek haklı sekilde sladırmak istiyorum nasıl yaparım ?

Arkadaşlar ancak burayı bulabildim nolur yardımcı olun.

• arkadaşlar benim geopolitik similatör 3 te yaptığım kayıt görünmüyor ve ara sıra oyundan atıyor ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.