Şimdi Ara

Masters Of The World (RON3) Geopolitical Simulator 2014 Edition (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
379
Cevap
8
Favori
48.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar arkadaşlar save sorunu olmayan sağlam bir patch linki atabilir misiniz acaba saygılar
  • 5.14 versiyon kurdum yeniden oynamaya başladım oyun güzel yamalarla hız sorunu çözülmüş
  • 5.14'te save sorunu vardı kardeşim bende sende de var mı
  • yok
  • oguz_19811981 kullanıcısına yanıt
    Dostum bana rica etsem özelden mesaj atar mısın linkini
  • Arkadaşlar bana oynanabilirlik açısından en uygun ve save sorunu olmayan ilacı kağıdı küreği özelden atabilir misiniz acaba.Saygılar
  • 5.21 e kadar ilaca gerek yok 5.14 unki hepsine yetiyor. onuda bulmak cok kolay. bu arada oyunun 4 uncusunu yapiyorlarmis. ve sanirim hic birseyde farkli olmicakmis... oyunda ekonomiyi devlet eliyle alsaniz milyarlarca yatirim yapsaniz devasal oranda isci alsaniz bile uretiminiz neredeyse hic artmiyor. butun sektorleride biraz hissesini devlette bulundursaniz bile sirketlerin kerina ortak olamiyorsunuz.bu sorunlar cok feci.vergi gelirleriyle sosyal guvenlgi besliyemicek hal aliyor ilerledikce oyun
  • 4. oyunun çıkacağı duyurulduktan sonra güvenim sarsıldı ve bir daha oynamama kararı aldım.Oyunun 2. ve 3. serisindeki bugları düzeltmeden yeni bir oyunu çıkartmak işi ticarete dökmektir. Aynı şey 4. oyunda da olacak eminim. Amaç oyunu sattırmak ve her yeni gelen oyunda bunları çözüleceği olması.Yalan,düzmece. Sen yeni oyun çıkarıncaya kadar eski oyunu hatasız yap vereyim sana 100 dolar.Haketmiyorsun dostum.
  • haklisin senin gibi dusunen cok kisi var bu yuzden hepsi paradoxforum a gidip boyle bi oyun yapmalari icin bi forum acip yalvariyor. bencede boyle bi oynu en iyi paradox yapar
  • her şey iyi güzel ama ekonomi olayı sıkıntılı, yapay zekaya devretme var mı?
  • Yeni bir duyuru ve iyi bir şeye benziyor gibi.

“Geopolitical Simulator 2014 Edition” Add-on
    Masters of the World

Add-on content:
    - A new 2014 worldwide simulation scenario updated on January 1st, 2014 with global economic data (state budgets, budget deficits, unemployment, currency relationships, GDP, growth rate...), plus geopolitical dynamics (population, new leaders, new political regimes, new strategic relations between countries...) and new 3D faces.

- A “God'n spy” game mode where you can access nearly a hundred internal hidden game engine variables, all modifiable on the fly. You can also directly trigger events during the game. For example, you can discover and change the loyalty of the characters, the responsibilities of nations in conflict, and the level of dictatorship in states. You can trigger terrorist attacks, see the detailed results of elections at any time, impose the vote of international resolutions in the UN and much more!

The add-on will be available in January 14. We will announce soon the release date on the website.
    Until then, a Happy New Year to all the Masters of the World!

• mesaj bulunsun
  • arkadaşlar mowgs3 patch 5.25 aradım bulamadım bana atabilirseniz sevinirim. veya nerden bulabilirim. linki verebilir misisniz.
  • Arkadaşlar masters of the world geopolitical simulator 3 patch larını indirdim 5.21 çalışıyor fakat 5.23 ve 5.25 açılıyor ülke seçiyorum oyuna girerken atıyor. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • 5.25'te 5.14 küreği işe yarıyor mu? Deneyeneniz var mı?
  • bu oyunu iyiki bırakmışım.

bu oyundaki güncelleme hastallığı making of historyde de vardı. yapımcılara mail atmıştım en son küfürü basmıştım. dalga mı geçiyorsunuz diye?

yukarda arkadaş da demiş. bu bug olaylarını sanırım bilerek yapıyorlar. yoksa isteseler düzeltirler. bizi oyuna sürekli bağlı tutmaya çalışıyorlar.

böyle bir gerizekalı anlayış ile müşteri kaybediyorlar ama anlayan yok.

ben stratejik kaynakları ele geçircem sonra saatlerce oynamaktan gözlerim kızaracak sonra bir de bakacam ki anaaa dünyada hala en çok petrol slovakya'da.

• Oyunu hala oynayan var mı beyler? 2014 Edition God's Spy resmi sitesinde var ama oynayan var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piratekinq -- 21 Mart 2014; 0:32:44 >
  • patch 5.25 oyundan atmasa oynayacam ama oyundan attığından oynayamıyorum. çaresi var mı acaba..
  • yeni güncelleme çıktı.

Patch notes: 5.31

IMPOVEMENTS AND CORRECTIONS
    -Limitation adjustment of player popularity
    -Characters health
    -Selection of Olympics games medals
    -Military units stars level display in action menu
    -Bombing over units stored in bases
    -Kidnapping of journalists in foreign countries
    -Initialization of health and research staff in poor countries
    -Debt re-negotiation messages
    -Initialization of countries electricity consumption
    -Conflicts with very small countries
    -Scandal display in character's panel, and head of states being spied
    -Consequences of scandals revelation for characters or head of States being spied
    -Crash correction for « empty » heads
    -Removal of military base which have no proper name in Modding Tool
    -Reloading of specific Modding Tool saved games (correction of freeze)
    DATA UPDATES
    -Military bases data for Japan
    -Position of specific Japanese and Chinese cities and bases.

• İlacı var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.