Şimdi Ara

Masters Of The World (RON3) Geopolitical Simulator 2014 Edition (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
379
Cevap
8
Favori
48.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağlam ilaçlar çıktı.arştırırsan bulabilirsin.
  • saolasın. yama değil mi bu ilaç dediğin. kayıt sorununu hallettim bu sefer de askerleri kullanamıyorum. sağ alttaki + işaretiyle askerleri yönlendirebiliyoruz ama yapamıyorum seçince ya bütün orduyu seçiyor ya da hiç seçmiyor. ilaçlarda bunlara çareler var mı kardeş
  • muhal1986 M kullanıcısına yanıt
    Bak bütün orduyu seçtikten sonra hemen sol tarafta küçük kare kutu var. Mouseyi üzerine getirdiğinde select all yazar. Ona tıkla sonra seçmek istediğin birime tıkla, sadece onu seçecek. Eğer yapamzsan resimle anlatmaya çalışçam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakancan45 -- 6 Eylül 2013; 12:16:43 >
  • multi oynayan var mı ya oyunu? oynanabiliyor mu?
  • tamam saolasın. orduda zorunlu askerliği kaldırdım hala zorunlu askerler sayı olarak orduda görünüyor bu da oyun hatası mı acaba. bir de bu ilaçları nerden bulabiliriz. teşekküler
  • kayıtlı oyunu oynayabiliyordum. şu an diğer kayıtlı oyunları oynayabiliyorum fakat bir kayıtlı oyunu oynayamıyorum. bi de sık sık oyundan atıyor. arkadaşlar bunlara çare var mıdır
  • Tam aradığım tipte oyun ama oyun kasıyor. Sistem gereksinimlerini de karşılıyor ama neden böyle anlamadım.
  • s.a. arkadaşlar 5.21 için sağlam ilaç linki atabilirmisiniz özelden şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşlar ilaç linki olan arkadaşlar bana da pm atabilirse çok memnun olurum ne zamandır bekliyordum bu oyunu fakat düzgün ilaç bulamadıgımdan oynayamıyorum
  • Arkadaşlar oyunun çalışan ilacını buldum. Eğer konuya girerseniz tekrar size bazı sorularım var arkadaşlar cevaplandırırsanız sevinirim. Türkiye ile oynuyorum;
    1-Ekonomiyi ne kadar anlaşma yaparsam yapıyım düzeltemedim bütçe açığını kapatamadım.

2-Bazen Cash surplus adı altında para geliyor fakat bu paranın nereden neden geldiğini bir türlü anlayamadım.

3-Sübvanse hakkında neler önerirsiniz ? 100Mbs basmak mantıklı mı yoksa 5mbs 10mbs gibi miktarlar mı ?

4-Doğuda petrol kuyuları açtım 12 13 tane. Petrol üretimim gözle görülür seviyede arttı fakat bu kuyuların miktarını 20lere çekince yeni açtığım kuyulardan yok denilecek kadar az petrol çıkıyor. Bunun sebebi nedir ?

5-Oyunda bazı ürünlerin üretimini sadece devlet olarak yapabiliyoruz ya da hem devlet hem özel sektör olarak yapılabiliyor. Bunun hakkında da biraz bilgilendirirseniz sevinirim yani hangilerini özel,hangilerini devlet,hangilerini özel-devlet şeklinde yapalım?

Arkadaşlar biliyorum biraz fazla sordum kusura bakmayın ama bilgilendirirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler herkese

• Facebook grup sayfasından çıktığına dair bir bildirim yayınlandı.düzeltilen hatalarda yazılmış ;

5.23 is out!

-Modding Tool: It's now possible to build High Speed Train in a region that you've made independant
    -Modding Tool: The region selected when creating a regionalist party is now taken into account
    -Modding Tool: The speed of uploading mods has been speeded-up
    -The High Speed Train's miles display has been modified in the Transport tab
    -Rectifications have been made in the energy construction and dismantling windows
    -Military technologies levels have been updated for all countries.
    -Salaries have been fixed for the following countries : North Korea, Mozambique, Sudan, Burma
    -National Service is again mandatory in Russia (12 months)
    -Tax on cigarettes in Australia has been updated
    -Modifications on the face of the British Liberal Party's head
    -Rectifications on political parties for 4 of the british ministers.
    -The algorithm to colorize regions that are in war has been now modified with coloured stripes appearing on regions where the player has military units in conflicts.
    -It's now easier to gain popularity above 70%
    -Military workforce is now updated when deleting National Service
    -National demografic growth has now an impact on cities' population variation.
    -The game's start year is now taken into account on the ministries statistics columns
    -Gas and oil supplying numbers have been fixed. There are now negative effects in the case of embargo/shortage or the obstruction of pipelines.
    -Rectification of an empty message following the complete (100%) nationalisation of a sector.
    -Unblocking of multiple arrests
    -Improvement of the adherence of international organizations that were created
    -Improvement of the face of a spied Head of State
    -Display of female politicians in authoritarian Islamic regimes has been removed
    -The ability to subsidize all sectors at once has been added
    -Revision after the first modification of a female outfit in the customization panel has been fixed
    -Various improvements

• 5.25 patchi çıktı.Nerelerdesiniz beyler
  • Güzel bir rehber falan yok mu beyler?
  • beyler 5.14 versiyonundan baska hangi versiyonun ilaclariniz var ozelden atarmisiniz 5.14 de bir kac ay sonra oyunda bug olusuyor mause klavye calismiyor.
    bu arada oyunu ogrenmek ve iyi zevk almak icin oynancak en iyi ulke kuzey kore sadece televizyonda siddeti ve diyeri ufak sansure gecmek bile +5 sevgi puani kazandiriyor sonradada bass parayi indistriye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizhan66 -- 22 Ekim 2013; 13:43:46 >
  • boyle guzel bi oynun oyuncularin dikkatini cekmemesi cok uzucu. oynu alsam daha tam duzelmemis oyuna para verilmiyor adam etseler verilir. suan sigaraya zam yapsan bile iktidardan dusuyorsun turkiyede ki sigaraya vergi yok oyunda
  • Oyunu öğrenmesi zor mu arkadaşlar?
  • Oyun güzele benziyor ancak öğrenme kısmı gözümü korkutuyor. Türkçe kaynak falan da yoktur sanırım.
  • 1 hafta içli-dışlı olduktan sonra geliyor devamı. Yeter ki azimli olun,başka sıkıntı yok.
  • beyler 5.25 in ilacı var mı?

Yoksa da en son ilacı olan patchin linkini atabilir misiniz özelden?

Yeni üye oldum sırf bu oyun hakkında bilgi almak için, zaman zaman sorularıma yardımcı olursanız sevinirim
  • 5.14ü oynuyorum. Fakat anlamadığım kısım şurası: Ticari anlaşmalar yapıyorum, yıllık productionu consumptionundan fazla olan ürünleri genellikle amerikaya satıyorum. Ama sıkıntı şurada ki tamtersi olan yani tüketimin üretimden fazla olduğu ürünleri dışarıdan satın almayınca ne kimse uyarıyo ne bir şey diyor. Hatta ve hatta bu productionu az olan ürünleri yurtdışına bile satabiliyorum, buradaki mantığı çözemedim. Bunun dışında sadece gizli servis giderlerini sonuna kadar arttırdım ve terörü bitirmek için operasyonlar yapıyorum ama elle tutulur sonuçlar alamıyorum. Oyunda en fazla 1 buçuk yıl hükümette kalabildim, belkide budur sebebi. Terör tam anlamıyla mücadele edildiğinde yaklaşık kaç yılda bitiyor?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.