Şimdi Ara

Mastürbasyon sonrasi saç yağlanması - ve aşırı derecede saç dökülmesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
13.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kaslarım ağrıyor. Saç diplerim ağrıyor. Aşırı derecede tembellik gösteriyorum, uykum var. Ve ve 1 tane bile şınav çekemiyorum. Çekmeye çalışıyorum yerde kalıyorum.

Ve en ilginç noktası her mastürbasyon sonrası saç diplerim fena halde ağrıyor. Ve 5 dakikaya kalmadan elimi saçıma sürdüğümde elim neredeyse ıpıslak oluyor çok yağlanıyor ve çok kısa bir sürede. Ve buna karşılık yağlandığı için saçımı yıkıyayım diyorum yıkadıktan sonra 1 ton saçım dökülüyor.

Ne yapabilirim? Mastürbasyonmu yapıyordur tüm bunları?
  • Nedense aklıma bu geldi
    Metin Aygünyoutube
    Dondurmam Gaymak Yaşlı Teyze
    http://www.youtube.com/watch?v=85Xyjxd8Hyk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Invisible Pink Unicorn -- 14 Mayıs 2012; 20:51:58 >
  • Saç dökülmesinin masturbasyonla ilgisi yoktur. Günlük stres yüzünden ya da herhangi bir şeye canınız sıkkındır. Eğer masturbasyonu da can sıkıntım geçsin diye zevksiz bir şekilde yapıyorsanız yarardan çok zarar verir. Saç yağlanması mı, yoksa terleme mi? Kendinizi fazla sıkıyorsanız(kasıyorsanız), terlersiniz de , güçten de kesilirsiniz. Bu demek değil masturbasyon yapmayın, yaşamak için gerekli bir şey psikolojiye ve vucüda bir sürü faydası var.
  • Tamam anadım teşekkürler, ama doktora bı görünmemde fayda var dıye dusunuyorum saçlarım benım herseyım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkaan_ -- 16 Mayıs 2012; 14:26:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

Saç dökülmesinin masturbasyonla ilgisi yoktur. Günlük stres yüzünden ya da herhangi bir şeye canınız sıkkındır. Eğer masturbasyonu da can sıkıntım geçsin diye zevksiz bir şekilde yapıyorsanız yarardan çok zarar verir. Saç yağlanması mı, yoksa terleme mi? Kendinizi fazla sıkıyorsanız(kasıyorsanız), terlersiniz de , güçten de kesilirsiniz. Bu demek değil masturbasyon yapmayın, yaşamak için gerekli bir şey psikolojiye ve vucüda bir sürü faydası var.

Hocam mastürbasyonun ne faydası var ben sadece zararı var sanıyordum
  • Benim de saç yağlanması problemi var çok yağlanıyor mastürbasyon yapmasam da farketmiyor yediklerim ile alakalı olabilir mi
  • internette araştırınca saç yağlanmalarını en başlarda mastürbasyon çıkıyo. nedir ne değildir bilmiyorum. bişey dht yemi dönüşüyomuş neymiş masturbasyondan sonra.
  • Hocam acilen spora başlamanızı öneririm. Saçları geçtim 1 tane şınav çekememek ciddi bir şey.
  • Saç dökülmesi için http://bitkisel.net/kategori/sarimsak-sampuani.aspx tavsiye ederim. Müthiş derecede iyi geliyor. Sarımsak şampuanı içerisindeki vitamin ve mineraller sayesinde saç köklerini ve saç yapısını genel olarak desteklemeye ve güçlendirmeye yardımcı oluyormuş. Saç dökülmesi için güzel bir çözüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Hocam acilen spora başlamanızı öneririm. Saçları geçtim 1 tane şınav çekememek ciddi bir şey.

Ciddi biliyorumda acayip gelicek simdi size ben 15 yasimda bir ergenim :D ve spor antremani yapmam olanaksiz okula sabah 7 de gidiyorum aksam 5 te evdeyim iş saati gibi. Ne yapmaliyim spor antrenmani derken
  • Masturbasyon yaptiginizda erkeklik hormonu uretildiginden dolayi vucutta asiri yaglanma olusur.Bu yaglanma hem sac derinizde hem de cildinizde (yuz veya sirt bolgesinde) ortaya cikar

Ayrica genelde zeki insanlarin sac derisinin daha fazla yaglandigi gozlemlenmistir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saçların ne durumda dostum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.