Bugün yattım, umarım bir ara başlarım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bugün yattım, umarım bir ara başlarım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
her konunun altinda linc edince ben de seni boğunlu marjinal bir tip saniyordum mezunmus puhahs
basarilar diliyorum, bilmedigin konular hakkinda da konusmamani tavsiye ederim |
bak kendin de yazmissin, bir teknik universite ile balon bir okul ayni kefeye konulamaz.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Nerden biliyosun hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tanrı yardımcımız olsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurlukheykeli -- 2 Eylül 2022; 15:6:48 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
ytünün boundan iyi olmayı bırak aynı klasmanda bile olmayacağını bilmek için üni okumaya gerek yok. Ama ytü trollü olmak için bi tık keçileri kaçırmış olmak gerekiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Doğru, boğaziçi içi boş bir balondur. YTÜ ise balon bile olamaz. Biz koç sabancı Bilkent 3lüsünden razıyız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam tıp istediğim için yine esnekliğim var çok sağ olun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam yapma hocam moral bozdu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |