Şimdi Ara

Mat-1 netleri hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle mezunum. Geçen sene mat rezil durumdaydı. Bu sene evde kendim hazırlanıyorum. Konu dinleyip soru bankası çözüyorum. TMyim şu ana kadar sadece mat çalıştım. Türkçe sosyal stabil. Mat konular yeni bitti 5 deneme çözdüm. 15-18 net geliyor. Sene başında 15 yeterli diyordum kendime fakat hedef 25. Çözdüğüm denemeler fem 6lı ilk 4 ve zaman 3, soru bankası birey b. sizce mat netlerim daha artarmı veya artmasa bile büyük düşüş olurmu. Bundan sonra en az bir soru bankası daha çözmeyi planlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -smirnoff- -- 11 Aralık 2015; 14:32:24 >

• Dostum bence cok soru cozmeue devam et konu eksigin varsa onlari kapat netlerin artacaktir.geometri de calis.matematikten yapamadigin zaman geo cozerek kapatabilirsin denemeelerde.sinavda daha zor gelicek mat 1.hicbir zaman bu bana yeter deme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Libertador1907 L kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum yorumun için. Bu arada geometri olmadan bu netler çıkıyor. Dediğin gibi geometride çalışıcam. Yeter derken geçen sene gerçekten çok kötüydü 15 ulaşılamaz gibi geliyordu haliyle o kafada olunca yeterli geliyordu. Çözdüğüm deneme ve kaynaklar hakkında bilgin varmı ortalama üstü veya altı gibi ?
  • Şenol hoca
  • -smirnoff- kullanıcısına yanıt
    Ortalama alti yanilmiyorsam karekok denemeleri vardi genel deneme ama.Eger femin genel denemelerini cozuyorsan yeni kapsul mat alma sakin sorular ayni.Gecen senenin denge matematigi guzel.Ortalama ustu ise apotemi matematik ve 3 4 5 genel denemeleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lys mat da 40 net
    8 yıl önce açıldı
    mat lys hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.