Bildirim
Mat-1 ve Mat-2 Netleri 7.5 Ayda Yükseltilir mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yeterli bir süre diye bir şey yok çalışırsan yaparsın. mat 1'de konu eksigin var hepsini tamamla yaklasik 1.5 2 ayını alır. ondan sonra ayt mattan konu calis bir iki sb çöz yükselir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlyas güneşin taktiklerle matematik serisini alirsan muhtemelen mat1in içinden gecersin
Mat 2 dedigin olaysa tamamen mat1inin cok saglam olmasina ve ne kadar test çözdüğünü bagli
Ben zamaninda mat1de 35 net yaptım ama mat2ye cok cok calismama ragmen az soru çözüp hep konu anlatimdan gittigim icin patladim
Günde 3 saat kemiksiz matematik calisirsan kaynaklarin önerdiğim kaynak gibi saglam bol örnekli olursa mat1i her türlü yukari cekersin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanıtladığınız için teşekkür ederim. :)
-
Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.
-
mat1 nankör bence ama mat2 değil. yükselir
-
Belki de..
Teşekkür ederim.
-
TYT matta problem çöz problem çok önemli. AYT' de de eyüp b ye biat et yükselir.
-
7.5 ay da aaaaammkkk..ne dıyorsun sen..
-
Sağ olun.
-
Sizler de sağ olun. :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X