Şimdi Ara

MAT-2 KONULAR BİTTİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fazla vakit yok Konuları oturtmak çalışmaktan çok çok daha zordur Allah yardımcın olsun keşke konuyu bitirip oturtsaydın benim bir tek integral kaldı 35-40 arasındayım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steve Jobs

quote:

Orijinalden alıntı: chemaqua

quote:

Birader hangi konu anlatımlımdan çalıştın mat2 söylermisin?

fem konu anlatım hocam ayrıca nejat kirpi hocanın ne kadar videosu varsa izledim ( behzat hoca da forumda paylaşılanları)

nejdet hocanın mat2 bütün derslerini izledin mi faydası oldu mu bide fem konu anlatımlının?

oldu kardes ben sanada atarım istersen
  • abi dalga mi geciyonuz 20 yaparken nasil bitirdim diyebilirsiniz ki? yani 40 yapsan 8 tane dikkat hatasi ve zor sorular falan deriz de 20 yapiyorsan daha yeni baslamissin demektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abicim siz gerizekali misiniz? Beyniniz mi yok? Mat sinavina girenlerin yarisi tum konulari bitiriyor desek en az 200-300k +40 net olmasi gerekirdi idrak edemiyor musunuz bunu?

Arkadasim sana gelirsek pratik eksikliginden kaynaklandigini dusunuyorum test kitabina ve denemeye abanmalisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Birader hangi konu anlatımlımdan çalıştın mat2 söylermisin?

fem konu anlatım hocam ayrıca nejat kirpi hocanın ne kadar videosu varsa izledim ( behzat hoca da forumda paylaşılanları)

nejdet hocanın mat2 bütün derslerini izledin mi faydası oldu mu bide fem konu anlatımlının?

oldu kardes ben sanada atarım istersen

eyv bro pm atabilirsin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: piykam

Abicim siz gerizekali misiniz? Beyniniz mi yok? Mat sinavina girenlerin yarisi tum konulari bitiriyor desek en az 200-300k +40 net olmasi gerekirdi idrak edemiyor musunuz bunu?

Arkadasim sana gelirsek pratik eksikliginden kaynaklandigini dusunuyorum test kitabina ve denemeye abanmalisin

şükür adam akıllı konuşan biri çıkmış ya.
  • arkadaşlar elimde şuan 5 tane test matematik test kitabı var ( güvender /karakök/fem/dershanenin verdiği/birde ygs-lys karşık ) güvender %25i bitti sayılır iyi gidiyor da karakök te zorlanacam gibi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.