Şimdi Ara

MAT-2 KONULAR BİTTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar günde 6.5 saat aralıksız mat-2 çalıştım 1.5 ayda bitti şükür ( polinom-2.dereceden-parabol zaten biliyordum ) bundan sonra full soru bankası çözsem 1 aya ne kadar net çıkar ? ( 20 yapıyorum şuan )

• Konular bitik ve 20 net yapiyon ben baslamadan once 20 yapiyordum enteresan
  • konular bitti diyorsun 20 yapiyorum diyorsun. konular bittiyse suan 38-45 bandinda olman lazim. yanlislarin neden geliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmg02

konular bitti diyorsun 20 yapiyorum diyorsun. konular bittiyse suan 38-45 bandinda olman lazim. yanlislarin neden geliyor?
    hiç deneme yapmadım ki dershanede yaptılar geçen gün 20 net çıktı onunda 10 tanesi mat-1 di zaten test hiç çözmedim yani hep konu anlatım
  • quote:

Orijinalden alıntı: chemaqua

arkadaşlar günde 6.5 saat aralıksız mat-2 çalıştım 1.5 ayda bitti şükür ( polinom-2.dereceden-parabol zaten biliyordum ) bundan sonra full soru bankası çözsem 1 aya ne kadar net çıkar ? ( 20 yapıyorum şuan )

Konular bitik oldugu halde 20 ise tekrara baslamanda fayda var soru bankasi ile. 2 haftada biter soru bankasi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unibodydesignn

quote:

arkadaşlar günde 6.5 saat aralıksız mat-2 çalıştım 1.5 ayda bitti şükür ( polinom-2.dereceden-parabol zaten biliyordum ) bundan sonra full soru bankası çözsem 1 aya ne kadar net çıkar ? ( 20 yapıyorum şuan )

Konular bitik oldugu halde 20 ise tekrara baslamanda fayda var soru bankasi ile. 2 haftada biter soru bankasi.

usta zaten formüllerin hepsini biliyom ki hep ezber üzerine gittim tekrar etsem fayda olacağını sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: börkeneklibörek

Konular bitik ve 20 net yapiyon ben baslamadan once 20 yapiyordum enteresan

herkes senin gibi olmak zorunda değil. sadece konu çalışıp pratik yapmayan birisi için 20 net iyi bence.
  • holmess_sherlock H kullanıcısına yanıt
    Birader tum lise hayatin boyunca 1 tane kitap acmamisin tabiki normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: börkeneklibörek

Birader tum lise hayatin boyunca 1 tane kitap acmamisin tabiki normal
    son integral tekrarı yapem başlıcam soru çözmeye
  • quote:

quote:

quote:

usta zaten formüllerin hepsini biliyom ki hep ezber üzerine gittim tekrar etsem fayda olacağını sanmıyorum

Test olarak tekrar kastettim kardes.

Mesela integralde LAPTU kuralinda neye u veya dv denecegini bilirsin ama test cozmezsen pratik yapmazsan bir anlami kalmaz. Mesela determinantin nasil alinAcagini bilirsin formulunu falan ama pratik yapmazsan farkli cesit sorular geldiginde sap gibi kalirsin. :D
    Su 1 ay cozebildigin kadar deneme ve test coz. Eksik yok 40a kadar cikacagina eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrFlackoJodye

quote:

quote:

quote:

Test olarak tekrar kastettim kardes.

Mesela integralde LAPTU kuralinda neye u veya dv denecegini bilirsin ama test cozmezsen pratik yapmazsan bir anlami kalmaz. Mesela determinantin nasil alinAcagini bilirsin formulunu falan ama pratik yapmazsan farkli cesit sorular geldiginde sap gibi kalirsin. :D
    Su 1 ay cozebildigin kadar deneme ve test coz. Eksik yok 40a kadar cikacagina eminim.

Alıntıları Göster
    Her konuyu bitiren 38-45 net arası mı yapıyor ? arkadaş hızlıca konu çalışmış belli ki bu kısa sürede oturması beklenemez 2 yapar 1 kaçırır maalesef bu böyle Mat-2 demek ezber+pratik demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: 35bna

Her konuyu bitiren 38-45 net arası mı yapıyor ? arkadaş hızlıca konu çalışmış belli ki bu kısa sürede oturması beklenemez 2 yapar 1 kaçırır maalesef bu böyle Mat-2 demek ezber+pratik demektir.

konu bitti demek bu konudan gelen sorulari yapabilirim demektir. yani akil var mantik var tum konulari bitirdim diyen bi adam 20 net nasil yapabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhlisgöktaş

quote:

konu bitti demek bu konudan gelen sorulari yapabilirim demektir. yani akil var mantik var tum konulari bitirdim diyen bi adam 20 net nasil yapabilir?

Dostum bana bitirdiğin 1 konu söyle o konudan öyle bir soru sorulur ki kalem oynatamazsın sen o zaman o konuyu bitirmemiş mi olacaksın ?

yanlış düşünüyorsun konuyu çalışıp her alt başlıktan 2-3 test çözmek + çıkmış soruları çözmek yeterli bana göre ekstrem soruyuda Matematik düşünce yapına göre yorumlayıp yapabilirsin yapamazsanda konuyu bitirmemişim diyemezsin umarım anlatmışımdır.

• quote:

Hocam tüm konular bitik vaziyette iken bahsettiğin gibi 20 net yapıyorsan bence de sıkıntı büyük;neden dersen geçen sene ötf-limit-türev-integrale dokunmamıştım lysde konuları bilmememden kaynaklı,buna rağmen 25 net gelmişti mat-2(referans olması açısından yazdım)..En azından çözümlü soruları vs.bir çöz derim kuru kuruya formül ezberiyle 20 anca yapılır bana kalsa da eğer ki üstüne bir de okul temelin de zayıfsa..

Sonuç:Formül ezberiyle konu çalışmak aynı şey değil kesinlikle..Konuyu çalıştım diyebilmen için her konudan en azından 50 soru görmen lazım(trigonometri,türev,integral gibi baba konularda bu rakam 2-3 misline çıkar doğal olarak)ki konuyu çalışmış olabilesin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pobjeda -- 6 Mayıs 2015; 17:06:37 >

• quote:

quote:

quote:

Dostum bana bitirdiğin 1 konu söyle o konudan öyle bir soru sorulur ki kalem oynatamazsın sen o zaman o konuyu bitirmemiş mi olacaksın ?

yanlış düşünüyorsun konuyu çalışıp her alt başlıktan 2-3 test çözmek + çıkmış soruları çözmek yeterli bana göre ekstrem soruyuda Matematik düşünce yapına göre yorumlayıp yapabilirsin yapamazsanda konuyu bitirmemişim diyemezsin umarım anlatmışımdır.

Böyle diyeceğine biliyordum. Öncelikle öğrencilik hayatım boyunca bahsettiğin gibi bir deneme çözmediğimi söylemek istiyorum. Yani ben bütün konuları iyi ya da kötü biliyorum ama 50de 20 yapıyorum, normal şartlarda olabilecek bir şey değil. Yani ben bi konuyu biliyorum diyorsam bahsettiğin ekstrem sorular ve dikkat hataları hariç o konudan hata yapmamam lazım.
    Uzun lafın kısası benim arkadaşa tavsiyem küçük konuları düzgünce bitirmesi, trigomometri ve liöite adam akıllı çalışması,geriye kalan zamanda türevden yapabileceğini yapması.
    Umarım anlatabilmişimdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mmg02

quote:

quote:

quote:

Böyle diyeceğine biliyordum. Öncelikle öğrencilik hayatım boyunca bahsettiğin gibi bir deneme çözmediğimi söylemek istiyorum. Yani ben bütün konuları iyi ya da kötü biliyorum ama 50de 20 yapıyorum, normal şartlarda olabilecek bir şey değil. Yani ben bi konuyu biliyorum diyorsam bahsettiğin ekstrem sorular ve dikkat hataları hariç o konudan hata yapmamam lazım.
    Uzun lafın kısası benim arkadaşa tavsiyem küçük konuları düzgünce bitirmesi, trigomometri ve liöite adam akıllı çalışması,geriye kalan zamanda türevden yapabileceğini yapması.
    Umarım anlatabilmişimdir.

Alıntıları Göster
    Birader hangi konu anlatımlımdan çalıştın mat2 söylermisin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Steve Jobs

fem konu anlatım hocam ayrıca nejat kirpi hocanın ne kadar videosu varsa izledim ( behzat hoca da forumda paylaşılanları)
  • quote:

quote:

fem konu anlatım hocam ayrıca nejat kirpi hocanın ne kadar videosu varsa izledim ( behzat hoca da forumda paylaşılanları)

Alıntıları Göster
    Sadece konu okuyarak günde 6.5 saat çalışarak hiç soru çözemeden 1.5 ayda bitirdim demişsiniz öyle bir konumu var birde bildiğim bir kaç konu vardı demişsiniz. Sade konu okuyarak günde 6.5 saat çalışsaydınız 3 günde biterdi zaten konular boşa 1.5 ay harcamışsınız kusura bakmayın . Kendinizi kandırmaya gerek yok .

• quote:

Orijinalden alıntı: MrAbusive

Sadece konu okuyarak günde 6.5 saat çalışarak hiç soru çözemeden 1.5 ayda bitirdim demişsiniz öyle bir konumu var birde bildiğim bir kaç konu vardı demişsiniz. Sade konu okuyarak günde 6.5 saat çalışsaydınız 3 günde biterdi zaten konular boşa 1.5 ay harcamışsınız kusura bakmayın . Kendinizi kandırmaya gerek yok .

haklısın hocam.
  • quote:

quote:

nejdet hocanın mat2 bütün derslerini izledin mi faydası oldu mu bide fem konu anlatımlının?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.