Şimdi Ara

soru ÇÖZEMEMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu biliyorum denemelerde yapamıyorum. Ayt mat 15 nette takıldım. 2 kitap çözdüm. Tavsiye verirseniz sevinirim. Zekam hakkında olumsuz düşünmeye başlayacağım yoksa.

Uzun yazdım galiba kimse cevap vermedi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petruccio -- 26 Mayıs 2024; 17:34:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• up

• Bunun çözümü varsa da 12 günde olacak bir şey değil , konuları bitirmişsin zaten 15 net yapıyorsan 2 haftada yapacağın müdahalelerle uçuk net artışı beklemek yanlış olur. Sınav kolay gelirse 25 civarı yapabilirsin (2020 gibi falan) hedefin daha fazlaysa mezuna kalmalısın bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben tyt ve ayt matematikte 25/30 yapayım başka mat adına hiçbir şey istemiyorum, ayt mat 15 net geliyor sınavda 25 olur mu dersin? Soru çözemiyorum resmen 1 iq gibi hissediyorum. Bugüne kadar o soruların orta/zor olmasına yormuştum ama artık beynimin olmadığını düşünmeye başladım mlsf.

• Petruccio P kullanıcısına yanıt

Orta zor denemelerde 15 yapıyorsan sınav kolay gelirse 25 e kadar çıkabilir. Muhtemelen çalışma stilinde hata var hocam çünkü tek kaynak bitirince +25 görmen gerekir denemelerde. Mesela 345 bitirdim diyorsan oradaki tüm soruları sana temiz bir kitap verdiklerinde tekrar çözebilmen lazım

• Soru çözüm videosu izle öğren

• Hocam hiç öyle düşünmemiştim yani konuyu öğrenip soru çözer yapamadıklarımı izlerdim biterdi. Tekrar temiz kitap verseler yapamadığım soru vardır. +25 göremedim gerçekten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Petruccio P kullanıcısına yanıt

İşte hocam temiz cozmemissin demek ki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.