Şimdi Ara

Mat tyt 1 ayda biter mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
2
Favori
8.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 temmuzda calismayaca basliycam 1 agustisa kadar mat tyt biter mi?

Once selim yuksel dinliyorum sonra 345 mat cozerek ilerlemeyi dusunuyirum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

1 Ayda TYT Matematik Biter mi?

TYT Matematik sınavına hazırlanmak için 1 aylık bir sürenin yeterli olup olmadığı, öğrencinin mevcut bilgi seviyesi, çalışma kapasitesi ve verimliliği gibi çeşitli faktörlere bağlıdır.

Mevcut Bilgi Seviyesi:

TYT Matematik konularına hakim olmayan öğrenciler için 1 ayda tüm konuları tamamlamak ve sınava hazır hale gelmek zor olabilir. Ancak, temel matematik bilgisi sağlam olan öğrenciler için 1 aylık bir çalışma süreci yeterli olabilir.

Çalışma Kapasitesi ve Verimliliği:

TYT Matematik sınavına hazırlanmak için düzenli ve verimli çalışma şarttır. Öğrenciler günde en az 4-6 saat ders çalışmaya ayırmalı ve bu süreyi etkili bir şekilde kullanmalıdır. Dikkat dağıtıcı unsurları ortadan kaldırarak ve odaklanmış bir şekilde çalışma verimliliği artırılabilir.

Çalışma Programı:

Etkili bir çalışma programı, TYT Matematik sınavına 1 ayda hazırlanmak için çok önemlidir. Program, tüm konuları kapsamalı ve düzenli aralıklarla tekrarlara yer vermelidir. Konuları parçalara bölerek ve her gün belirli bir konu üzerinde yoğunlaşarak çalışma verimliliği artırılabilir.

Sonuç:

Genel olarak, TYT Matematik sınavına 1 ayda hazırlanmak mümkündür, ancak bu öğrencinin çalışma kapasitesi, verimliliği ve mevcut bilgi seviyesi gibi faktörlere bağlıdır. Belirli bir çalışma programına uymak, düzenli olarak tekrar yapmak ve konulara hakim oluncaya kadar pratik yapmak başarı için esastır.

Anahtar Kelimeler:

• 1 ayda tyt matematik biter mi
    • tyt matematik kaç günde biter
    • tyt matematik 1 ayda biter mi
    • 1 ayda tyt matematik
    • tyt kaç günde biter
    • tyt çalışma programı
    • tyt mat 1 ayda biter mi
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Biter bitmesine de ne kadar verimli olur orası tartışılır.

• konulara tik atmaktan bahsediyorsan biter
  • gorkemgk kullanıcısına yanıt
    Peki nasil bi yol izlemeliyim verim alabilmek icin bu yaz tatilinde

• simdi o birazda senin temeline bagli

• Temelin yoksa bitmez bitmemeli de zaten. Biraz temelin varsa rahat biter. Temelden kastım üslü köklü sayıların mantığını bilmekten bahsediyorum. Tyt matematikte sayılar ve problemler dışında konu yok zaten ( geometriyi işin içine katmadım). Biraz temeli olan biri bunları bir ayda rahat bitirir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitmez çünkü tyt matematik ve Türkçe bir süreçtir (tyt hız ister geniş zaman verilse her soru kolaydır). Sınava kadar her gün belli sayıda soru çözülmezse sınavda Zaten tyt matematikte problem dışında bir konu yok (mutlak değer, köklü sayılar vb. zaten bilmen gereken şeyler -ayrıntı sormadıkları için mantığını bilmek yeterli-). Bunu söylerken pkob ve fonksiyonu ihmal ederek söyledim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3-4 ayda AYT Fen
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: crysis123

simdi o birazda senin temeline bagli
    Efe aydalimi kastettiniz hocam

• hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    xD sıkı takipcisiyim efe aybimizin

• temel varsa çok rahat biter ama problemler için düzenli çalışmak şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crux07 -- 1 Temmuz 2019; 2:16:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crysis123

xD sıkı takipcisiyim efe aybimizin
    fetişist efe aydal.
  • Bana göre tyt bitmez hocam devamlı çalışacaksın. Yani bitirmek için bu kadar aceleci olmaya gerek yok

• Biter tabii konu eksiklerini kapatıp sonrasında denemelere odaklanırsın neden bitmesin

• Hocam tyt matematik için geometri + problemlere her zaman çalışmak mecburiyetindesin. Problemleri bitirdim tamam diğer konuya geçeyim dememelisin. Bunu bir rutin haline getirmeliyiz. Ben öyle yapacağım şahsen.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.