Şimdi Ara

Mat2'nin Belalı Üçlüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tahmin ettiğiniz gibi limit, türev, integralden bahsediyorum. Özellikle türev ve integral LYS nin geri kalanından zormuş diye duydum . Konulara zaman kaybetmemek için doğru kaynaklardan çalışmak istiyorum. Limit, türev ve integral için hangi kaynakları kullanmalıyım ?

• kesinlikle en iyisi -----barış ayhan yayınları
  • fasikül mü yoksa lys konu anlatımı mı ?
  • la o kadar zor değil abartmayın. integralde kıl sorular oluyo arada ama yapılmıcak gibi değil. bana kalırsa geonun kendisi daha zor. geo bilen adam matıda yapar.
  • Gözünü korkutmak istemişler o kadar zor değil. Apotemi ve Behzat Rasuli'ye bakabilirsin.
  • Kesinlikle ekstrem limit türev integral fasikülleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Of abi beynim bulanmış metin2nin belalı üçlüsü diye okudum yine mi troll dicektim

Limit türev integral o kadar zor değil 4-5 zor soruyolar.Ama ilk konular bu sene daha zordu bence polinom,matris felan uğraştırıcı sorular gelmişti.Türev integral için apotemi limit için limit yayinlari

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Emple kullanıcısına yanıt
    apotemiyi araştırıcam
  • turev guzelde integral tam bi bas belasi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TM misin

• Bu sene integral sorularını göremedim :(

• Kitapçığı değiştirseydin keşke :(

• BOUN_PC kullanıcısına yanıt
    şimdi baktım bi soru çözmüşüm integralden :D
  • Önce digerlerini hallet yoksa boşa çalışmış olursun 1 türev 1 limit çözebilidim bu sene gerçi zaman arttırsam da çözemiycektim.Fakdı sistem matematigin en önemli 2 konusunu en sona atmışlar diger eksikleri hallederken bi yandan ışık hızıyla hoca işleyip geçti mal gibi kaldım türev alma kurallarından sonra koptum

• quote:

Orijinalden alıntı: Emple

Of abi beynim bulanmış metin2nin belalı üçlüsü diye okudum yine mi troll dicektim

Limit türev integral o kadar zor değil 4-5 zor soruyolar.Ama ilk konular bu sene daha zordu bence polinom,matris felan uğraştırıcı sorular gelmişti.Türev integral için apotemi limit için limit yayinlari

Aynen öyle okudum valla

hiiiii çiiiii ha hu ha hu ığa
  • aslında kolay ama kimse öğrenmek istemiyor herkes soruları çözeyim yeter diye dinliyo dersi.
    hazır zamanınız varken my matematik 3 alıp ötf limit türev integrali baştan sonra bitirin düzgünce bence.

özet: öğrenmeye çalışın, soru çözmeye çalışmayın
  • Nejdet kirpi hocadan dinle yüzde yüz den çöz. Son olarakta apotemiyi patlattı mı tamamdır

• Hem mat1'in hem mat2'nin belalı üçlüsü tartışmasız permütasyon kombinasyon olasılıktan başkası değildir. Türev integral bunların yanında devenin kulak zarı kalır anca

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raphaël

Hem mat1'in hem mat2'nin belalı üçlüsü tartışmasız permütasyon kombinasyon olasılıktan başkası değildir. Türev integral bunların yanında devenin kulak zarı kalır anca

Haklısın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.