Şimdi Ara

matematik 25 x 40 fem bitirecem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bitirip tüm yapamadıklarımı sorararsam 18 netten baya bi yükseliş olur mu ? Ona göre plan yapacam. Çözüp yükselen varsa yorumlarını esirgemesin acil program yapmam lazım

• yukarı
  • Bende konu özetli fem mat hakkında yoru istiyorum
  • Yapamadıklarını öğrenirsen faydalı olur tabiki
  • olur tabi ben çözüyorum hem hız kazandırıyor hem de bütün konulardan soru tipleri var öğrenmiş oluyorsun,az kaldı günde 3 tane gitsen sınava kadar bitirmiş olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

olur tabi ben çözüyorum hem hız kazandırıyor hem de bütün konulardan soru tipleri var öğrenmiş oluyorsun,az kaldı günde 3 tane gitsen sınava kadar bitirmiş olursun.

kardeş tüm konuları biliyorum ama pratik yok bende. Az test çözmekten olabilir. Bitince 18den 25 e yükselmem mümkün müdür ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CescFabregas4

quote:

olur tabi ben çözüyorum hem hız kazandırıyor hem de bütün konulardan soru tipleri var öğrenmiş oluyorsun,az kaldı günde 3 tane gitsen sınava kadar bitirmiş olursun.

kardeş tüm konuları biliyorum ama pratik yok bende. Az test çözmekten olabilir. Bitince 18den 25 e yükselmem mümkün müdür ?

25 yapmak zor değil yükselirsin,sana tavsiyem yapabileceğin sorularla uğraş ve emin olamadığın soruyu da işaretleme bu şekilde çözersen max 2-3 yanlışın çıkar onlarda dikkat hataları olur sınava kadar bunun da üstesinden gelirsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CescFabregas4

quote:

25 yapmak zor değil yükselirsin,sana tavsiyem yapabileceğin sorularla uğraş ve emin olamadığın soruyu da işaretleme bu şekilde çözersen max 2-3 yanlışın çıkar onlarda dikkat hataları olur sınava kadar bunun da üstesinden gelirsin.

tamam kardeşim teşekkürler önerilerin için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.