lisede derslere yardimci olabilecek ve ayni zamanda universite sinavina hazirlik icin matematik dersi verebilirim.
ihtiyaci olanlar veya varsa ihtiyaci olabilecek tanidiklariniz benimle pm ile irtibata gecebilir ve daha sonra telefonla gorusuruz detaylari (malum detaylar cok onemlidir)..
Bu arada dersi sadece Ankara icinde olanlar alabilir ^_^ .
kaybol yaaaa.ne matematiği hayret bişeysin.
Dostum saati kaç lira oralarda dersin?
mewluth abi, (abi diyorum cunku sanirim ogretmensizniz) senin ihtiyacin olmaz yaa, sen zaten matematikcisin,
ayrica mike konuyu lutfen dagitma begenmiyorsan bakma topige olsun bitsin demi[ban]
Yaw piyasa araştırması yapalım biraz hehe [evlol]
MIKE-TYSON olm iyi misin?bu aralar çok ters davranıyosn herkese,umarım bu durumun çabuk geçer herkes eski MIKE'ı özledi buna eminim
Her sorulana cevap vereni, her gördüğünü anlatanı, her bildiğini söyleyeni görürsen onun bilgisizliğini anla bu cümleyi anlamadım cidden.anlatacak yokmu?
mike eger sen millete "öküz" falan dersen bunu ispatlamalısın ancak bu senin düşüncen ve fikrin ise "BENCE öküzlük ediyorsun" gibi laflar kullanabilirsin o zaman ispatlama mecburiyetin ortadan kalkar işte bu BENCE kelimesi bööle bi kelimnedir her zaman kullan ok
abi ne diosun sen ya.o bana geyik olsun die geyik dedi bende ona geyik olsun die öküz dedim.bunda hiçbir art niet yok yani.burda ispatlanacak bişey olduğunu sanmıorum çünkü herşey şaka.seninde bukadar ciddiye almana şaşırdım hele senin gibi birinden. eywallah dostum.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by MIKE-TYSON`</i> <br />abi ne diosun sen ya.o bana geyik olsun die geyik dedi bende ona geyik olsun die öküz dedim.bunda hiçbir art niet yok yani.burda ispatlanacak bişey olduğunu sanmıorum çünkü herşey şaka.seninde bukadar ciddiye almana şaşırdım hele senin gibi birinden. eywallah dostum. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
mesele böyle böyle diyosan tamam o zaman kafa bozuk ya ne yazdığımı bilmiyorum ondandır sakalları gittim kestim rüzgarın hızını hissedebiliyorum artık heyyt be
ben iki kişinin arasına girmişim o zaman derhal cıkayım bi acaiplik olmadan :))
:))) olsun be abi bidahamı gelecen bu dünyaya.ne yapsan kardır. boşwer sakalsız daha yakışıklısın resminde görmüştüm birkez.
o senin yaşlarındaykenki halim şimdi yaşlandık bee :))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme