Şimdi Ara

MATEMATİK ERROR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi size bir bilmece soracağım diyelimki siz herhangi bir AVMye gidip herhangi bir mağazadan bir kot beğeniyorsunuz bu kot 50TL ve yanınızda paranız yok cüzdanınızı evde unutmuşsunuz onun yerine 2 arkadaşınızı çağırıp borç istiyorsunuz 25TL x arkadaşınız 25TL y arkadaşınız veriyor oldu 50TL kotu almaya gittiğinizde kot 45Tl olmuş indirime girmiş yani parayı veriyosunuz 5TL alıyosunuz gitip x arkadaşınıza 1TL y arkadaşınıza 1TL veriyorsunuz yanı arkadaşlarınıza 24TL borcunuz oldu cebinizde'de 3Tl kaldı ve akşam eve gittiğinizde borcunuzu hesaplıyorusunuz 24 + 24 daha 48TL birde 3Tl vardı 51Tl Bu 1TL nerden geldi arkadaşlarınız size 50Tl vermişti oysaki ????

• Hayir 50 TL borc aldin 2 TL'sini arkadaslarina verdin, 3 TLsini cebe attin, 45i de kota verdin. 2+3+45=50

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DUNYANİN EN KOLAY DERSİ MATEMATİKTİR ACİK VE NET.

CALİSMADAN 98 ALİRDİM HEP. ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 45 TL Kot
    2 TL Arkadaşlarına verilen para
    3 TL Sende kalan para

45+2+3=50 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draqonn -- 24 Aralık 2014; 17:41:07 >
  • Senin matematikte anlık bir sorun oluşmuş knk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan bu pontul 50 tl iken 45 e düşmüş tamam mı sende 50 tl borç olmıştın şindi 3tl indiragandi yaptın 2 tl de arkadaşlarına pay ettin.Ee para normal çıkıyo.50 tl işte.
    Arkadaş bilmecesinde basit bir mantık hatası ile işi bilinmeze sukmoya galışmış.Şindi pontul 45 olunca yarı yarıyadan 22.5 tl arkadaşların parasına verdi.kaldı 5 lira onuda alıp paylaştırdın bir şey yok yani.Yemezler dostim qandırmazsın.
  • Cevaplarınızdan dolayı teşekkür ederim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    matematik yapamıyorum
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.