Şimdi Ara

Matematik Kulübü ZOR mat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu kitap hakkındaki düşüncekeriniz neler çözenler ya da inceleyenler yorumlarsa sevinirim.kısaca durumumdan bahsedeyim 39dan mezunum kursun verdiği çağrışm ı çözüyorum(gerek gördüğüm konularda).Asıl mat2 kitabım acil ayt.Hedef 35 mat.Bu kitap özelinde ve bunun dışında tavsiyerle açığım teşekkürler

• up up up
  • fikri olan bir insan evladı aranıyor
  • Yorumum bulunsun merak ediyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde geometrisi var, acil geometriye kıyasla eski tip sorular içeriyor, karekök ayt geometri benzerinde bir kitap ve ciddi zora benziyor.Ama beni kenarortay teoreminden zorlayacaksa ve sınavda bambaşka şekiller gelecekse(ki artık öyle) çözmek mantıklı gelmedi bana.
    Matematiği de eski nesilse gerek yok nesil mesil de çok mühim değil de kitap ""karekök"" mantığı, ben böyle düşünüyroum.Acille arasında uçurum var ama acil de gereksiz zorluyor çoğu yerde
  • 200 sayfa bir şey galiba ayt zor matı. konular bitince çözülebilir 10gün sürmez bitirmesi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • acil zor kitap kabul ama çözülmüyo değil ve bitirince de istediğim net seviyesinde olmayacağım muhtemel acil den soonra birşeyler katacak kitap ne olabilir .mat kulübünün bi a avantajı da ince olması ama dediğiniz gibi eski tipse (ki inceledim genel olarak öyle gözüküyor) pek bi anlamı yok... Önerilere açığım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.