Şimdi Ara

YGS BİYOLOJİ Çok Saçma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ygs biyolojide ne kadar çalışsam bile test kitabını açtığımda eksiklerim çok oluyor matematik sorusu olsa uğraşıp çözersin ama biyoloji öyle değil
    internetten okuldan 4-5 yerden çalıştım defter bir sürü bilgi doldu hepsini kafamda birleştirdim bu olay nasıl gerçekleşir falan filan sıraladım ama başka yayına geçince yine bilmediğim şeyler çıkıyor nalet olsun böyle işe

siz nasıl hallediyorsunuz bu saçmalığı

• up takip
  • kimse ygs biyoloji halletim demesin kitaplardan rastgele bir soru atarım aval aval 30 dk baktırır adamı
  • Açıkçası yetenek hocam biyoloji ben genel olarak fen fullüyorum ama mat full yapamıyorum örneğin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Overlockçu O kullanıcısına yanıt
    mesela geçen sene ygsde arkeler ile ilgili soruya bak sen o soruyula ilgili hiçbir kaynakta bilgi bulamazsın kendin yorumlaman lazım sanki biz biyoloğuzda yorum yapalım yahu
  • Biyolojide çerez gibi soru bankası çözüp yapamadığın her soruyu işaretleyip düzenli olarak soru bankasını açıp o soruları tekrar edicen eğer bi konuda çok eksiğin varsa ya da hiç fikrin olmadığı sorular çıkıyosa o konuya çalıştığın yerden farklı bi yerden tekrar çalış

• Biyoloji soru çözülerek öğrenilen bir ders çözebildiğin kadar soru çöz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok zor geometri sorusu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • odtulumezun O kullanıcısına yanıt
    hocam 3 yayın bitirdim 4yayına girdim halen ilk defa karşılaştığım bir ton soru var diğer derslerde 2-3 kaynak çözdünmü eksiğin kalmıyor ama biyoloji öyle değil
  • ŞeRmeH kullanıcısına yanıt
    En nankör derstir biyoloji 30k kadar çalışırsın 5 k verim alırsın.

• ŞeRmeH kullanıcısına yanıt
    Benim de öyle hala ilk defa gördüğüm şeyler çıkıyor böyle böyle kapatmaya uğraşıcaz ösym çok uç şeyler sormuyor zaten daralttığımız alandan gelicek yani sorular

• tmci olmama rağmen 5. biyoloji kaynağımı çözüyorum (birey c) hâlâ bazı sorularda mantığını kuramıyorum. kafana takma bence iyi bir öğretmenin varsa (bkz: özlem ebinç 10sınıf meb kitabı yazarı) mantığıyla anlatabilirse soruların yüzde 80-90ını yapabilirsin bu da sınav için yeterlidir.

• Hocam biyoloji de not cikararak calisiyorum ve notlari duvara asiyorum. Esende 10 testte 4-5 yanlisim cikiyor. Abartmiyorum. Biraz hafiza isi bence :) ayrica kitaplardaki etkinlikler kisimlarinin bana cok cok cok buyuk katkilari oldu. Test cozmekten daha cok katkisi oldu diyebilirim.

• leobolt kullanıcısına yanıt
    aslında testleri çözmek için değilde konuyu öğrenmek için kullanırsak daha iyi olur ben mesela testi açıyorum çözdüğüm sorunun hemen cevabına bakıyorum biyoloji dersinde eğer yanlış ise sorudan çıkardığım bilgileri deftere not ediyorum bana çok katkısı oluyor
  • Kardeş bence sen meb kitaplarınıda bir tara sınavda ondan dışarı çıkamazlar.
  • Demek ki konuyu çok iyi anlamamışsın konu anlatımı olarak palmeyi al oku yorum gücü de gerekiyor ama önce bilgi

Edit: illaki bilmediğin çıkıcak bilmediklerini not alıp böyle böyle öğreniceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-15F1EB09F -- 5 Ekim 2016; 22:27:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence yorum kabiliyetine bağlı bol bol ygs biyoloji denemelerinden gidebilirsin hatalı sorularını iki haftada bir tekrar gözden geçirebilirsin ve bence hata yaptığın soruya dikkatli bi kafayla ilk önce kendin tekrar çözmeyi dene ,benim ygs biyolojim geçen sene hep kötü geliyordu yorum gücü zayıf olan birisiyim, diyodum biyoloji lysden 10 net zor çıkarırım bu ygs netleriyle 5'i zor geçiyordu biyoloji yygs, lys de ama 26 net yapmıştım elindeki bilgiden ziyade o bilgiyi nasıl kullanacağını ölçüyor ygs biyoloji biraz
  • abonozgil kullanıcısına yanıt
    Aynen kardesim yorum ve mantiga dayali gunde 2000 soruda cozsen nafile.Yorumu kurmadan zor.

• Ezber yapma. Defterini yanına al baka baka çöz.Daha sonra ihtiyaç duymicaksın zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.