Şimdi Ara

MATEMATİK MÜHENDİSLİĞİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
5
Favori
2.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam seni de anlıyorum %30 da ders alamama sıkıntısı var çok sıkıntılı hocalar var.Sıkıntılı dersler var.Bunlar gerçekten insanı yoran şeyler ama bu sebepler yüzünden gidip de insanlara ceng seçin diyemeyiz.Çünkü orada da var bu sıkıntılar hele ki siralamaya bakınca bizim siralamalarda olanlar da daha büyük sıkıntılar var.Maksadım kalp kırmak veya reklam yapmak değil yanlış anlaşılmasın.Şöyle anlaşalım en iyisi insanlara faydalı olması açısından %100 ing geliyorsa ufak tefek sıkıntılar olsa da tavsiye edelim.Eğer %30 ing düşünüyorlarsa zaten mesajları okurlar sıkıntıları dile getirdik bunları göze alan insanlar için tavsiye edelim:)Uygun mudur?
    Ayrıca umarım bir gün okulda tanışma fırsatımız olur:)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • karakorsan5800 K kullanıcısına yanıt
    hocam ytü ortamı kampüsü kulüpleri nasıl sizce?

• Kulüpler aktif olursan güzel projeleri olanlar var içlerinde.Şahsen benim çok katılma fırsatım olmadı.Kulüplerde takilmanin iki amacı vardır.Birisi gerçekten biseyler üretip,yarışmalara katılmak.Dıgeri ise çevre edinmek.Cunku kulüplerde hem iş dünyasından hem de okuldan çevre edinmen çok kolay.Ama bazı kulüplerde sadece sosyal etkinlik ayağına boş boş işlerle uğraşıyor benim gözümde.Zaten kulüp tanitimlarinda kolayca ayırt edebilirsin onları

• Matematik mühendisliği nedir ya zuhahahaha isme bak

ŞAKA ŞAKA hakkında hayırlısı olsun. Mezun sayısı az olduğu için belki avantajına olur hatta

• Fikirlerine değer verdiğim iyi yerlerden mezun olup yurt dışında çalışan birisine sordum estü ceng yazmak yerine YTÜ mat müh yaz dedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A NEW LIFE kullanıcısına yanıt

tesekkürler hocam bilgilendirme için.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.