Şimdi Ara

Matematik neti artıramıyorum Nasıl artırabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fem k.a karekök palme 3 lüsü şeklinde gidiyorum fonskiyon ve problemler dışında bitti buna rağmen 17 belki 18 soru yapabiliyorum geo 0 8 soru gitti geriye kalan 32 soruda en az 20 yapmam lazımken ben maksimum 17 belki 18 soru işaretliyorum.Hayır temel de var sabırsız da değilim bir konu hakkında görebileceğim kadar soru tipi görmeye çalışıyorum ama denemelerde sanki hiç karşılaşmamışım gibi..

Bilmiyorum siz de işler nasıl ilerliyor ama ben daha önce görmediğim soruları yapamıyorum neden basit zeki değilim.Fakat soruyu daha önce görmüşsem o soruyu hızlıca çözebiliyorum ki mata en fazla 25 dk ayırabiliyorum geri kalanlarını zorlasam da olmuyor.

Bu durumda ne yapmalıyım kendime deneme alıp çözüp yapamadığımı hocaya götürsem netim artar mı ? Yoksa zamana mı ihtiyacım var ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynı sorun bende de var matta daha önce görmediğim mat sorularını yapamıyorum bazılarında akıl yürütme ile oluyor ama bazılarında yapamıyorum
  • Ygs karekök sb bitirdin mi hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: onrynkk

Ygs karekök sb bitirdin mi hocam ?

Fonksiyon yeni eklenen konular ve problemler dışında evet.

• Up

• punisher1234 kullanıcısına yanıt
    Mezun musun yoksa 12 mi dur daha var vakit bizde sene başında sizin gibiydik soru deneeme çözdükçe artacak özellikle denemelerde farkı göreceksiniz zaman ayarlamaları falan çok önemli zaten iyi yerler kazananlar zamanı doğru kullanan insanlar canınızı sıkmayın.
    Geo ya da 0 demeyin çalışın lys ağırlıklı geo Türkiyenin çoğu geo yapamıyor lysde sizi öne atacak derslerin başında gelir Geo önem verin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkem05

Mezun musun yoksa 12 mi dur daha var vakit bizde sene başında sizin gibiydik soru deneeme çözdükçe artacak özellikle denemelerde farkı göreceksiniz zaman ayarlamaları falan çok önemli zaten iyi yerler kazananlar zamanı doğru kullanan insanlar canınızı sıkmayın.
    Geo ya da 0 demeyin çalışın lys ağırlıklı geo Türkiyenin çoğu geo yapamıyor lysde sizi öne atacak derslerin başında gelir Geo önem verin!

12 hocam kaç net yaptınız matematikten ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT Fen Nasıl Çalışmalı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: punisher1234

quote:

Orijinalden alıntı: gorkem05

12 hocam kaç net yaptınız matematikten ?

Ygs 32 lys 38 ama daha iyileri de olmustu ozellikle lys zaman cok etkiliyor... geo da 24 netti

Kitap olarak ygs icin sadece karekok mps 1 2 cozmustum 12ye baslamadan sonrası test okul yaprak test + ygs genel denemelerle devam ettim ama bölum denemesi hic cozmedim siz mutlaka cozun soru bankasiyla zaman kaybetmeyin cok fazla

• Aynı sorun bende de var kısmen

• Up

• Sayısal mısın

• quote:

Orijinalden alıntı: Noktalıvirğül

Sayısal mısın

Evet.

• punisher1234 kullanıcısına yanıt
    Hocam karekök çözdüysen neden böyle acaba ?

Bende karekök çözüyorum, yapamadıklarını ne yaptın?

• quote:

Hocam karekök çözdüysen neden böyle acaba ?

Bende karekök çözüyorum, yapamadıklarını ne yaptın?

Çözen adamdan baktım sonra aynı soru tiplerini diğer soru bankalarından bulup çözdüm ama denemelerde işler değişiyor.

• Hocam bide hangi denmeleri çözüyorsun

• quote:

Hocam bide hangi denmeleri çözüyorsun

Fem 5 li.

• Bendede aynı sorun var en fazla 18 'i filan görüyorum .
  • Uppp

• Up, bende bir 20-25 civarından yükselemedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.