Şimdi Ara

MATEMATİK NETLERİM YÜKSELMİYOR!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kafayı yicem tm yim sene basından beri 15-20 bandında sürünüyorum 1 gram artma olmaz mı karekök cözüyorum kaflardan gidiyorum olmuyor abi.Hedef hukuk ama artık boka sardığını hissedebiliyorum.Ne yapcağımı inanın hiç bilmiyorum

• bende 30-33 bandında takıldım hocam geçen senede bu civar yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nYato

bende 30-33 bandında takıldım hocam geçen senede bu civar yaptım

hocam hedef ne bilmiyorum ama 30u yapabilen adam +35'e de cıkabilir bu kadar süre varken ama ben lanetlenmiş gibiyim şerefsizim delircem ya herkes 10 15 net yükseltirken köpek gibi her kitaptan çalışırken bu kadar düşük yapmak koyuyor.Üç dört beş bitti sayılır karekök yapıyorum kaf 1 2 bitti sayılır ama olmuyor yani
  • Cevap basit problem ve geometrin eksik. Zaten su ikisi olsa 20 burdan 10 soru basit banko etti 30 net.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukuk.cu

Cevap basit problem ve geometrin eksik. Zaten su ikisi olsa 20 burdan 10 soru basit banko etti 30 net.

%100 doğru hocam geometri 2 tane yapabiliyorum en fazla problemlerede 2 haftadır calısıyorum ama bakalım ne olacak geometri bu saaten sonra 5 tane yapsam yeter ama problemi gerçekten halletmem lazım.
  • Duzenli geometri ve problem calisin, cebir yerine zamani mat 2 ye harcamak lazim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Pluie

Duzenli geometri ve problem calisin, cebir yerine zamani mat 2 ye harcamak lazim

Teşekkür ederim hocam tavsiyesiniz için mat2 de türevdeyim suan gayet iyi gidiyor ama su lanet mat1 beni soğuttu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt Ayt matematik netleri
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geometrisiz olmuyor ben çalışmayı düşünmüyordum ama yavaştan başladım çünkü geçen sene 11 soru çıktı tyt kitapçığında da 11 soru vardı sınavdada en az 10 tane sorarlar
  • Üçgen dörtgen çember kati cisimler ve problemlerde eksiğin var bunları kapatman lazim.Eğer bu konuları halletmeye baslarsan 2 aya kadar +30 netleri görebilirsin.Sadece düzenini oturttur.Hergun çöz geometriden soru 20 tane olsada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zydrea

Üçgen dörtgen çember kati cisimler ve problemlerde eksiğin var bunları kapatman lazim.Eğer bu konuları halletmeye baslarsan 2 aya kadar +30 netleri görebilirsin.Sadece düzenini oturttur.Hergun çöz geometriden soru 20 tane olsada.

Çok sağ ol dostum cebir kısmında gerçekten sıkıntım yok denecek kadar az ama işte bu geometri ve problemler bitiriyor beni.Umarım 28 29 u görürüm en azından.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.