ben endüstri meslek lisesinde okuyorum şuan 11 sınıftayım elektrik elektronik tek. matematigim yok denecek kadar az hatta temeli iyi degil diyebirim şuan arada evde kendim çalışıyorum birsürü kitap felan aldım ama belli bir temeliniz olmayınca tıkanıp kalıyorsunuz tek başına oturup konuyu çalışıncada anlamıyorsunuz hatta arada ygs denemeleri çözmeye çalışıyorum mat en fazla yapabildigim dört beş tane bizimkiler dershaneyede göndermedi çünkü gitsemde dershane bana şuanda pek bir şey veremez özel ders almaya başlayacam pazartesi ilk denemek için gidecem eger iyi geçerse haftada 2 gün almayı düşünüyorum artık okul kapanana kadar lise 3 oldugumu göz önünde bulundurursak sizce benim için daha mı iyi olur eger herşey olumlu giderse önümüzdeki senede yanına bir kaç ek ders daha koyup fizik kimya gibi onlardan da özel ders alıp dershaneye hiç bulaşmamayı düşünüyorum sizce nasıl birde özel ders fiyatları hangi aralıkta hiç giden oldu mu
ilgilenirsen uygun fiyata matematik ve kimya verebilirim. yabi istanbuldaysan:D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme