Şimdi Ara

MATEMATİK SINAVIM VAR RAPOR ALMALIYIM BAHANE YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın 2. ders lise 2 matematik sınavı var ve ben çalışmadım yarın gidersem 30 gibi düşük bir puan alırım ama bu 2 gün gitmek istemiyor haftasonu çalışmak istiyorum daha önce yapmadım doktorlar rapor verirmi sınava girebilmem için doktora rapor vermesi için ne söylemeliyim yalanmı yoksa gerçeğimi rapor götüremessemde 0 alırım yardım :DDD

• NE YAPMALIYIM YARDIM YOKMU
  • Kafanı buzlu suya sok, üstünüde ıslat çık dışarıda iki saat dolaş 1 hafta rapor.
  • Tebeşir tozu ?
  • :DDD
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRoGKaTa

Kafanı buzlu suya sok, üstünüde ıslat çık dışarıda iki saat dolaş 1 hafta rapor.

+1 Fakat sana tavsiyem gir o sınava 0 al ve çık bu sana bir tokat olur tokatı yersen akıllanırsın belki.yoksa tokatı yiyene kadar aynı kafa devam edersin.
  • Bi sağlık ocağına git ishalim de ilaç fln yazar bi de 2 gün rapor yazar mısınız de raporu kaparsın.Veya yazılının olduğu gün büyük bi hastaneye git kafandan bi hastalık uydur mesela halsizim gün boyu hep yorgun hissediyorum fln de büyük hastane olduğu için sıra beklersin doktora okula gidemedim bugün için rapor yazar mısınız de .

not: İkisi de test edildi onaylandı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sabah 10 da git uyanamadım de açıkla dedi arkadaşım bu olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lise öğrencisi

Bi sağlık ocağına git ishalim de ilaç fln yazar bi de 2 gün rapor yazar mısınız de raporu kaparsın.Veya yazılının olduğu gün büyük bi hastaneye git kafandan bi hastalık uydur mesela halsizim gün boyu hep yorgun hissediyorum fln de büyük hastane olduğu için sıra beklersin doktora okula gidemedim bugün için rapor yazar mısınız de .

not: İkisi de test edildi onaylandı

nick-mesaj değil de ne?

uzman konuşuyor beyler.
  • İshal
    En mantıklisi
  • Gitdoktora bağsurum çok fena sancı yapmaya başladı bi muayene edip rapor yazıver de. Eminim 2sn içinde yazmış olacak.
  • Bak kardeşim iki seçeneğin var ya doktora gidip ishalim veya başım ağrıdığı için sınava giremedim vs.dersin.Yadaha doktora gerçeği anlattım raporu alamassın.

Sana önerim.Okul kıyafetinle doktora git(BURDA DİKKAT EĞER İYİ BİR OYUNCULUĞUN YOKSA BAŞTAN KAYBEDERSİN.)Başım ağrıyor de ve sınava giremedim de.Sonra sana hemen verecektir.Ben bu yöntemle arada sırada 1 gün rapor alıyorum.Tabi 1 günden fazla rapor almak istiyorsan ishal taktiği lazım en ez 1 hafta verir.
  • Git gir sonra daha çok üzülürsün
  • sınava girsem bu kadar heyecan yapmam ya alabilcekmiyim acaba :SS aile hekimimi verebilir sadece raporu bir hastanede olmassa diğer hastahaneleri dolaşabilirmiyim??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkuzyaka35

sınava girsem bu kadar heyecan yapmam ya alabilcekmiyim acaba :SS aile hekimimi verebilir sadece raporu bir hastanede olmassa diğer hastahaneleri dolaşabilirmiyim??

sağlık ocaklarından garanti alırsın
  • o sınav eninde sonunda girecek sadece ertelemiş olursun

denendi onaylandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

o sınav eninde sonunda girecek sadece ertelemiş olursun

denendi onaylandı

:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkuzyaka35

quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

o sınav eninde sonunda girecek sadece ertelemiş olursun

denendi onaylandı

:)

sınavda hangi konular var?
  • Çok sıfır aldım. Bi dahakine çalışiyim gibi bir düşünce olmadı. Benim mantalitem bu kalmicaksam çalışmam
  • bunlar

MATEMATİK SINAVIM VAR RAPOR ALMALIYIM BAHANE YARDIM
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.