Bildirim
Matematik Ve Fende 0'ım Mezunum Hemşirelik Tuttrabilir miyim?
Fakir Sierra El Mikseri Rosie : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Fakir-Sierra-Mikseri-Plastik-Rose/dp/B07CPZWMC4
1 sa. önce paylaşıldı
Finish Quantum Özel Seri 100 Kapsül Bulaşık Makinesi Deterjanı Tableti (1 x 100 Kapsül) : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BRQPL7SV
10 ay önce paylaşıldı
Instant Pot Duo 7'si 1 Arada Akıllı Pişirici, 5.7 L, Düdüklü Tencere, Yumuşak Pişirici, Pilav Pişirici, Sote Tavası, Yoğurt Hazırlayıcı, Buharlı Pişirici Ve Yemek Isıtıcısı, Siyah/Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08Z4HCGDH?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
22 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yetişmez -
Hiç imkan yok -
Üstteki trole aldırma dostum. Herşey yetişir , başla şimdiden. -
sence fizik nasıl halledilmeli? -
Sıkı çalışırsan yetiştirirsin. -
Geçen sene berbattim lys fizik - netlerde ona rağmen hemsirelik rahatça tuttu zor değil yaparsın. Ygs mati bitirmeye bak -
Trol mu ?adam 0 im diyor millet 2 sene çalışıp kazanamıyor
Siz bu ygs lys işini çok basite aldınız -
Daha önce girmediğin belli.
Mart'ı bekle. -
YGS konuları kısadır, hemşirelik tutar. -
quote:
Orijinalden alıntı: berkavusan
YGS konuları kısadır, hemşirelik tutar.
Teşekkürler hocam bide ygs 2 ile alan hemşirelikler var onlar sağlık meslek liseleri için mi yoksa herke girebiliyor mu -
Herkes girebilir -
Yetişir bak puan türüne hangisinin katsayısı yüksekse ona daha çok çalış(biyolojidir) yüksek ihtimal diğerlerinden de kolay konulara baksan çok çok rahat kazanırsın ama çalışırsan bugunden itibaren -
quote:
Orijinalden alıntı: ygslys2017
Yetişir bak puan türüne hangisinin katsayısı yüksekse ona daha çok çalış(biyolojidir) yüksek ihtimal diğerlerinden de kolay konulara baksan çok çok rahat kazanırsın ama çalışırsan bugunden itibaren
Teşekkürler hocam zaten fizik ve kimyayı pek sevmezdim biyolojiyi severdim iyi oldy bu çok teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: ArtılananAdam
quote:
Yetişir bak puan türüne hangisinin katsayısı yüksekse ona daha çok çalış(biyolojidir) yüksek ihtimal diğerlerinden de kolay konulara baksan çok çok rahat kazanırsın ama çalışırsan bugunden itibaren
Teşekkürler hocam zaten fizik ve kimyayı pek sevmezdim biyolojiyi severdim iyi oldy bu çok teşekkürler
Geçen sene dershaneden bir arkadaşımda son aylarda çalıştı sadece ocal ayına kadar lafta çalıştı(geceleri hastaneye gidiyordu sabah dershaneye geliyordu sen düşün nasıl çalıştıgını) şuan kırıkkale hemşirelik okuyor. Ama son aylarda ciddi anlamda çalıştı, tekrar söylüyorum temizce çalışırsan inşallah olur
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ArtılananAdam
quote:
Teşekkürler hocam zaten fizik ve kimyayı pek sevmezdim biyolojiyi severdim iyi oldy bu çok teşekkürler
Geçen sene dershaneden bir arkadaşımda son aylarda çalıştı sadece ocal ayına kadar lafta çalıştı(geceleri hastaneye gidiyordu sabah dershaneye geliyordu sen düşün nasıl çalıştıgını) şuan kırıkkale hemşirelik okuyor. Ama son aylarda ciddi anlamda çalıştı, tekrar söylüyorum temizce çalışırsan inşallah olur
Çok teşekkürler hocam bide ygs 2 ile ve lys ile alan hemşirelikler var bunların farkını biliyor musunuz
-
Yalan olmasın ama ygs sanırım sağlık meslekler için olabilir -
Olmaz -
UPPPPP -
Tutar kardesim sagda solda heryerde hemsirelik var. Sen puanini yap illaki birine gidersin, açikta kalmaktan iyidir. Hemen simdi Matematik ve fene basla.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X