Şimdi Ara

Matematik Ve Fende 0'ım Mezunum Hemşirelik Tuttrabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bazı sebeplerden ötürü şu ana kadar çalışamadım şu andan itibaren full asılcam,sizce yetişir mi lütfen yardım Matematik Ve Fende 0ım ve kaçar net yapsam yeter lütfen yardım

• Yetişmez
  • Hiç imkan yok
  • Üstteki trole aldırma dostum. Herşey yetişir , başla şimdiden.
  • cakiyyyy C kullanıcısına yanıt
    sence fizik nasıl halledilmeli?
  • Sıkı çalışırsan yetiştirirsin.
  • Geçen sene berbattim lys fizik - netlerde ona rağmen hemsirelik rahatça tuttu zor değil yaparsın. Ygs mati bitirmeye bak
  • Trol mu ?adam 0 im diyor millet 2 sene çalışıp kazanamıyor

Siz bu ygs lys işini çok basite aldınız
  • xasger kullanıcısına yanıt
    Daha önce girmediğin belli.
    Mart'ı bekle.
  • YGS konuları kısadır, hemşirelik tutar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkavusan

YGS konuları kısadır, hemşirelik tutar.

Teşekkürler hocam bide ygs 2 ile alan hemşirelikler var onlar sağlık meslek liseleri için mi yoksa herke girebiliyor mu
  • Herkes girebilir
  • Yetişir bak puan türüne hangisinin katsayısı yüksekse ona daha çok çalış(biyolojidir) yüksek ihtimal diğerlerinden de kolay konulara baksan çok çok rahat kazanırsın ama çalışırsan bugunden itibaren
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygslys2017

Yetişir bak puan türüne hangisinin katsayısı yüksekse ona daha çok çalış(biyolojidir) yüksek ihtimal diğerlerinden de kolay konulara baksan çok çok rahat kazanırsın ama çalışırsan bugunden itibaren

Teşekkürler hocam zaten fizik ve kimyayı pek sevmezdim biyolojiyi severdim iyi oldy bu çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArtılananAdam

quote:

Yetişir bak puan türüne hangisinin katsayısı yüksekse ona daha çok çalış(biyolojidir) yüksek ihtimal diğerlerinden de kolay konulara baksan çok çok rahat kazanırsın ama çalışırsan bugunden itibaren

Teşekkürler hocam zaten fizik ve kimyayı pek sevmezdim biyolojiyi severdim iyi oldy bu çok teşekkürler

Geçen sene dershaneden bir arkadaşımda son aylarda çalıştı sadece ocal ayına kadar lafta çalıştı(geceleri hastaneye gidiyordu sabah dershaneye geliyordu sen düşün nasıl çalıştıgını) şuan kırıkkale hemşirelik okuyor. Ama son aylarda ciddi anlamda çalıştı, tekrar söylüyorum temizce çalışırsan inşallah olur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ArtılananAdam

quote:

Geçen sene dershaneden bir arkadaşımda son aylarda çalıştı sadece ocal ayına kadar lafta çalıştı(geceleri hastaneye gidiyordu sabah dershaneye geliyordu sen düşün nasıl çalıştıgını) şuan kırıkkale hemşirelik okuyor. Ama son aylarda ciddi anlamda çalıştı, tekrar söylüyorum temizce çalışırsan inşallah olur

Çok teşekkürler hocam bide ygs 2 ile ve lys ile alan hemşirelikler var bunların farkını biliyor musunuz

• Yalan olmasın ama ygs sanırım sağlık meslekler için olabilir
  • Olmaz
  • UPPPPP
  • Tutar kardesim sagda solda heryerde hemsirelik var. Sen puanini yap illaki birine gidersin, açikta kalmaktan iyidir. Hemen simdi Matematik ve fene basla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.