Şimdi Ara

MATEMATİK VE FİZİK OKUMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
4
Favori
7.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İleride Matematik ya da fizik okumak istiyorum.
    10.sınıfa geçtim.Neden diye soracak olursanız bu dersleri seviyorum.Ve başarılı olacağımı düşünmekteyim.Önerisi olan veya düşüncelerini aktarmak isteyenler yazabilir.Her bilgi değerlidir.
    Edit:Önerisi olanlar varsa yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azimli1insan -- 29 Ağustos 2019; 8:23:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ben de senin gibi 10. sınıfa geçtiğimde fizik bölümü okumaya karar vermiştim. bu sene yerleştim boğaziçi fizik bölümüne. önündeki 2-3 yılda çoğu kişi hedefini küçümseyecek, tıp veya mühendislik yaz diyecek. eğer gerçekten istiyorsan hayalinden vazgeçme.
  • Matematik okuyup ne yapacaksın yiyenim öğretmen mi olacaksın dıp okuyun garanti meslek yiyenim

• :D abi matematik okuyunca sadece matematik yapmayabiliyorsun yüksek lisans olarak bilgisayar mühendisliği okuyabilirim.
    Abi :D Tıp istemiyorum maalesef.
    Yorumun için teşekkürler abi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azimli1insan -- 29 Ağustos 2019; 8:56:52 >
  • ben de 9. sınıfta fizik okuyacam diyordum, şimdi tıp istiyorum :)

• Bjorn Ironside kullanıcısına yanıt
    :D abi neden tıp?
    Yorumun için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azimli1insan -- 29 Ağustos 2019; 9:1:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azimli1insan

:D abi neden tıp?
    Yorumun için teşekkürler.
    Kendime daha uygun buldum.

• Bjorn Ironside kullanıcısına yanıt
    Anladım abi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ahahahahahha

• ben de senin gibi 10. sınıfa geçtiğimde fizik bölümü okumaya karar vermiştim. bu sene yerleştim boğaziçi fizik bölümüne. önündeki 2-3 yılda çoğu kişi hedefini küçümseyecek, tıp veya mühendislik yaz diyecek. eğer gerçekten istiyorsan hayalinden vazgeçme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Cupid kullanıcısına yanıt
    Abi tıpla mühendisliği çok araştırdım fakat bana uygun değillerdi.Ben tek bir alana yoğunlaşmaktan çok genel olarak bir şeyler yapıp detaylıca bilgi edinip o şekilde detaya yoğunlaşmak istiyorum bu yüzden fizik ve matematiğin benim için en iyisi olduğunu düşündüm.
    Yorumun ve desteğin için çok teşekkürler abi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azimli1insan -- 29 Ağustos 2019; 9:57:26 >
  • Dostum mat-fizik okumuyorum hevesini kırmak gibi olmasın ama bu bölümler lisedeki derslere pek benzemiyor. Yani bir seçim yapacaksan iyi araştırmanı tavsiye ederim. Şimdiden popüler bilim kitapları okuyabilirsin. Bilim insanlarının hayatlarını, üzerinde çalıştıkları konuları araştırabilirsin mesela. Tercih dönemine kadar da iyice karar verebilirsin böylece daha vaktin varmış.

• Olimpiyatlar ile falan da uğraşabilirsin belki.

• dubleonursuz D kullanıcısına yanıt
    Dediklerini yapıyorum abi.Biyografiler okuyor ve populer bilim kitaplarini okuyorum.Okulumuzdaki kutuphanede populer science dergilerini okuyorum.Tubitak kitaplarini okuyorum.Merakımdan dolayı yapıyorum bunları beni sürekli içine çekiyor.

• neinname kullanıcısına yanıt
    Bu sene bu olayı öğretmenlerimle görüşmeyi düşünüyorum.

• mustafa yağcı kitaplarıyla matematik konularının mantığını ve özünü kavrayabilirsin.

bunun yanı sıra özellikle nesin matematik köyü yayınlarından çıkan matematik kitapları (mesela matematik felsefesi ve matematiksel mantık ahmet çevik) gibi kitapları okuyabilirsin.

ünlü matematikçilerin hayatlarının anlatıldığı, matematiksel soruların olduğu kitaplara da bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hippasus -- 29 Ağustos 2019; 11:36:39 >
  • hippasus H kullanıcısına yanıt
    Efendim size çok teşekkür ederim.Çünkü bende bayağıdır matematikle ilgili kitaplar arıyordum çok sağolun.

• Azimli1insan A kullanıcısına yanıt
    MATEMATİK VE FİZİK OKUMAK

• Azimli1insan A kullanıcısına yanıt
    Mesela yüksek lisansta bilgisayar mühendisliği okuyunca bilgisayar mühendisi olarak iş başvurusu yapılabiliniyor mu ? Yani lisans düzeyinde pc mühendisliği diploması olan biri gibi mi oluyoruz

• marterise kullanıcısına yanıt
    birini izlemistim adam itü uzay müh okuyor sonra bogazicinde yazilim yada bilgisayar muh yuksek lisans yapiyor en son hollandada yazilimciydi.

• Ne istiyorsan oku.İş alanı olarak bakacak olursak matematikte çok daha fazla iş alanı var ama fizikte hiç iş bile yok denecek kadar az ama ne istiyorsan onu oku
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.