Şimdi Ara

Matematik ygs için Yayın ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar simya aldım matematik için. Zorluk derecesi hoş.Çok zor degil.Ama soruyu 2 kez çözdürebiliyor

Ek olarak soru bankası almak istiyorum.Geçmiş yıllarda fen bilimleri çok iyi deniyordu.Ama aklimda birey ve karekök de var.

Hangisini almalıyım ? Kullanıp memnun kaldıgınız yayın hangisinidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kullanıcıadınızcokuzun -- 17 Kasım 2014; 21:59:51 >

• Temeliniz varsa final ve karkok zor istiyorsaniz esen yayinlari olabilie

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çok sagol tavsiye için
  • Mat 1 için fem konu özetliden başka birşeye ihtiyaç yol

• quote:

Orijinalden alıntı: Kullanıcıadınızcokuzun

Hocam çok sagol tavsiye için

esenn
  • kesnlklee 3 4 5..ozellkle problemler icinn..

• Dostum 4 5 senedir bu ygs lys kitaplarını birebir inceleyip yayıncıları ile tanışma fırsatı buldum ve dediklerime kulak ver zararlı çıkmazsın.

Öncelikle final ve esen yayınlarını asla çözme.Dergilerin yanında verilen final kaynaklarını kullan iyidir ama diğerleri beş para etmez.Esen yayınlarına gelecek olursa çözme kısa ve net, sorular güzel klasik sorular fakat senelerdir yenilenmiyor ygs için bu dezavantaj çünkü her yıl çok farklı soru tipleri soruluyor.

Simyanın kitabını alman güzel olmuş sağlam kitaptır.

Kareköke gelecek olursak o da sağlam kitaptır ama dediğim gibi güncellemeyen kitaplardan bir tanesidir.Halen merdivenleri 3er 3er çıkıp 2 şer 2 şer inme soru tarzları ağırlıkta bu tarz büyük ve kurumsal yayınların ygs kitapları için klasik sorulardan kurtulmaları şart.

Fen bilimlerinin kitapları için geçen sene almayın derdim ama bu sezon vizyonlarını değiştirip farklı ve güzel kitaplar hazırlamışlar çözersen faydasını görürsün.

Kendi tavsiyeme gelecek olursak üç dört beş yayınlarının ygs mat soru bankasını mutlaka çözmelisin,çözmeden sınava girme yani.Kitabı net sayfasından sayfalarını incele farklı göreceksin. YGS için önemli olan farklı ve orjinal soru çözmektir ve bu kaynak bu deyişi birebir yerine getiriyor.

Ayrıca kitabı Behzat Rasuliye de gösterdim ve gerçekten hayran kaldı.Kitap hakkında görüşlerini almak istiyorsanız bir mail atın gece yarısında size cevap verir.

Arkadaşlar kısacası bu büyük kurumsal yayınlar artık kitaplarını sadece kar amaçlı hazırlıyor.Sınavın gerektirdiği kitap hazırlayamıyorlar.Piyasada çok gizli cevher kitaplar var ve fem,final,karekök gibi kitaplar bu kitapların önünü tıkıyor.Kendinizin araştırmaya zamanınız olmazsa bana ulaşabilirsiniz her türlü yardımcı olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: swarley1

Dostum 4 5 senedir bu ygs lys kitaplarını birebir inceleyip yayıncıları ile tanışma fırsatı buldum ve dediklerime kulak ver zararlı çıkmazsın.

Öncelikle final ve esen yayınlarını asla çözme.Dergilerin yanında verilen final kaynaklarını kullan iyidir ama diğerleri beş para etmez.Esen yayınlarına gelecek olursa çözme kısa ve net, sorular güzel klasik sorular fakat senelerdir yenilenmiyor ygs için bu dezavantaj çünkü her yıl çok farklı soru tipleri soruluyor.

Simyanın kitabını alman güzel olmuş sağlam kitaptır.

Kareköke gelecek olursak o da sağlam kitaptır ama dediğim gibi güncellemeyen kitaplardan bir tanesidir.Halen merdivenleri 3er 3er çıkıp 2 şer 2 şer inme soru tarzları ağırlıkta bu tarz büyük ve kurumsal yayınların ygs kitapları için klasik sorulardan kurtulmaları şart.

Fen bilimlerinin kitapları için geçen sene almayın derdim ama bu sezon vizyonlarını değiştirip farklı ve güzel kitaplar hazırlamışlar çözersen faydasını görürsün.

Kendi tavsiyeme gelecek olursak üç dört beş yayınlarının ygs mat soru bankasını mutlaka çözmelisin,çözmeden sınava girme yani.Kitabı net sayfasından sayfalarını incele farklı göreceksin. YGS için önemli olan farklı ve orjinal soru çözmektir ve bu kaynak bu deyişi birebir yerine getiriyor.

Ayrıca kitabı Behzat Rasuliye de gösterdim ve gerçekten hayran kaldı.Kitap hakkında görüşlerini almak istiyorsanız bir mail atın gece yarısında size cevap verir.

Arkadaşlar kısacası bu büyük kurumsal yayınlar artık kitaplarını sadece kar amaçlı hazırlıyor.Sınavın gerektirdiği kitap hazırlayamıyorlar.Piyasada çok gizli cevher kitaplar var ve fem,final,karekök gibi kitaplar bu kitapların önünü tıkıyor.Kendinizin araştırmaya zamanınız olmazsa bana ulaşabilirsiniz her türlü yardımcı olurum.

Bu arkadaşa inanmayın forumda başlığı var 3 4 5 yayınları satıcısı.

• Peristaltik Hareket P kullanıcısına yanıt
    İstemeyen inanmasın kimseyi zorla inandırmaya çalıştırmıyoruz sonuçta.

Ayrıca bu kadar ukala konuşuyorsam belli ki bir sebebi var.İnanmayan çözen arkadaşı varsa veya kitabı inceleyen hocası var ise sorsun ve görsün kitabın nasıl olduğunu.

Gözünüzde behzat hocanın bir bilgi ve deneyimi varsa direkt ona sorsun
  • her konuda reklam yapıyorsun cidden baydın ya üç dört beş ahım şahım bi kaynak değil yani uzun ve işlem hamallığıyla dolu problem ayrı yaratıcı problem ayrı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.