ama matematik bilmemen Dil zekanın olmadığını göstermez bence ama matematiğe çalışıyora dile zaten çalışıyordur.
çok yanlışsın...
neden ben kendime güveniyorum hangi dil olsa öğrenirim matematiğide kendi çapımda kıvırıyorum liselerde çok istisnalar harici insanlar matematik-fen bölümüne giremeyince dil veya türkçe-matematiğe yöneliyorlar eğer gerçekten isteyerek bu bölümleri seçenler varsa onlara eyvallah ama çoğunluğun kafası matematiğe basmadığı için dil e gidiyor
birkere kesinlikle sayısalcılar zekidir dilciler değildir gibi bir genelleme yapılamaz. bunu diyen adamın içinde bazı kompleksleri vardır bence. ayrıca sayısalcılar da dilde çok zorlanıyorlar. geçen yıl sayısal türkiye 180.si okulumuzdan mezun olan arkadaş ne kadar uğraşırsa uğraşsın dili anlamıyor ve yapamıyordu. şu an kendisiyle halen görüşüyoruz ve üniv'de hazırlık okuyor. zorlandığını söylüyor. bazılarının mantığına göre bu adam sayısalda manyak iyi, dilde de öyle olabilir. ama diliçok zor anlıyor işte.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme