Şimdi Ara

::MATEMATİK ZEKASI VE DİL ZEKASI HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİZ:: (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: lftx

matematiğe kafan çalışıyorsa herşeye çalışır kafan ;)

şöyle bişey

Matematik ==> Dil

ama matematik bilmemen Dil zekanın olmadığını göstermez bence ama matematiğe çalışıyora dile zaten çalışıyordur.

çok yanlışsın...
  • İletişim, insan zekasının temelidir; en gelişmiş iletişim konuşmayla, konuşma da dil ile yapılır...

Ha burda dilden kasıt sadece yabancı dil öğrenmek ise o zaten baştan belli. Ben dil öğrenmekte zorluk çeken matematikçi hiç görmedim...
  • matematik ve fen bilimlerini yemis yutmus ama hala hede hodo diye ingilizce konusan bi ton adam biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: DJ_SLaYeR

quote:

Orjinalden alıntı: lftx

matematiğe kafan çalışıyorsa herşeye çalışır kafan ;)

şöyle bişey

Matematik ==> Dil

ama matematik bilmemen Dil zekanın olmadığını göstermez bence ama matematiğe çalışıyora dile zaten çalışıyordur.

çok yanlışsın...

neden ben kendime güveniyorum hangi dil olsa öğrenirim matematiğide kendi çapımda kıvırıyorum liselerde çok istisnalar harici insanlar matematik-fen bölümüne giremeyince dil veya türkçe-matematiğe yöneliyorlar eğer gerçekten isteyerek bu bölümleri seçenler varsa onlara eyvallah ama çoğunluğun kafası matematiğe basmadığı için dil e gidiyor

• birkere kesinlikle sayısalcılar zekidir dilciler değildir gibi bir genelleme yapılamaz. bunu diyen adamın içinde bazı kompleksleri vardır bence. ayrıca sayısalcılar da dilde çok zorlanıyorlar. geçen yıl sayısal türkiye 180.si okulumuzdan mezun olan arkadaş ne kadar uğraşırsa uğraşsın dili anlamıyor ve yapamıyordu. şu an kendisiyle halen görüşüyoruz ve üniv'de hazırlık okuyor. zorlandığını söylüyor. bazılarının mantığına göre bu adam sayısalda manyak iyi, dilde de öyle olabilir. ama diliçok zor anlıyor işte.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.